Inlägg från: mullemeck |Visa alla inlägg
  • mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Ja, jag hoppas ju att det är ok och att symtomen kommer smygande snart. Med de andra har jag mått illa vecka 7-13 och 7-14 och där har illamåendet börjat redan i vecka 6. Trött var jag också båda gångerna!! Hoppas jag får som med första barnet; Illamående men hyfsat hanterbart och jag kräktes aldrig. Mådde inte illa hela dagarna. 

    Darkisen - har du mått illa långt in i graviditeterna? 

  • mullemeck

    Åh vad skönt för dig EllenDellen!!

    Pingeming - Stackars dig. Vilken oro. Hoppas att du kan få komma dit igen snart och kolla en gång till.

    Gick in i vecka 7 igår och mår fortfarande fint. Liiiite växtvärk i livmodern. Blev lite halvt illamående vid ett tillfälle idag. Men det var knappt så jag märkte det själv så det var inte så farligt ;)
    Har fått tid för inskrivning nästa vecka. Hos BM som jag hade förra graviditeten och som jag tycker SÅ mkt om.
    Hoppas allt står rätt till med lille, lille bebin. Det får jag veta först i vecka 12-14 då jag skall göra KUB. 

  • mullemeck
    örjan av graviditeten.pingeming skrev 2014-06-16 21:16:28 följande:
    Och där kom det blod :(
    Nej! Hoppas, hoppas det bara är en "vanlig" blödning som många kan ha i början av graviditeten.
  • mullemeck
    pingeming skrev 2014-06-17 14:31:57 följande:
    Fick se ett litet hjärta nu på vul och han såg inga konstigheter eller tecken på pågående missfall så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas allt går bra och att jag slutar blöda :)
    Fårstår det inte riktigt själv att det var en liten bebis kvar där! :)
    WOW! Gud så skönt för dig!
  • mullemeck
    Loncelot skrev 2014-06-17 19:05:17 följande:
    Hej hej,
    Precis plussat med barn nummer 3:) har en pojke på 3år och en flicka på 2år :)
    Välkommen!! 
  • mullemeck

    ÅH! Välkommen alla nya! Vad kul att vi är så många. Gått in i vecka 8 idag och jag har börjat känna mig lite smått illamående då och då. Främst när jag inte ätit på ett tag eller om jag äter för mkt. Var nära att spy på midsommarfesten efter middagen :)
    Joggar ingenting men jag går och kör yoga. Har gjort samma mellan barnen också så jag kör vidare på det under graviditeterna. Anpassar yogan bara lite grann så den passar. Känner mig också rätt andfådd. Eller jag brukar liksom få ta ett djupt andetag/suck OFTA för jag känner mig lite flåsig. 
    Vi har berättat för svärföräldrarna och de blev SÅ chockade. De verkar inte så jätteglada över det faktiskt. På något vis har jag liksom förberett mig på att folk inte kommer att bli så glada, varför vet jag inte. Jag tror att de tycker att det är för tätt mellan barnen, men SÅ himla tätt är det ju inte med 2 år mellan de två första och 2,5 år mellan andra och tredje.. Eller?
    Jag vet inte varför men jag gläds inte så mkt åt graviditeten ännu...Obestämd
    Vi pratade om att vi kanske ville ha en till och så tänkte vi att vi kan ju börja i tid ifall det tar lång tid, även om det gått snabbt med de andra att bli gravid, och den dagen vi sa det så hade jag nog ägglossning och sen vart jag gravid. Så allt gick så snabbt att jag inte ens knappt hann tänka. Så nu börjar jag tänka om vi gjort rätt osv osv. Men jag vill ha barnet. Jag är nog bara lite smått ambivalent, eller jag vet inte. Lite förvirrande!!

  • mullemeck

    Nej, jag kände inte mkt alls. Varit liiite trött en dag, haft som mensvärk i början av grav och sen försvann det efter jag testade positivt. Så jag har typ inte känt av någonting alls. Inga ömma bröst, de har inte blivit större. Det enda jag märkt är att magen har blivit lite större och att jag gått upp nästan 1 kg :)
    Men det där med illamåendet har jag bara känt av på riktigt en gång denna graviditeten och det var på midsommarafton. Jag kan känna nu då och då att det sitter lite i halsen men det blir aldrig någonting av det. Hoppas att det kan bli så lindrigt denna gången. 

  • mullemeck

    Vad spännande att kunna kolla vad det blir! Vi har en av varje hemma så jag har absolut ingen aning eller känsla alls av vad det skall bli. Kanske kollar vi på Ultraljudet vad det är. Vi har kollat med de andra... Jag är så nyfiken av mig!!!

  • mullemeck

    Jag var på inskrivning idag (är i vecka 8) och min BM bokade in mig på KUB och vi skall få komma dit någon gång runt vecka 12-14 tror jag. Så om du vill boka in ett privat så hade jag nog ringt och kollat nu. Fast det är så tidigt. Som du skriver så är det ju mitt i semestern.

    Det känns liiite mer verkligt nu efter att jag träffat min barnmorska. Jag har samma som jag hade med mitt andra barn. Hon är helt toppen!
    Mår illa då och då men har såna där sea-bands och då blir det lite bättre. Men jag mår fortfarande inte jätteilla. Hoppas, hoppas jag har sådan tur att det inte blir värre :)
    Jag tror att det kommer kännas ännu mer verkligt efter att vi gjort KUB. Jag hoppas också på en sovis! Mina har sovit ok men de har vaknat 1 gång/natt tills de är 2. Min store pojke började sova hela nätter när han var 2 och min dotter som är 2 om 1 vecka vaknar fortfarande 1 gång/natt. 

  • mullemeck

    syskonvagn har jag tänkt på men jag vet inte vad/om jag skall köpa någon. Lillan kommer vara 2,5 när bebis kommer och står gärna på bräda och sitter ogärna i vagn :) Får nog bli att vi fortsätter med brädan och att storebror på 4.5 får gå.
    Sen är jag sugen på en lådcykel från Cargobike!! 

    Usch! De senaste dagarna har jag blivit så trött och orkeslös. Mår illa och/eller är hungrig mest hela tiden så jag måste äta typ varje timme. Blä! Det hjälper rätt bra mot illamåendet att äta typ hela tiden men det sitter lite i halsen och så känner jag mig lite "off". Trött och dimmig i huvudet. Usch som jag klagar. Jag är inte så bra på den här första trimestern. Sen älskar jag att vara gravid. Men nu i början är det rätt drygt. Längtar tills typ vecka 18 :)

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!