• mr me

    Ni som är för fortsatt hög invandring - är ni nöjda?

    Sverige har sedan länge en generös invandringspolitik. De senaste decennierna har Sveriges demografi förändrats radikalt. Till följd av detta har samhället blivit råare och kallare.

    På många svenska skolor finns det idag övervakningskameror, båda för att övervaka eleverna och för att förhindra att skolorna utsätts för brandattentat. I tidningarna läser vi även om gruppvåldtäkter och personrån på skolorna under skoltid.

    Under det gångna året har vi haft omfattande invandrarkravaller i landets huvudstad, men även oroligheter bland invandrarna i Göteborg, Malmö och andra städer, där bilar, förskolor och kulturminnesmärkta byggnader stuckits i brand.

    Elin Krantz, Inger Wickman, Tommy Lundén, listan kan göras lång över de svenskar som bara de senaste åren oprovocerat fallit offer för det dödliga invandrade våldet. Den svenska invandringspolitiken har ett pris, inte bara i form av skattemiljarder, utan även räknat i antal släckta människoliv.

    Det jag undrar är om ni som är för denna samhällsutveckling är nöjda? Är det såhär ni vill att Sverige ska se ut?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ni som är för fortsatt hög invandring - är ni nöjda?
  • puss
    rosyposy skrev 2014-04-06 10:59:45 följande:
    Du har lagt tråden i fel kategori.

    och missförstått sakfrågan. och formulerat underliga alternativ.
    *puss puss puss puss*
  • rosyposy
    puss skrev 2014-04-06 11:00:24 följande:

    och missförstått sakfrågan. och formulerat underliga alternativ.
    *puss puss puss puss*
    Japp!

    Däremot tar jag tillbaka det där med fel kategori, jag använder appen och då visas tydligen ibland alla nya trådar och trådar med nya inlägg i sig oavsett vilken del av forumet de postats i även om jag valt att vara i en specifik kategori.

    Men bortsett från det så är detta bara ytterligare en tråkig och desinformativ trådstart fylld av hatisk propaganda.
  • Ful Anka

    Om du studerar lite nationalekonomi så inser du snart att vi behöver invandring och har så alltid gjort. Valonerna är ett bra exempel på det. Så läs lite svensk historia så förstår du hur samhället som vi har idag har byggts upp.
    Sen om samhället, som det ser ut idag, är bra eller dåligt är en helt annan sak vi har ju liksom inte så mycket att välja på.

  • Blubban82

    "Men bortsett från det så är detta bara ytterligare en tråkig och desinformativ trådstart fylld av hatisk propaganda."

    Kunde inte sagt det bättre själv!

  • Ful Anka
    mr me skrev 2014-04-07 20:51:28 följande:
    *puffar*
    puffa tills du blir trött du.
  • Sensitiveguy

    Tror ingen gillar samhällsutvecklingen, men skall jag tolka trådstarten som att du har vetenskapliga bevis på att ett invandringsstopp löser alla dessa problem tar upp, per automatik?

  • Gert

    Hur såg Sverige ut för 40 år sen på 1970-talet? Jag antar att det inte fanns lika stora integrationsproblem som det finns idag. Tänk er nu 40 år framåt i tiden. Hur kommer Sverige se ut 2050 med dagens politik?

Svar på tråden Ni som är för fortsatt hög invandring - är ni nöjda?