• Äldre 25 May 01:06
    42026 visningar
    473 svar
    473
    42026

    Ensam oskuld kille dödade 6 människor

    En oskuld kille skjöt vilt igår, skadade många och dödade 6 personer. Varför? För att han inte var snygg. Oskuld. Ingen Brad Pitt. Han postade en video där han pratar om hur han nedvärderats hela livet av tjejer, hur han hatar alla kvinnor och män och varför de är så ytliga. Precis egentligen som så många svenska killar också känner idag, bara det att de inte har modet att gå ut och döda. Ännu?

    Vad tycker vi om det? Varför är kvinnor så ytliga? Varför ger de inte en chans till män som inte ser ut som Brad Pitt?

    Har kvinnor ingen logik? En dålig tjej vill inte ha en dålig kille, vilket vore det bästa, de skulle ju passat, hon vill ha en bra kille och får det.

    JAG DÅ? vem fan ska jag leva med.

    http://www.independent.com/news/2014...ng-isla-vista/






    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-05-25 01:07


  • Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor
  • Äldre 25 May 15:23
    Sansa Snark skrev 2014-05-25 15:21:34 följande:
    Jag har använt precis samma resonemang om närhet/kärlek eller vad du nu vill. 

    Jag är helt för att ha ett mer inkluderande samhälle och att hjälpa "knepiga" personer att hitta sammanhang de trivs i. Men ingen är personligen ansvarig att ge av sin tid, uppskattning och engagemang och kärlek. Istället får var och en bygga upp sin egen gemenskap av respektfulla och ömsesidiga relationer, oavsett om man vill kalla det familj eller något annat. 
    precis vad jag menar.
  • Anonym (Läs på!)
    Äldre 25 May 15:24
    Anonym (hufsg) skrev 2014-05-25 15:22:48 följande:
    killen i videon ser ju faktiskt helt OK ut, tom bra men nu har han ju förstört sitt liv.
    Jo, han är död.
  • Äldre 25 May 15:25
    johannessssss skrev 2014-05-25 15:17:38 följande:
    så vi ska leva ensamma hela livet? vad har jag gjort för att förtjännar detta? fan va kalla ni är.
    Hittar man ingen att leva med så får man försöka leva med sig själv.  Igen, vad är alternativet? 
  • Äldre 25 May 15:25
    Pluxus skrev 2014-05-25 15:22:45 följande:
    Jag är man!

    Jag har också varit extremt udda, jag har varit bitter, jag skyllt på kvinnor och andra män, jag känt mig utanför och åsidosatt, sätt mina coola kompisar fått tjejerna jag vill ha och blivit det tredje hjulet osv. Jag försökt om och om igen inse vad problemet är och efter så mycket misslyckanden kom jag till slut fram till att det var jag som sög, jag var inte bra på att läsa av kvinnor, jag var inte bra på social dynamik och allt var i grund och botten mitt egna ansvar att det skulle bli bättre och det har det blivit efter en del träning och självutveckling. 

    Vill bara att andra som är i den sitsen ska inse det också och då kan jag låta lite hård.
     
    men hur kommer det sig att det är endast män som är så här "dåliga"? aldrig hört något om en tjej som är så här. måste bero på enorma förväntningar på män eller att män i dagens sverige är förtrycka.
  • Äldre 25 May 15:28

    enda anledningen till att dåliga kvinnor har pojkvän är att för att dom har en slida, ni har noll personlighet. hade ni varit en kille hade ni varit oskulder.

  • Anonym (suck)
    Äldre 25 May 15:30
    johannessssss skrev 2014-05-25 15:25:31 följande:
    men hur kommer det sig att det är endast män som är så här "dåliga"? aldrig hört något om en tjej som är så här. måste bero på enorma förväntningar på män eller att män i dagens sverige är förtrycka.

    Jag är kvinna och har varit i samma situation. Blir så förbannad på snacket om att kvinnor alltid skulle ha det så lätt, hela min skoltid var ett helvete på grund av att jag inte passade in socialt och jag har fått kämpa som fan för att kunna skapa mig ett socialt liv med vänner och partner.
  • Anonym (Zzzzz­)
    Äldre 25 May 15:38

    Det är många tjejer som känner o har det så också. Jag är en utav dem
    Får ofta höra hur snäll o omtänksam jag är, hur jag alltid ställer upp, är bra på att laga mat o baka,.
    Det allra värsta är att få höra...* önskar att fler vore som du..* Varför är jag då singel?
    Jo för jag går inte halvt naken med pattarna o röven hängandes ute för allmän beskådan o jag är ingen barbie.

