• smultr­onoga
    Äldre 20 Feb 11:48
    4019 visningar
    28 svar
    28
    4019

    Höstbebisar

    Hej på er! Här är en till. Kommer att ha fyllt 41 om det förhoppningsvis fungerar som det ska. Är nu i 5+1. Första barnet. BF 21-22/10.

     Mår ganska bra. Väldigt trött men just nu en pågående antibiotika kur för halsfluss och en förkylning. Ömma bröst. Lukt känslig. Vet inte riktigt om det är illamående eller ngt annat. Svullen om magen.

  • smultr­onoga
    Äldre 20 Feb 20:25
    #4

    Så länge ingen river parmensan ost eller mikrovärmer köttbullar så är det ok. Det luktar riktigt äckligt. Cravings nja inte mer än är både godis, chips sugen som jag aldrig har varit. Var med i viktväktarna i 2 år innan så det har varit bannlyst men nu går en godispåsen om kvällen.????.

    Jaddu med att sova. Kan ibalnd undra om man sldrig har sovit klart. Kan sova dygnet runt. Vaknar på morgonen och är ganska pigg men efter 3 tim kan jag sova igen. Vaknar upp mindre svullen och på kvällen har jag gjort bröstförstoring till " h -kupa" ungefär. Anv sportbh nu mera. Byglar är jobbigt för de klämmer och har sig.

    Kontaktat MVC? Ska imorgon på hälsosamtal kl 0815. Vilken jobbig tid..,, kommer att somna gott sen. Tur eftersom jag ska jobba fredag natt

  • smultr­onoga
    Äldre 21 Feb 11:49
    #6

    Var idag på hälso samtalet idag i grupp. Gav inte så mkt mer än det man läst själv på livsmedelsverket. Sen om man hade frågor fick man inte så mkt svar. Eftersom jg då är kanonförkyld och jag ställde frågan ang nässpray typ nezeril ( om man nu får anv den) för apoteket hönvisar till barnm. Fick inget speceillt dvar då heller. Sen en film om fosterdiagnostik.

Svar på tråden Höstbebisar