• Äldre 16 Jun 09:33
    35216 visningar
    873 svar
    873
    35216

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    pingeming skrev 2014-06-16 08:18:04 följande:
    Ni med illamående va äter ni till frukost? :)



    När jag mådde illa så åt jag arlas vaniljyoghurt. Det va det ända som funka typ. Visst har du också ätit lergigan? Hur många tabletter åt du om dan? Jag försökte hålla mig till två om dan förra gången men kräktes ändå ibland å mådde illa. Funderar på att maxa dosen denna gången om jag börjar må lika dåligt.
  • Äldre 16 Jun 18:26
    #98
    Ellen Dellen skrev 2014-06-16 17:14:19 följande:
    Nu har jag varit på vul och fick se ett litet pickande hjärta:) det var så tidigt att det var omöjligt att mäta så jag är möjligen några dagar före den räkning jag gått efter (6+3). Hon ville träffa mig om en vecka igen men då är vi på semester och sen går hon på semester så nästa gång blir kubtestet i v 11-12!

    Den bruna blödningen är antagligen inget konstigt.



    Åh grattis va kul!
  • Äldre 17 Jun 09:06

    Men pingeming va jobbigt jag hade ju både blödning å bruna flytningar med första. Gjorde först ett vul som de inte såg nåt på sen en vecka senare såg de ett hjärta picka. Då sa läkaren att det var väldigt vanligt med små blödnigar i början av graviditeten. Hoppas du får komna in idag å att de ser ett litet hjärta!

  • Äldre 17 Jun 11:13

    Fy pingeming det var inte roligt att höra

  • Äldre 17 Jun 15:44

    Åh pingeming va skönt!! Hoppas blödningen slutat nu också

  • Äldre 17 Jun 20:22

    Jag känner fortfarande ingenting. Men det har jag inte gjort de andra grav heller. Bara illamåendet som kommit v 8-9 nångång men då har det varit både illamående och kräkningar dygnet runt

    Idag lyckades jag iallafall få både min 2 åring å min bebis å sova samtidigt mitt på dan. Vem passa på att slagga då? Jag sov så gött mellan de två små i nästan två timmar, nice

  • Äldre 18 Jun 12:07

    Har blödningen slutat nu pingeming?

  • Äldre 19 Jun 09:51

    Denna var ju också oplanerad. Jag ammade min nu 9 månaders å hade inte fått tillbaka mensen plus att vi körde på avbrutet sex men men... när jag först fick plusset fick jag en chock å började gråta men allteftersom tiden gått har jag blivit mer å mer glad å ser fram emot bebis. Vi ville ju ha en trea också så det vart bara lite tidigare än tänkt kanske. Men såklart man är lite orolig för hur det kommer bli med en treåring, en ettåring å bebis...gulp...trodde nog aldrig jag skulle hamna i den här situationen.

  • Äldre 19 Jun 09:58

    Angående blödningen där så sjukskrev jag mig en vecka från jobbet å tog det lugnt å under den tiden så slutade blödningen.

  • Äldre 19 Jun 11:07

    Min man vill ha en fyra också så att sterilisera mig skulle nog inte vara så poppis. Jag är lite osäker, känns som att det kanske räcker med tre. Vill absolut inte ha så tätt till fyran i så fall. Det är ganska exakt två år mellan min etta å tvåa det tyckte jag va en perfekt åldersskillnad. Nu blir det ett år å typ tre fyra månader mellan tvåan å trean å det tycker jag är lite lite. Ska nog följa ditt råd sasso78 å försöka ha mannen hemma i början.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!