    Var på date med en kille för lite sen som såg hemsk ut.
    Han hade varken brytt sig om att duscha eller ta på sig rena kläder.
    Hans stora mage hängde ut över byxlinningen o tröjan räckte inte ner över den.
    Han hade långt hår som säkert inte hade blivit tvättat på veckor o lukten.......
    Trots att jag rent spontant ville springa därifrån så fikade jag med honom o visst vi hade ett samtal som flöt på rätt bra. Hade kunnat tänka mig att träffa honom igen.
    Kort efter att vi hade skiljts åt fick jag ett sms där han skrev att jag var för stor för honom o att han inte var min typ.

  • Anonym (:()
    Äldre 25 May 15:39
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:59:56 följande:
    fast dessa enamma tjejer får ligg och partners. fattar du inte? killarna får ingen alls.

    varför får ensamma kvinnor ligg och partners? det är det vi måste reda ut.
    Nej, ensamma tjejer "får" inte liggparters. Jag hade en bekant som raggade killar hysteriskt från det hon var ca 11 år gammal. Ingen kille var intresserad, tror många blev skrämda av hennes sätt och många fann hennes yttre inte särskilt attraktivt heller. Vid ett tillfälle var hon faktiskt tillsammans med en kille men bara via telefon. Han var också ensam och hade aldrig haft någon partner tidigare. När de sen tillslut fick träffa varandra "på riktigt" var han plötsligt inte intresserad längre. 

    När hon var 25 och fortfarande inte hittat någon blev hon desperat. Hon hittade en kille på nätet som inte var snäll mot henne. Men det faktum att han faktiskt kunde tänka sig ligga med henne gjorde att hon ställde upp på allt. Han gjorde henne illa men hon trodde det var helt normalt att blöda i rumpan efteråt, att det bara var att bita ihop. Det närmaste sex hon hade haft tidigare var via porrfilmer så hon hade ingen aning. Hon trodde i sin enfald att om hon ställde upp på precis allt så skulle han tillslut lämna sin flickvän för henne. Killen var inte ett dugg intresserad henne, han kunde lika gärna satt en pappåse över hennes huvud. Det enda han ville var att få utlopp för sina sjuka sexuella fantasier, vilket han inte kunde med sin flickvän (man gör ju inte illa någon man faktiskt älskar..)

    Så nej, det handlar inte om att få sex. Det handlar om närhet, ömsesidig respekt från en annan person, uppskattning, kanske tom kärlek etc. Det finns så många fler faktorer än att bara "ligga".    
  • Anonym (Stack­ars dig)
    Äldre 25 May 15:45
    johannessssss skrev 2014-05-25 14:38:52 följande:
    kvinnor som är annorlunda stöts inte ut, men killar som är det, blir utsötta, det måste försvinna, ingen mämniska ska bli utsött, det är hemskt.

    hade han inte blivit utsött hade detta aldrig hänt.

    han hade inga vänner heller.
    TS: Jag vet inte om du bara vill provocera eller om du bara lever i fin egen lilla värld där det manliga släktet som inte ser ut som Brad Pitt är enormt synd om ich därmed gör du dig själv till ett offer. Jag hoppas på det bästa för en person som gör dig till ett offer är inte attraktiv i någons ögon, oavsett kön.

    Att vara utstött och inte duga är ingen skillnad, oavsett kön. Skillnaden kan däremot vara hur man själv agerar och vad man gör och hur man reagerar. Men det är klart, det spelar ingen roll vad någon säger och skriver, oavsett din anledning att ta upp det frågan så lär du inte ta till dig det
  • Flakmo­pedist­en
    Äldre 25 May 15:47

    Vem är denna pingstvän till admin som sitter med sina chipsfingrar och raderar allt som inte är politiskt korrekt. 

Svar på tråden Ensam oskuld kille dödade 6 människor