Inlägg från: pingeming |Visa alla inlägg
  • pingeming

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    darkisen skrev 2014-06-18 12:07:52 följande:
    Har blödningen slutat nu pingeming?



    Nej blöder fortfarande men inte så mycket och är mer brunt nu och kommer som slem när jag torkar mig. *för mycket info kanske*

    Kommer förhoppningsvis försvinna snart :)

    Åh jag är också andfådd men förstår inte riktigt varför? Kan knappt andas ibland och blir nästan som panik ångest attacker, har inte känt av det så mycket än under denna grav men med sonen och dottern har det varit katastrof.

    Förresten hur hade ni gjort om ni hade blödit under graviditeten med jobb och så, fortsatt jobba eller sjuk skrivit er?

    Jag jobbar som elevassistent och är nu vikarie på en kille som kan vara väldigt osäker så man vet inte riktigt vad som kanske hända som idag tillexempelt fick jag ut och springa i skogen för han stack, kändes inte jätte roligt då gynekologen sa att jag skulle ta det lugnt :s
  • pingeming

    Novin10 välkommen!

    Jag var/är i samma situation som dig så om du vill kan vi skriva privat? :)

    Jag har en son som är 4 (kommer bli 5 innan 3:an kommer) och en dotter som är 1 (kommer hinna bli 2)

    Vi har bestämt oss för att behålla fast om jag är orolig över hur det kommer bli så skulle vara kul att dela tankar och idéer med någon i samma situation :)

  • pingeming

    Skönt att höra att fler blivit oönskat gravida så man inte själv bara haft panik och känt att man inte vill.

    Sen kommer denna bebisen väldigt olägligt men man får ta det som det kommer och jag tror det kommer bli bra i slutändan :)

    Jag funderar på att sterilisera mig sen? Va har ni för tankar om sånt?

    Hade gärna velat sjukskriva mig men har rätt komplicerat jobb och jobbat bara nästa vecka också så känns inte bra :(

  • pingeming

    Så tänker jag med med sterilisering att jag kanske ångra mig och vill ha mer sen men samtidigt ser jag ingen anledning att börja om sen för har suttit med små barn nu sens jag var 18 så känns lite som jag är färdig med det. :s

    Men sen vet jag ju aldrig va jag känner när jag är 30 då kommer ju yngsta vara 7 år och man kanske saknar bebis tiden då? Hur känner ni andra som har fått en lite senare när dom andra barnen blivit "stora"?

    Jag skriver till dig novin10

  • pingeming

    Jag orkade inte ens att stå upp i ca1,5 timme för att göra smörgåstårta utan att lägga mig ner på golvet helt slut för att sedan spy så tycker du är duktig som orkat jogga :)

  • pingeming

    Det där med testet måste jag ju nästan testa, har nog ändå tänkt kolla på ul tror jag denna gången om mannen går med på det, inte tagit upp förslaget än :)

    Kollade med första som var pojk och var nästan säker på det innan det fastställdes, andra som var en flicka kollade vi inte men var nästan säker på en flicka men denna gången har jag inga gissningar än så är ju extra nyfiken!

  • pingeming

    Jag gömmer fortfarande men snart blir det omöjligt då vi ska på semester och jag är inte den som drar mig ifrån att bada så skulle bara vara konstigt om jag satt på strande med en pösig tröja.

    Förresten kan man bada i havet när man är gravid och haft blödningar? Har inga blödningar längre men slemmiga flytningar

  • pingeming

    Okej men då är det nog ingen fara, kommer inte vara på havet förens om 2 veckor ungefär :)

    Usch stackars dig Annemi :( hoppas verkligen att det inte är något och att din grav håller i sig, håller tummarna.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!