Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • 28 år. Har fått min första orgasm. :)

  Mån 24 mar 2014 11:37 Läst 8409 gånger Totalt 41 svar
  Anonym (Bella­dot)
  Visa endast
  Mån 24 mar 2014 11:37

  För några veckor sedan köpte jag lite impulsivt en dildo från Belladot. Den har typ räddat hela mitt sexliv! Jag har nämligen aldrig fått orgasm förut. Tills nu. :)

  Min sambo och jag har varit tillsammans i ca 10 år och han har aldrig fått mig att komma. Trots att han är välutrustad och påhittig. Jag har aldrig fått mig själv att komma heller. Sex har därför blivit ointressant med tiden. Vi har det, men det är mest mysigt och skönt. Inte fantastiskt på något sätt. 
  Nu när jag närmar mig 30 har jag börjat tycka synd om mig själv. Ska jag aldrig få komma? Ska jag dö (nån gång) utan att veta hur det är? Jag har förstått att jag varit tvungen att ta reda på hur min kropp reagerar, vad som är skönt för MIG.

  Jag har nämligen alltid trott att penetrerande sex is the shit. Och att alla kvinnor kommer varje gång de har sex (vilket jag numera tror är bullshit). Och att alla kvinnor kan tillfredställa sig själva. Att vi har en On/Off knapp som karlarna bara kan trycka igång och så är vi kåta. Och när han har kommit så kommer vi ALLTID. Yeah right.

  Jag trodde jag skulle behöva kämpa för att få min första orgasm men min dildo räckte. Dock var den helt ointressant att penetrera med. Jag upptäckte däremot att snabbaste vibrationen mot min klitoris IS. THE. THING! Herregud så UNDERBART! Bara vemodigt att jag aldrig fått känna såhär tidigare.

  Jag har insett, i och med detta, att jag behöver en sexleksak med vibration mot min klitoris. Jag har försökt i många år att stimulera den själv. Mannen med. Ingen har lyckats. Jag tänker inte se det som ett nederlag; att jag (vi) inte kan tillfredställa mig på egen hand. So be it. Jag har ju hittat lösningen. 

  Och vad vill jag eg ha sagt med detta? Jag ville bara dela erfarenheten för jag tror att många fler där ute i min ålder fortfarande inte fått en orgasm som de förtjänar. Att fler ser sig själv som maskiner som bara SKA funka när det kommer till sex, annars är det fel på en. 

  Skulle därför vilja passa på och fråga om det finns fler i min ålder som inte fått orgasm nån gång? 
  Kan vi ta hål på myten om att alla har ett fantaaaastiskt sexliv per automatik? Min erfarenhet är att man får jobba för det.

 • Anonym (Johan­)
  Visa endast
  Mån 24 mar 2014 11:46 #1

  28 år och upptäcker att du ska stimulera klitoris.... Herregud.

 • Mån 24 mar 2014 12:37 #2

  Anonym(Johan) har du ens läst vad ts skrev? Hon HAR stimulerat klitoris innan men det har inte funkat. Först när hon testat vibration funkade det. Så UPPENBARLIGEN har ta vetat INNAN att klitorus ska stimulera ellerhur? Men du var bara ute efter att vara lite dryg ellerhur??

 • Mån 24 mar 2014 12:37 #3

  Grattis ts btw! :)

 • Mån 24 mar 2014 12:39 #4
  Anonym (Belladot) skrev 2014-03-24 11:37:12 följande:
   Trots att han är välutrustad och påhittig. Jag har aldrig fått mig själv att komma heller. 
  Vilken tur att din sambo är välutrustad, för det är ju en väldigt viktig kugge i hjulet... Ingen välutrustad man = ingen orgasm.
 • Mån 24 mar 2014 12:40 #5

  Hur känns det när din man slickar dig?

 • Mån 24 mar 2014 12:41 #6

  Applåd!

 • Anonym (Gratt­is :-))
  Visa endast
  Mån 24 mar 2014 12:43 #7

  Fast nu var det inte det ts sa utan att det behövdes vibration som stimulans. Vi funkar alla väldigt olika och reagerar olika på olika stimuli. Tror man annat är man sorgligt felinformerad! Till ts kan jag bara säga grattis härligt att du hittat något som funkar och synd att det tog tid bara men passa på och njut av det nu!

 • Anonym (Lisa)
  Visa endast
  Mån 24 mar 2014 12:43 #8

  Anonym (Johan) skrev 2014-03-24 11:46:02 följande:[/quote-nick]28 år och upptäcker att du ska stimulera klitoris.... Herregud.[/quote]

  Läs gärna ordentligt innan du är störig. Ts skriver ju att hon och killen försökt stimulera klitoris men det har inte räckt. För henne behövdes det vibrationer som bara en leksak kan ge.

  Härligt, ts, grattis!

  Jag kommer inte heller av penetration men lätt av fingrar och mun, vibration blir lite för häftigt för mej.

 • Mån 24 mar 2014 12:52 #9

  Jag känner ingen som kommer av enbart penetration. Det är en seglivad myt. Lite porrskadad är man nog om man tror att tjejer kommer så lätt.

 • Anonym (Bella­dot) Trådstartaren
  Visa endast
  Mån 24 mar 2014 12:55 #10

  Räknade med dryga kommentarer. Tacksamt att det är en man som står för den dessutom (otippat!) för ni vet ju exakt hur alla kvinnor funkar eller hur? :P

  Jag har alltid vetat att det är min klitoris som behöver stimuleras om chans för orgasm ska bli. Som sagt så har jag en välutrustad man men penetrerande sex må va eggande men inte orgasmframkallande. Jag vet att jag inte är ensam om det för kvinnor har enligt vetenskapliga studier få chanser att få orgasm av penetrerande sex. Det är om man lyckas pricka g-punkten och det har eg inte med själva penetrerandet att göra. Dock tror ju män att deras snoppar är svaret på allt för kvinnan. 
  Anyways... Fingrar + klitoris = väldigt skönt. Jag har varit nära, men det räcker inte ända fram så att säga. Jag behöver den starka vibrationen.
  Jag har inte varit så pro för sexleksaker förut. Har känts som ett erkännande om att man inte fixar att ta hand om sig själv. Därför har jag aldrig haft något sånt förrän nu. Such a shame. 

  Bli slickad. Ja, skönt. Men inte tillräckligt för att nå fram.

  Gött att se att det finns de här som fattade poängen med mitt inlägg. 
  Jag säger grattis till alla er som kommer utan problem! Här har det inte varit lika lätt. Men jag är back in the game. 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll