• Äldre 15 Jun 20:14
    34985 visningar
    873 svar
    873
    34985

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    LiseMaria skrev 2014-06-15 12:46:47 följande:
    Stackare!! Alvedon och mild massage från någon som vet vad hen gör?

    Hoppas det blir bättre snart!



    Ja fy. Jag är då inte fräsch. Känner mig som 85år, minst.... Första sem dagen. Tjohoo!
  • Äldre 16 Jun 20:39
    pingeming skrev 2014-06-16 20:34:02 följande:
    En ny brun flytning efter jag varit på toan :(

    Fick en förra veckan och vet att det är vanligt men nu när det gick upp för mig hos bm att gynekologen inte såg några hjärtslag och han var oroad över det och ville att vi skulle göra ett nytt vul så känns det inte så kul att se saker som förknippas med blod :(

    Visst är det så så är det men vill så gärna veta och torsdag känns så långt borta särskilt nu när det kom mer snusk. Kan inte minnas att jag hade det med dom 2 första, någon mer som har bruna eller brun-rosa flytningar?



    Men fy, förstår att du blir orolig. Du ska inte ringa in igen då? Fast å andra sidan om det skulle hända något så gör de ju inget i alla fall. Det skulle vara för att stilla din oro. De kanske vill vänta till torsdag för att kunna se hjärtslag.
  • Äldre 16 Jun 21:27
    pingeming skrev 2014-06-16 21:16:28 följande:
    Och där kom det blod :(



    Å nej! Det behöver ju inte vara mf, vilken vecka är du i nu?
  • Äldre 17 Jun 10:31
    pingeming skrev 2014-06-17 09:52:12 följande:
    Fick en tid klockan 2 idag men förväntar mig inget hjärta då jag blött som "vanlig" mens typ :(



    Det låter ju onekligen inte så positivt. Usch vad tråkigt. Lycka till, hoppas verkligen att alla onda ting visar sig vara bara för att skrämmas.
  • Äldre 22 Jun 11:25
    darkisen skrev 2014-06-22 11:18:28 följande:
    Jag hade ju inte blivit av med min mammamage efter bebis så det är ingen skillnad typ

    nästa helg ska vi ha grillfest med några kompisar å jag vill helst inte berätta för alla där så tidigt. Men jag har ju verkligen tjatat om hur gott det ska bli att ÄNTLIGEN få dricka lite vin till (jag har ju varit gravid eller ammat de senaste tre sommrarna typ) så jag fattar inte hur jag ska kunna tacka nej utan att nån misstänker nåt.



    Du får hälla alkoholfritt vin i en vanlig vinflaska med skruvkork.

    Förra helgen hällde jag över en alkoholfri öl i gubbens urdruckna öl. Vattentätt!
  • Äldre 22 Jun 12:56

    Jag har många extra kilon från början. Är nästan rent skräckslagen att gå till bm o läkare för jag vet vad de brukar säga till överviktiga. Och även att jag vet det och är förberedd så blir jag så himla ledsen. Jag har inte tänkt ringa till bm först efter sommaren är då i v 13 el nåt. Vill dit så lite som möjligt.

    Ska försöka ta tag i promenaderna i sommar. Men jag har både hälsporre och brukar få fruktansvärd foglossning så det gäller att ta det lugnt.

  • Äldre 23 Jun 11:23

    Vi har två tjejer. Och alla man pratar med säger men när kommer gossen då? Blir lite irri på det där att det känns som om vi skaffar en trea är det för att få en grabb. För min del tar jag gärna en tredje tjej. Vi har ju allt då. Kläder, leksaker etc. Och jag tycker att det är roligt med tjejer. Nu har jag ju redan två så det spelar ju absolut ingen roll.

  • Äldre 23 Jun 15:36
    Annemi skrev 2014-06-23 15:29:53 följande:
    Får tillbringa kvällen på gynakuten

    Har så ont till och från, på vänster sida ...

    Orolig för att det ska vara utomkvedeshavandeskap



    Nej, hoppas det bara är ligamenten, lycka till!
  • Äldre 25 Jun 21:55

    Vi har 2,5 år mellan våra, syskonvagnen användes en handfull gånger, onödigt köp, iaf för oss.

    Dimmig i huvudet var en bra känsla. .. Precis så. ..

  • Äldre 26 Jun 21:11

    Jag tycker också det känns som om jag varit gravid länge, och jag har vetat om det i ca 4 veckor. Tiden sniglar sig fram. Jag känner mig verkligen inte gravid fast jag mår lite illa och är trött och bara kan äta vissa saker. Tycker tiden fram till v 13 iaf kan gå fort, å andra sidan är semestern nästan slut då och det vill jag ju inte.

