• Anonym (Gah)
    Äldre 25 May 01:39
    42022 visningar
    473 svar
    473
    42022

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    Är det du som tjatar om att tjejer bara vill ha Brad Pitt? Tror du vill ha Brad Pitt. Min kille ser ut som Clark Duke, jag vill ha honom ändå. Nej han är inte rik eller har stor kuk. Vad tycker TS vore lösningen för mördaren, att tjejer gav han mercy fucks? Det är inte en rättighet att få en tjej, tjejer är inte pris som delas ut till de killar som vill knulla. Otroligt tragisk händelse men skulden är enbart mördarens.

  • Anonym (Gah)
    Äldre 25 May 13:21
    #35
    johannessssss skrev 2014-05-25 13:03:18 följande:
    varför ska tjejer alltid skriva så här? ni tänker så konstigt. när har vi losers hävdat detta ens? vad vi inte fattar är varför inte ens tjejer i våran sits vill ha oss? varför vill ni ha kompleta eller normala? udda o fula killar får ingenting, medans udda och fula tjejer får? handlar inte om sex, utan närhet och kärlek.

    Det är ju du som uttrycker dig som att det är någon rättighet att ha en tjej. Jag förstår att det är jävligt deppigt och ensamt att inte ha någon. Men livet är inte rättvist, det finns ingen som delar ut partners till behövande. Träffar man en partner har man tur.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 25 May 13:34
    #39
    puss skrev 2014-05-25 13:24:07 följande:
    En galning sätter igång att mörda oskyldiga människor, och din fråga på det blir: "har kvinnor ingen logik?". Bara rent anmärkningsvärt.

  • Anonym (Gah)
    Äldre 25 May 14:04
    #50
    johannessssss skrev 2014-05-25 13:49:19 följande:
    MEN NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ du uppfattar det som det, antagligen din tjej biologi. jag sa att JAG ÖNSKAR ATT DET FANNS NÅGON FÖR MIG OCH KILLAR SOM MIG; ATT ÄVEN VI KUNDE FÅ UPPLEVA KÄRLEK, kanske med någon tjej som är som oss, tkr det är bullt att tjejer som oss vill ha vanliga killar. tur? nästan alla har partners. du förstår inte, du är inte i min sits. livet är rättvist för många, vad har du som är så dåligt då? ont i foten? tror du att vi losers endast är ensamma och inget mer? vi har samma problem som ni vanliga dödliga också har.

    Min biologi? Haha det blir mer och mer uppenbart varför du inte får brudar. Och nej mördaren hade inte "en del att erbjuda" hans videos och det sjuka dådet visar vilken obehaglig personlighet han hade. Som tjej håller man sig långt, långt borta från bittra, narcissistiska kvinnohatande dårar förstår du.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 25 May 14:16
    #62
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:12:39 följande:
    killar väljer den dom kan få, tjejer väljer den som är bäst. så är det. rättvist va? ändå så gnäller ni som fan, och dessutom när killar gnäller så gnäller ni på att killar gnäller. shit..

    Det verkar inte som du har någon aning om hur mänsklig social interaktion går till, hur relationer bildas och hur kvinnor och män träffar varandra. Du har en sorglig och skev syn på både kvinnor och socialt samspel. Världen är inte svart-vit, kvinnor är inte en homogen grupp och du framstår som väldigt egocentrisk. Depression gör en ofta egocentrisk och man ser världen i svart, men det är inte sanningen.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 26 May 00:15
    Anonym (Brad Pitt) skrev 2014-05-26 00:07:07 följande:
    Man måste vara en Brad Pitt annars får man inga snygga tjejer tyvärr. Utseende är lika viktigt som personlighet fastän tjejer gärna vill dölja med genom att säga allt handlar om personlighet för att försvara att dom själva är feta. Ni får gärna förtränga det faktumet men jag väljer iaf att se verkligheten över vad den är och inte vad jag vill den ska vara.

    Gå ut på stan och se dig omkring. Kolla in par. Hur många par ser du där mannen ser ut som Brad Pitt? Ingen, välkommen till verkligheten. De allra flesta par ser helt vanliga ut, varken skitsnygga eller skitfula, kvinnor som män. De allra allra flesta väljer inte partner på utseende och de allra flesta människor är inte skitsnygga.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 26 May 15:18
    mindaa skrev 2014-05-26 15:10:51 följande:
    Så många trångsynta personer härinne. Att kalla killen något ens som kan förknippas med snygg är en förolämpning. Det är väldigt tydligt att hans utseende var avgörande för hans misslyckade liv. Dessutom var han en kort jävel och vi vet vad tjejer tycker om korta killar...

    Haha om du vill se något trångsynt se dig i spegeln. Rent objektivt såg han rätt bra ut. Det är väldigt, väldigt tydligt att det är hans personlighet och uppträdande som gjorde honom extremt oattraktiv. Herregud läs texten ut manifestet som citeras ovan, låter verkligen inte som en härlig kille man vill ha i sin närhet.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 26 May 15:43
    mindaa skrev 2014-05-26 15:33:19 följande:
    Manifestet skrev han i de sista kapitlena av sitt liv. Tror du han hade samma inställning för många år sedan? Han var normal, precis som oss andra osnygga killar och nekades fitta precis som vi gör nu! Han hade bara det lilla extra att gå hela vägen.

    Nej han var inte normal. "Nekas fitta" skön kvinnosyn, som om kvinnor är vandrande vaginor som borde delas ut till behövande. Förstår att du inte lyckas med brudarna.
  • Anonym (Gah)
    Äldre 28 May 14:27
    mr me skrev 2014-05-28 14:23:23 följande:
    Den blev lite seg mot slutet, men kändes ganska välregisserad i början. Jag trodde först att det var någon inhyrd skådespelare som följde ett manus i filmen. Jag blev ganska imponerad över upplägget på det, så visst var det ett "wow" för min del. Något mer förenklad logik än Breiviks manifest, t.ex, men samtidigt mer konsekvent.

    Hans pappa är regissör så han hade väl snappat upp hur man gör.
Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor