Inlägg från: sasso78 |Visa alla inlägg
  • sasso78

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Hej! Jag väntar mitt tredje barn. Har plussat idag men anat en längre tid att jag är gravid. Är i v.6 plus 4 idag. BF 3/2. Har en flicka född 09 och en pojk född 10.

  • sasso78

    Är det nån som har nåt bra tips mot illamående? Nåt speciellt man kan äta osv. Det är sjukt drygt att ibland knappt kunna äta för man mår illa :(

  • sasso78

    Pingeming: Du har all rätt att sjukskriva dig.  Om din gynekolg säger att du ska ta det lugnt bör du göra det.

    Novin10:  Jag har 11 ½ mån mellan mina första.  De är nu 4 och 5. Det var inte planerat.  Det var sjukt jobbigt i början. Lillan hade inte ens fyllt 1 år när lillebror kom!  Men det löser sig,  man får hjälpas åt,  rekommenderar att om pappan kan vara hemma också i början så utnyttja det, min jobbade och det är inte att rekommendera. Visserligen kommer din vara 1 år och drygt 9 månader? eller?  Så det är lite skillnad.   Men man klarar mer än man tror!

  • sasso78

    Nån här som äter postafen mot illamående? Jag tog första tabletten i går och var skeptisk men det funkade!  Skrattande   Så nu tänker jag fortsätta ta en tablett varje dag. 

  • sasso78
    Loncelot skrev 2014-06-21 11:36:21 följande:
    Har gjort det mot annat inte just graviditet men det är oklart göra det eller? Har hemma så bra förslag om det skulle slå till:)
    Det ska vara helk ok Loncelot att ta postafen när du är gravid. 
  • sasso78
    Vårtpyre skrev 2014-06-21 11:40:47 följande:

    När jag väntade min första åt jag postafen, det hjälpte ganska bra men blev så sjuuuukt trött av dom:P

    Når jag väntade min andra son blev det ingen som helst skillnad när jag tog postafen! Illamåendet den graviditeten var vidrig!!!

    Köpte hem postafen för ungefär 1 månad sedan när jag skulle bo på en båt(ifall jag skulle bli åksjuk) men behövde dom aldrig då. Blir jag illamående denna graviditet börjar jag äta postafen direkt och hoppas på att dom hjälper:)


    Jag känner också av lite mer trötthet men tycker det är värt det då jag slipper illamåendet.  Har ganska nyligen fått ett nytt jobb och vill inte behöva sjukskriva mig för just det.
  • sasso78
    angeni skrev 2014-06-29 08:29:54 följande:
    Hej. Hoppas jag kan hänga med här :) väntar tredje barnet med bf 26 februari :) är idag i vecka 5+2 illamående av och till och ömma bröst. De andra barnen är 5 och snart 4 så fullt upp hemma :) dock har sonen som fyller fyra i juli börjat prata att han vill vara storebror :)



    Mina är också 4 o 5 och jag väntar 3 e med bf precis i början på februari!
  • sasso78

    Har ni börjat prata namn flickor? Jag o mannen pratade namn i fredags.... jag gillar sixten skarpt men det sa han tvär nej till . Även Julie som jag har fastnat för ratade han. Om det var nåt gemensamt vi båda gillade så var det Märta på flicka.

  • sasso78

    Här har tröttheten blivit värre, illamåendet pågår också fortfarande men den kan jag hantera och leva med rätt bra ändå om jag äter ofta, men tröttheten tar snart knäcken på mig. Jag antar att det är järnbrist jag har :(  Äter mitt val kvinna från apoteket men behöver väl nåt bättre..........   Vad rekommenderar ni?  Blutsaft finns ju,  är det nån som provat det och hur bra hjälper det?  Är det bättre med rena järntabletter?

  • sasso78

    Ett tag sen jag skrev nu.  Kul att läsa hur ni andra mår men tråkigt att så många mår sämre pga värmen. För mig är det tvärtom. Illamående har nästan försvunnit helt tack o lov!   Och jag känner mig mkt piggare nu i värmen!   Ju mer sol destå piggare blir jag :)  Är i v.12+6 nu. På torsdag ska jag till BM för inskrivning.  Antar att rul blir i början på sep. Magen växer, speciellt på kvällarna syns det. Ibland undrar jag om jag verkligen bara är i v13 när magen putar ut så extremt!
    Bara svärmor vet om graviditeten än så länge.   Kommer nog inte berätta för nån annan förren efter ultraljudet.  Börjar min semester nu på fredag och är ledig i 18 dagar. När jag kommer tbk berätta jag nog för dem.

  • sasso78

    Rutinultraljud även för mig idag. Allt såg bra ut. Skönt!! Så kul att få se den lilla där inne i magen! Den var helvild och sprattlade ned både ben och armar! Blev tillbakaflyttad 5 dagar och jag har bf 8/2 nu så idag är jag i v. 17+3. Vi kollade inte könet. Det får bli en överraskning :)

  • sasso78

    Här var det tyst i tråden. ........ Hur mår alla? Jag går in i v 30 på måndag. 10 veckor kvar så nu börjar nedräkningen. Var hos bm i måndags och bebis hade redan lagt sig med huvudet nedåt!! Visserligen inte fixerad alls men det känns väldigt tidigt. Mår bra annars.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!