  • Äldre 27 Jun 10:12
    Edvina skrev 2014-06-27 06:29:30 följande:
    Jag kände bebisen för första gången här om dagen!! När jag var kissnödig och hade tajta brallor och satt lite 'ihopvikt' då sprätte det till långt ner i magen. Jag har känt det vid ett par tillfällen. Det kändes bra, jag har ju knappt kunnat förstå att det är sant. Men plötsligt kändes det lite verkligt iallafall



    Coolt! Vilken vecka är du i?

    Jag har inte känt mina andra två fören runt v20 så här lär det dröja minst 10 veckor till.
  • Äldre 27 Jun 18:13

    Men usch vad jobbigt med massa stick. Jag är också svårstucken. Men de brukar bara testa 3ggr och sedan byta stickare. Jag skulle lämna blod med fick inte för mina kärl var för tunna.

  • Äldre 12 Jul 10:27

    Jag har opererat mig som höggravid, dock inte i magen. Jag bröt benet och fotleden i v32,första dagen på min hp, sista maj. En hel sommar i gips. Jag fick ryggmärgsbedövning. Var skitrolig för bebisen det var otäckt att ligga på op bordet och se att magen rörde sig med jag kände inget. De fick komma från förlossningen och göra en ctg för att lugna mig. Bedövning efter är ett litet aber. På ortopeden fick jag starka grejer men hemma blev det alvedon, gissa hur bra det hjälpte mot brutet ben och fotled? När jag kom kom in på akuten blev de helt ställda för att jag var gravid, där fick jag också alvedon, de visste inget annat att ge mig.

    Men allt gick bra, har en mycket frisk 5 åring här hemma!

  • Äldre 14 Jul 18:39

    Jag trodde att spökveckorna hade börjat här. Mådde bra o var jättepigg förra helgen. Men nu är det tillbaka. Mår kymigt till och från, vill sova sova sova och magen värker främst när jag är stilla. Vill bara äta det jag är sugen på. Det är jobbigt att vara på semester och behöva vara alert och social när jag bara vill dra täcket över huvudet.

  • Äldre 14 Jul 21:49

    Jag minns inte riktigt mina andra grav. Men jag tror det är rätt lika, i alla fall med den första.

    Idag köpte jag tre saltgurkor på lösvikt, åt upp en halv i bilen på 2 min. Andra halvan när jag kom hem med leverpastej och juice men ingen macka till. Sambon bara tittade på mig o skakade på huvudet.

  • Äldre 15 Jul 19:18

    Hur kan ni äta citroner rakt upp och ner, fy bubblan så surt. Mycket konstigt bli r det . Min kompis kunde bara äta mc donnaldsmat första tre månaderna, hon gick uupp 10kg.

  • Äldre 15 Jul 21:41

    Mobiler lever sitt eget liv.

    Jag måste förtydliga mig lite, hon gick upp 10kg de första 3 mån för att hon bara kunde äta på McDonalds.

    Jag gick upp 26 med första och 6 med andra. Har rätt många kilon redan. Tyvärr. Blev aldrig av med de första 26.

  • Äldre 19 Jul 23:13
    mullemeck skrev 2014-07-19 21:23:25 följande:

    Jag tänker fortfarande att någonting är "fel" och att det kanske inte kommer någon bebis. Jag mår ju illa, är trött och har inga blödningar eller så. Men jag mår inte lika illa som med de två tidigare graviditeterna. 

    Jag vill inte/vågar inte tro att det finns någonting där inne på riktigt. 

    Är det någon mer som känner såhär?


    Jag instämmer helt!

    Fast jag mår illa till och från, inte en tillstymmelse till mens/blödning, tycker det är jobbigt att ligga på mage länge (magsovare), konstiga tarmar, äter knepiga saker så tycker jag att det är jättekonstigt att jag skulle kunna vara gravid. Det känns lite som om jag ljuger när jag berättar för någon. Har inte ens ringt till mvc än. Men det är mest för först jag vill ha samma bm som förut och hon har säkert semester. O så är vi bortresta. V 12 nu.
  • Äldre 18 Aug 21:36

    Jag hittade den första gruppen men eftersom vi fortfarande är lite hemliga om grav så väntar jag med att gå med.

  • Äldre 18 Aug 21:37

    Nej det var en annan som heter vi som väntar barn 2015

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!