Inlägg från: Soccermom |Visa alla inlägg
  • Soccermom

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Hej hej, jag väntar fjärde barnet i feb 2015, men tänkte att jag kunde haka på här ändå? Om ni inte sett någon tråd för blivande fyrbarnsmammor förstås ????

    Vi har tre pojkar, på 12 (i sept), 10 och 4. Själv är jag 34. Och det här blir väl fjärde pojken om man får gissa...även om jag önskar att det var det motsatta. Är i v 8 nu och är TRÖTT och är även så trött och öm i livmodern. Känner ni också mer i livmodern nu jämfört med tidigare grav?

  • Soccermom

    Gendermaker, gud vad spännande Loncelot och Edvina! Jag såg att du Edvina har tre pojkar precis som jag, har du också pojkar Loncelot? Flicklängtan verkar ju vara betydligt vanligare än pojklängtan bland mammor...

    Vad kostar kitet och hur mycket kan man lita på resultatet? 

  • Soccermom

    Tack för infon om Gendermaker, är det så billigt ska jag nog också slå till. Jag ska fråga om könet på RUL hur som helst.

    Kul med inskrivning, jag ska också på det nästa vecka, mest för att beställa tid för KUB. Jag fick riktigt tjata mig till ett besök på de få datum jag är hemma dessa veckor, för det var så många BM på semester. Det där med tröttheten kan jag skriva under på, är som ett vrak framåt eftermiddagen. Ska bli SÅ skönt med semester.

    Våra stora killar (10&12) är på kryssning till Danmark och Gotland med sin mormor tor-sön, så vi har bara 4-åringen hemma nu. Underbart att kunna ägna honom all tid, och slippa tweenie-humöret med tillhörande svordomsregn ????

  • Soccermom

    Jag lider med er som känner att det är jobbigt att berätta på jobbet. Jag är doktorand och styr därmed nästan helt över min egen tid. Att få barn innebär bara att doktorandtiden pausar, absolut ingen förutom jag själv påverkas av att jag försvinner ett halvår eller så. Men dåligt samvete lyckas jag ändå ha - för att jag aldrig blir klar med den där jäkla doktorstiteln.

    Jag har förresten beställt ett Gendermaker kit :)

  • Soccermom

    Jag är nog oroligare denna fjärde grav än någonsin tidigare. Det kanske är för att man vet så mycket mer om vad som kan hända, och vad det är man "spelar" med? Mitt hjärta står på vid gavel för den här lilla ungen redan, och då är den inte större än en vindruva än! Jag vågar knappt tänka på att bebisen är så liten och har så mycket avgörande utvecklingssteg framför sig, för då får jag typ svindel och förstår inte hur det hela ska gå till utan att det misslyckas någonstans på vägen. Men helt uppenbarligen har miljarder små foster klarat resan galant förut :) Längtar tills bebisen är 20-30 veckor i magen och man börjar lära känna den lite grann, när den brukar sparka och så. 

    Jag är inte ett dugg orolig över att ha fyra barn istället för tre. Det gick alldeles galant att ha tre istället för två, familjen fick en till kelgris och alla var glada över förändringen. Det är när de är större och börjar bråka mer med varandra som det jobbiga börjar tycker jag

  • Soccermom

    Tackar som frågar pingeming, här är det spökveckor som pågår (v.14), och jag som varit så cool innan känner mig också osäker på hur det står till därinne egentligen. Tyckte jag kände rörelser i v13, men har inte känt ngt tydligt (eller? fan vad svårt det är) sedan dess. Men på måndag är det Kub-ultraljud, tralalala! Shit vad jag längtar. Det kanske är för sent att möta nackspalten trodde bm, men just nu struntar jag i det och tycker det bara ska bli så himla skönt att få se vad som pågår därinne. 

    I övrigt känner jag mig faktiskt ganska gravid, så varför tveka egentligen? Tuttarna är galna, magen växer och folk har börjat erbjuda mig sittplats på tunnelbanan =)

    Hoppas ni andra som är oroliga kan stilla er oro på något vis, antingen genom att övertala er själva att allt är som det ska, eller genom ultraljud eller hjärtljud. Kram på er alla!

  • Soccermom

    Tjoho, var på KUB idag och såg att lillis där inne verkar må bra. Vilken lättnad, nu ska jag bara glädjas :)

  • Soccermom

    Men mitt i firandet kom en blödning :( Har aldrig haft blödning förut, vet inte riktigt vad man ska tro? Verkar lite mörkt, inte så där färskt-ljust. Undrar om jag ska höra av mig till bm och kolla så jag inte har en infektion. Har dragits med vad jag trodde var svamp i två veckor, men då det inte gick bort mha svampkräm kanske det är bakterier, vem vet? Har läst att det kan orsaka blödning. Gud vad man nojar och blir hypokondrisk som gravid ????

  • Soccermom
    Edvina skrev 2014-08-12 07:09:31 följande:

    Soccermom: Skönt med ett lyckat kub!! Jobbigt med blödningen!! Som sagt, jag har blödit vid tre av mina graviditeter utan att det varit ngn fara. Så det behöver verkligen inte vara ngn fara! Men ring din bm om du är orolig.


    Ja det är nog ingen fara, verkar inte komma mer just nu heller :)

    Lycka till på KUB darkisen! Jag känner som du, att det borde vara lättare, Mann borde vara coolare - men är inte det ????
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!