• Äldre 9 Jun 06:40
    34940 visningar
    873 svar
    873
    34940

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Här kommer en till som väntar 4:e barnet men hoppas på att få vara med ändå :) Känner att jag passar bättre in här än bland alla förstagångsmammor. Man har ju lite andra funderingar, erfarenheter när man har gått igenom det här ett par ggr. Vi var eg. klara på barnfronten med våra tre men så blev jag helt oplanerat gravid (trots att jag inte borde kunnat bli det) - ödet? Hur som så efter några omtumlande chockveckor så känns det bra. Mina tre barn sedan innan är 9år, 5år och yngsta fyller 2år i juli. Jag plussade för några veckor sedan och är i v 8. Bf ligger nog precis i månadsskiftet jan/feb -15.

  • Äldre 10 Jun 11:28
    #25

    Jag mår också ASilla just nu :( Jag kräks inte men illamåendet maler hela tiden och ibland får jag som kväljningar.. Tur för mig att jag vabbar just nu ;) Idag hade det inte varit en höjdare att jobba.

  • Äldre 11 Jun 07:07
    #35

    Mullemeck: Mina symptom var inte heller så starka i v.6, jag kände knappt något. Vecka 7 kom dom och nu i v.8 exploderade illamåendet och tröttheten. Jag har för mig att jag haft så även tidigare graviditeter (gick tillbaka och läste gamla graviditetsdagböcker). Jag grubblar också mycket på hur det kommer att bli och vad vi gett oss in på och vad reaktionerna kommer att bli (vi väntar ju 4:an ð??® helt oplanerat!) jag kan ju bara svara för mig. Men det tredje barnet var ju klart det lättaste. Alla rutiner och saker finns ju redan, allt bara snurrar på.. Inte så där omvälvande som det är att gå från inga barn till det första. Mina två stora var ju dock 7 och nästan 4. Man känner sig mer rutinerad med tredje barnet :)

  • Äldre 11 Jun 07:09
    #36

    Ellen Dellen: Rul är rutinultraljudet som görs runt vecka 17-20.

  • Äldre 11 Jun 18:35
    #47

    Där jag bor (Uppsala län) blir man erbjuden kub om man är 35år+ annars får man bekosta det själv. Sist frågade jag då skulle jag få betala 1900:- (!!) då struntade jag i det.. Nu är jag 35år så nu borde jag ju få det om det inte är nya regler igen.

  • Äldre 13 Jun 19:35
    #68

    Gweny: Vad tråkigt :( *Kram*

  • Äldre 15 Jun 16:14
    #86

    Jag är så trött så trött, nästan som lite groggy ;) och mår lite illa men jag känner mig mkt bättre än förra veckan vad gäller illamåendet iaf. Skönt för jag hatar illamående! Jag kände också ligamenthugg tidigt samt molvärk. Det var nog tidigaste symptomen som jag kände några dagar efter äl bara. Jag tror det är hormonellt, jag menar livmodern är ju inte så tyngd än så länge :) Angående träning så har jag fortsatt som innan. Jag tränar på gym, styrke + cyklar. Hittills känns det bra :)

  • Äldre 15 Jun 17:58
    #88

    Välkomna alla nya ð???

  • Äldre 16 Jun 18:55
    #99

    Ellen Dellen: Så skönt ð???

  • Äldre 17 Jun 16:55

    Pingeming: Skönt för er ð???â?? Jag har blödit vid alla mina tre tidigare graviditeter vid något eller vid flera tillfälle utan att det har varit ngn fara ð??? Men jag vet hur orolig man blir...

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!