Inlägg från: Lojsan79 |Visa alla inlägg
  • Lojsan79

    Min dotter dog 4 dagar gammal

    Jag beklagar verkligen! Min dotter somnade in för drygt 2 månader sedan. Hon hann bli 6 månader innan hon dog av PSD. Det tog faktiskt bara en vecka innan svaret kom och det var skönt. De brukar skynda på sådana saker. Jag känner att jag har kommit en bit på väg i min sorg men det är oerhört jobbigt. Vi har en son sedan tidigare och det har gjort mitt sorgearbete enklare. Jag har min son att fokusera på, jag kan inte stänga in mig utan jag måste iväg till dagis, köpa presenter till kalas osv. Jag tror att det har varit välidgt bra för mig. Jag har märkt att allt blir jobbigare om man väntar med att göra saker. Sen ska man absolut inte stressa utan man ska göra det som känns bra. Det tog oss 2 månader innan vi orkade ta tag i Ebbas saker. De är nu nedpackade men jag vet inte vad vi ska göra med dem.

    Både jag och min sambo har gått mycket hos en kurator. Ibörjan 3 ggr/vecka. Det har varit jätteskönt. Att prata är mitt sätt att bearbeta saker på och det har hjälp mig. Jag pratar med familj och vänner väldigt mycket. I början hade jag och min sambo svårt att prata tillsammans om det som hhänt eftersom vi sörjde på så olika sätt. Nu går jag till kuratorn en gång i veckan och så har jag börjat träffa en psykolog.

    Du kommer att känna vad som är rätt för dig och hur och när du vill göra saker. Det kanske låter fel och konstigt men jag lovar att det är så. Antar att ni om ett tag ska börja fundera på begravning. Det är ju det absolut hemskaste man kan vara med om. Jag trodde inte att jag skulle orka planera min dotters begravning men det gjorde jag. Jag ville att det skulle bli fint och personligt. Idag är jag oerhört glad att jag lade ner så mkt tid på att planera. Vi fick mycket stöttning av prästen under den första månaden. Jag pratade ofta med henne. Hon hör faktiskt fortfarande av sig och undar hur vi har det.

    Jag förstår att du vill skaffa ett barn till på en gång. Så kände vi också och känner fortfarande. jag hoppas att jag blir gravid snabbt. Jag vill ju att min son ska få en liten lillasyster elle lillebror. Jag tror att du ska ta det lite lugnt med att skaffa barn eftersom du fortfarande blöder men om du orkar så kan du kanske kontakta din barnmorska och fråga vad det är som gäller.

    Ta hand om dig! Styrkekramar

Svar på tråden Min dotter dog 4 dagar gammal