• Anonym (joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 4 May 02:24
    11720 visningar
    30 svar
    30
    11720

    Förälskad i min kollega

    Vet inte var jag ska börja....jag är kär, upp över öronen förälskad i min kvinnliga kollega. Hon är helt fantastisk, underbar, stark, vacker, ja, jag kan hålla på länge.
    Grejen är den att jag har tidigare blivit småförälskad i andra tjejer, men aldrig varit med någon. Jag kan känna sexuell attraktion till kvinnor men har aldrig gjort mer än hånglat.

    Jag känner det som att jag helt plötsligt måste omdefiniera vem jag är....trodde nog inte att jag skulle kunna bli så kär i en tjej som jag faktiskt är just nu. En del av mig hoppas att det går över, en annan del hoppas att det aldrig tar slut.

    Jag fick nyligen reda på att hon är, om inte gay så iaf bi.

    Ända sen hon kom "tillbaka" till vår arb.plats nu för några veckor sen har jag känt en slags energi oss emellan, och jag har noterat att hon ofta söker min blick. En dag när vi blev ensamma vid i lokalen blev det så intensivt med blickarna att jag inte kunde kolla på henne...ung. då insåg jag att jag nog höll på att bli kär.

    Förra helgen hade en gemensam kompis födelsedagsfest och när hon kom dit så var det som att alla andra försvann, mer eller mindre. Vi pratade precis hela kvällen och hon bjöd även in mig till sig kvällen därpå då hon hade förfest med utgång. Vi hade så skoj den kvällen, men inget hände eller så...

    Så, vad är problemet eg?
    Jo, jag har alltid levt som heterosexuell, bara varit med män och bara i perioder fantiserat om kvinnor. Jag har alltid tänkt att jag är hetero, eftersom jag tycker att gränsen för att vara bi/gay är att vilja LEVA ihop med någon av samma kön. Jag har aldrig tänkt det, men när jag tänker på henne....jag kan tom föreställa mig hur det skulle vara att "komma ut" till släkt o vänner....
    Men, som sagt så har jag tidigare blivit förälskad i tjejer men det har varit "friendcrushes" alltså, känslor av att jag verkligen vill lära känna tjejen i fråga, och vara nära henne på ett icke sexuellt sätt.

    Nu däremot så är jag rädd för att, OM det skulle vara besvarat från denna vackra människa, mina känslor  ska falna o bara bli vänskapliga o så har jag förlorat en vän.
    På nåt konstigt vis så önskar jag att jag hade kunnat "prova" bara sexet för att veta om det var nåt för mig, men dels så känner jag inga tjejer som jag kan prova med o sen så har jag svårt för att tänka mig ha sex med nån som jag inte är kär i....gaah...så snurrigt det här.

    å inte har jag nån att prata med.

    jag hör hennes namn med varje hjärtslag

  • Svar på tråden Förälskad i min kollega
  • Anonym (Bi)
    Äldre 4 May 09:43
    #1

    Vad fint skrivet. Du verkar verkligen vara kär och du är inte ensam om att upptäcka något nytt om dig själv på det sättet.
    Det är många bisexuella som först tror att dom är hetero och man följer strömmen och gör som man tror att man bara kan göra (va med motsatt kön).


    Hur gammal är du?


    Jag tycker nog att du ska vänta lite till och se om hon besvarar dig med något annat, som att säga något eller om ni festar igen och det händer något då? Händer det inget sånt på ett tag så får nog du ta tag i det. Ta det långsamt. Försök komma nära och se hur hennes kroppsspråk ändras. Kommer hon närmare eller skyggar hon undan?.. 

  • Anonym (joyfu­l (tjej)­) Trådstartaren
    Äldre 4 May 10:14
    #2

    jag är 32år, har två barn...

    Ja, jag tar det lugnt, men jag är så rädd att förlora henne, för det är bättre att ha henne som vän än inte alls...

  • Anonym (Bi)
    Äldre 4 May 13:02
    #3
    Anonym (joyful (tjej)) skrev 2014-05-04 10:14:57 följande:
    jag är 32år, har två barn...

    Ja, jag tar det lugnt, men jag är så rädd att förlora henne, för det är bättre att ha henne som vän än inte alls...

    Och barnens pappa, vart är han?


    Jag har en vän vars mamma alltid har trott att hon va hetero och hon fick 2 barn med en man. När min vän var 17 år och hennes mamma hade levt som singel i några år så hittade hon en kvinna som hon trivdes otroligt bra med, och så småningom så blev dom ett par och den här kvinnan flyttade in hos min vän. Där bodde dom sedan 4 stycken och min vän hade plötsligt 2 mammor och det tyckte hon va jätte coolt! Likaså hennes syster.
    Däremot var det nog väldigt svårt för mamman att komma ut för sina döttrar och släktingar. 
    Men det gick! :)

  • Anonym (Joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 4 May 13:27
    #4

    Jag och pappan gick isär för nästan 3år sen. Han finns kvar i våra liv o vi har en bra relation. Han ska snart få barn med sin nya tjej.

    Roligt att höra att det gick bra för henne...:)

    Mina barn är ju små, vår bästa kompis är en man med pojkvän o det är väl knappt mina pojkar reflekterar över det...så barnen är jag inte så oroliga för.

  • Anonym (Joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 4 May 15:43
    #5

    ingen som läser som kan berätta lite om hur det var för dem att hitta sin sexualitet sent i livet....? hur var det? hur kom det sig?

    jag kan ibland känna att "nämen, det är bara för att du har så många vänner som är homo/bi/trans....det är därför du tror att du kanske är bi också"
    för jag har ju funderat på det tidigare....men, iom att jag aldrig fått chansen att vara med en tjej så...
    himlarns va virrigt det är i mitt huvud nu...

  • Anonym (Joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 4 May 22:58
    #6

    puffar lite =)

  • Anonym (Joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 5 May 19:14
    #7

    verkligen, Ingen som har nåt att säga??

  • Äldre 6 May 09:43
    #8

    Tycker du ska berätta för henne precis vad du känner! :) du är ju absolut inte ensam om sånna här känslor! tror det blir jobbigt för dig annars . kör på! :) lycka till! kram

  • Anonym (Joyfu­l (tjej)­)
    Äldre 15 May 22:34
    #9

    nån gång kommer det att krypa fram...men inte än...
    sen tycker jag att det är oerhört svårt att veta om känslorna är besvarade,,,har trott det så många ggr i mitt liv och jag har då än aldrig haft rätt vad jag vet,...

  • Delila­h
    Äldre 20 May 21:54
    #10

    Du kan ju försöka luska fram hur hon känner genom frågor eller flirtande.

Svar på tråden Förälskad i min kollega