• Äldre 23 Apr 08:22
    1879 visningar
    14 svar
    14
    1879

    Kan jag vara gravid trots neg test?

    Hur går det för er? Min mens är 6 dagar sen (är samma som +6??). Jag provade i morse, neg gravtest.... Ha haft ömma bröst och har enorm aptit. Annars inga känningar, inte minsta svullen om magen... Inbillar jag mig hungern? Det känns så himla konstigt.

  • Äldre 23 Apr 17:40
    #5

    Tack Mama93,! Komiskt för efter testet slutade brösten ömma! Hungern lugnade sig också något. Knäppa kropp! Har iaf köp ett paket med tester, ska prova i helgen igen.

  • Äldre 23 Apr 20:12
    #7

    Sannapanna, jag ska ringa gyn imorgon. Har redan pratat med en syster där som tyckte jag ska avvakta, men sen tänkte jag att mensen kanske inte kommer ändå. Jag har inga ägglossningar av mig själv, äter pergotime för detta... Hoppas du har något på g :)

  • Äldre 24 Apr 09:26
    #11

    Pratade med en sjuksyster som lämnat meddelande till min infertilitetsgynekolog att jag har frågor till henne. Får se när hon har tid att ringa upp, och hoppas jag har möjlighet att svara, inte så lätt på jobbet alla gånger... Hoppas på att få komma dit på VUL eller ta blodprov eller vad man gör för se om där är nåt.

  • Äldre 25 Apr 12:36
    #13

    Nehe, nu kom mensen. Jag har redan deppat lite, så nu blir det nya tag och glas rödvin ikväll. Röd vecka i dubbel bemärkelse alltså...

Svar på tråden Kan jag vara gravid trots neg test?