Inlägg från: Numberthree |Visa alla inlägg
  • Numberthree

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Vi gör kub för att vi redan har ett barn med skada. Vi tar bort bebisen om det är "fel". Ingen tvekan alls!

  • Numberthree

    Edvina : min flicka fastnade illa vid förlossningen så de slet ut henne med alldeles för många tag med klocka och under alldeles för lång tid så hon andades inte på 20 min efter att hon kommit ut så hon har en grav cp-skada.

  • Numberthree
    Edvina skrev 2014-06-24 21:58:45 följande:

    Numberthree: Det måste ha varit jobbigt... Ja då vet ni ju verkligen vad det innebär att ha ett barn med behov extra av stöd. Hur mår hon idag? Hur gammal är hon?


    Ja det är mycket sjukhusbesök och hjälpmedel men hon är stark och verkar tycka att det ska bli roligt att börja skolan. Hon är 6 år nu.
  • Numberthree

    Jag längtar efter att köpa vagn! För oss blir det en kronan duo s, bästa vagnen! Älskar allt med den! Finns även som syskonvagn, hade vi behövt en sån vagn så hade jag utan tvekan köpt kronans.

    Idag fick jag första kommentaren om att jag är gravid från nån som inte känner mig alls, ganska roligt faktiskt men va fan jag är bara i v9!!! Kommer bli stor som en val!

  • Numberthree
    darkisen skrev 2014-06-26 19:29:55 följande:

    Alltså jag fattar inte... min bebis är 9 månader, det har gått så fort. Känns som att det var igår som jag fick upp henne på bröstet på bb. Men graviditeten däremot sniglar sig fram. Känns som att jag har varit gravid hur länge som helst men ändå är det en evighet kvar tills tolv veckor gått å ännu längre till rul. Hur går det ihop!? Är det nån mer som tycker (gravid)veckorna går så långsamt?


    Dagarna går fort men veckorna går så galet segt!!!!
  • Numberthree
    sasso78 skrev 2014-06-29 20:14:46 följande:

    Har ni börjat prata namn flickor? Jag o mannen pratade namn i fredags.... jag gillar sixten skarpt men det sa han tvär nej till smile2.gif . Även Julie som jag har fastnat för ratade han. Om det var nåt gemensamt vi båda gillade så var det Märta på flicka.


    Det har vi också börjat prata om, lutar åt Ebbot eller Signe.
  • Numberthree

    Annemi: jag känner också så! Vi kommer ha assistent till vår flicka mycket mer när bebis kommit och jag måste ha klart vårt gästrum på ovanvåningen så jag och bebis kan vila där ostört. Det är ett måste om inte jag ska kollapsa tror jag. Mitt psyke är inte helt stabilt så jag behöver ro omkring mig.

  • Numberthree

    Jag gjorde gender -testet idag och vi måste vänta tvillingar :D för först va det tydligt rosa (flicka) men sen blev det mer som blått (pojke) hahahahahaha ... Jag tror dock på en tjeja till eftersom vi har två sen innan men en pojke är mer än välkommen!

  • Numberthree

    Idag ska vi på ul för att beräkna grav.längd och ta blodprov för kub. Längtar så efter att se liten men jag är samtidigt skräckslagen ... Tänk om där inte är nån eller att det är uppenbart fel, typ saknar huvud eller har tre armar.

  • Numberthree

    Det var bara en med ett huvud och två armar och två ben ;) jag är v 9+4 precis som jag trodde själv men man var tvungen att vara minst 10 fulla veckor för att lämna blodprov så tillbaka igen.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!