Forum Syskon - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

  Ons 4 jun 2014 22:41 Läst 28319 gånger Totalt 873 svar
  Visar endast inlägg av mullemeck - Visa alla inlägg
  Ons 4 jun 2014 22:41

  Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

  Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

 • Tor 5 jun 2014 07:11 #2

  Åh vad skoj!! Tror du barnen kommer bli överraskade när ni berättar?

 • Sön 8 jun 2014 21:11 #8

  Idag har jag också haft en down-dag... Känner så vissa dagar. Är det hormonerna?? För vi planerade att ha rätt så tätt mellan barnen. De andra kommer vara 2.5 och 4.5 när bebisen kommer. Men nu undrar jag vissa stunder vad vi har tänkt???!! 
  Det var ju planerat och vi är jätteglada! Men vissa dagar är jag så känslig. Minns inte att jag var såhär känslig i de andra graviditeterna. Gick in i vecka 6 idag. Mår fortfarande rätt bra. Lite, lite trött ibland och molvärk och lite knasigt humör. Det är det enda jag känner. 

  Hur mår ni??

 • Sön 8 jun 2014 22:25 #12

  Välkommen! det är klart att du får vara med! Bara roligt med flera. Och vad kul att du väntar nr 4. Hur gamla är dina barn?

 • Tis 10 jun 2014 20:48 #31

  Åh välkomna alla nya!! Så kul att vi är flera. Och vad kul med fler som kommer ha tätt mellan barnen :)

  Jag oroar mig lite mer den här gången - vid mina två förra graviditeter var jag inte alls så orolig de första 12 veckorna. Jag är väl inte direkt orolig nu. Bara fundersam... För jag har såhär i vecka 6 INGA symtom. Med de andra två så kom illamåendet i vecka 6-7 och jag var TRÖTT!!! Och hade ömma bröst med första barnet. Nu känner jag ingenting. Konstigt tycker jag. Jag hade molvärk i livmodern från ägglossningen tills för några dagar sedan. Ganska mycket varje kväll. Men nu är det borta. Jag var oerhört känslig/gråtig också tills för några dagar sedan. Det är också borta. Jag har inte vågat ringa barnmorskan för inskrivningssamtal för jag tänker att jag ändå kommer få missfall :( Och så tänker jag mer på hur det kommer bli med tre barn tätt. Hur andra kommer tänka osv.... Inget upplyftande från min sida tyvärr. Någon här som har haft Missfall? Hade ni inga symtom då? Någon som gått igenom första veckorna utan symtom??
  Hoppas någon orkar/vill svara :)

 • Ons 11 jun 2014 08:46 #37

  Tack kära för era svar! det värmer verkligen. Jag har också gått tillbaka och kollat gamla anteckningar som jag skrivit i de förra graviditeterna. Men då står där att jag var TRÖTT. Och liiite illamående som började vecka 6. Får hoppas att det är ok ändå. Det är ju liksom inte så mkt att göra. Bara vänta och se om något händer. Jag skall i alla fall ringamin BM och boka in ett inskrivningssamtal. Det görs typ i vecka 8 här. Sen blir vi erbjudna (bor i skåne) KUB-test och det är ju KombineratUltraljudochBlodprov. Och det sker i vecka 12 tror jag. Så OM det är något som inte utvecklas så lär jag få se det vecka 12 och behöver inte vänta till vecka 18-20.

  Jag testade mig på dagen jag skulle haft mens och då syntes det positiva beskedet nästan inte, men sedan 5 dagar efter blev det ett starkare streck. Kan vara det också som jag tänker lite på...Med de andra barnen blev det ett STARKT streck redan på dagen jag skulle haft mens. Äsch! Jag måste sluta tänka och bara hoppas på det bästa!!

  Elendellen- RUL är RutinUltraljud. Det där ultraljudet som alla erbjuds i vecka typ 18. :)

 • Ons 11 jun 2014 19:01 #48

  Här i Skåne tror jag att alla erbjuds det. De har ändrat det ganska så med de andra två barnen så erbjöds jag det inte. Kommer nog tacka ja om jag erbjuds att göra det gratis :)
  Idag känns det lite bättre, har haft lite "växtvärk/molvärk" så jag tror nog att jag fortfarande är gravid. Skall nog bara vara glad att jag inte är dödstrött ännu. Det kommer ju sen! Det som blir annorlunda den här gången är att föda mitt i vintern. De andra har jag fått på sommaren... Det skall bli superkul att se hur barnen reagerar på ett syskon. När tänker ni att ni vill berätta för folk? Jag är ju bara i vecka 6 men har redan en liten bula! Är rätt smal annars så det syns rätt väl. Kan aldrig hålla den hemlig till vecka 12!

 • Tor 12 jun 2014 22:14 #58

  Vet inte riktigt när vi skall berätta... Jag vet inte om det är för att jag har hyfsat tätt (yngsta snart 2) men herregud min mage ser redan gravid ut på eftermiddagar/kvällar. Och annars är jag rätt smal så jag får redan ha bylsiga tröjor för att dölja tjockmagen. Jag vill helst berätta för nära vänner och familj genast men min man vill vänta. Inte så lätt på stranden i sommar att inte visa det liksom. Eller så struntar man i att säga det och väntar på att någon vågar fråga ;)
  Har idag mått liiiite illa för första gången. (vecka 6)

 • Fre 13 jun 2014 21:49 #70
  Gweny skrev 2014-06-13 16:50:24 följande:
  Mina symtom försvann för några dagar sedan, min instinkt stämde och idag på gyn fick vi konstaterat att det är ett ma. smile4.gif  är så otroligt ledsen, att efter lyckas efter så lång tid, och så händer detta.
  Åh nej! Jag beklagar verkligen! 
 • Lör 14 jun 2014 13:04 #72

  Hoppas du inte får Missfall Ellen Dellen. Jag går ju och tror att jag också kommer att få det. Jag vet inte varför men jag tycker inte jag har så mkt symtom alls. Vad är det för symtom du har haft som har försvunnit? Hur långt gången är du?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll