• alllis­on
    Äldre 31 Mar 18:03
    1572 visningar
    1 svar
    1
    1572

    allergi?

    Min son var som bebis skrikig och missnöjd och ville bli buren konstant. Vi började med mjölkfri ersättning och han blev lugn. Vid 5 månader ville han bara äta vanlig mat och vi fick rådet att ge vanlig mjölk för att testa men gick sedan över till laktosfritt. Nu är han 2,5 år och väldigt överaktiv men samtidigt trött och gnällig. Han har problem med luftrören (astma) han har varit snorig nu i flera månader har även börjat kräkas ibland på morgonen ingen annan har blivit sjuk och han kräks bara en gång så verkar inte vara magsjuka. helt plötsligt får han en dag med feber inte så hög . Magen är ofta uppsvälld och stenhård. Funderingarna går ju åt nån allergi. Kan det vara mjölken?


  • Svar på tråden allergi?
  • Äldre 12 Apr 18:55
    #1

    Hej! Du beskriver symtom hos din son som jag tycker behöver utredas vidare. Du beskriver att han är trött och gnällig, hostar och har besvär med luftrören och långvarig snorighet, kräkts enstaka gånger, feber ibland, uppblåst mage.
    Allt detta sammantaget bör utredas vidare, ta alltså kontakt med barnläkare och beskriv symtomen och be att få tid för utredning.
    vänliga hälsningar Anitha

Svar på tråden allergi?