• Äldre 19 Jun 14:15
    34956 visningar
    873 svar
    873
    34956

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Åh det är så härligt. Min man har just kommit hem från jobbet å nu ska vi vara lediga bägge två heeela sommaren

  • Äldre 21 Jun 22:48

    Välkommen carolina01. Min lilla kommer också va typ 1år å 4 mån, men stora bara 3. Hur känner du inför å ha tre ganska små? Jag pendlar mellan att tycka det ska bli roligt med barn så nära i åldrarna till å känna panik över hur det ska gå...

  • Äldre 21 Jun 22:49

    Förresten vågade jag mig ut å jogga idag. Tog det lugnt men tusan va jag flåsade. Nån mer som fått usel kondis av graviditeten.

  • Äldre 22 Jun 10:29

    Mullemeck kände du typ inget då innan illamåendet kom? Jag nojar lite över att jag inte känner något. Va tvungen att ta ett till gravtest men det va ju så positivt så man kunde se strecken på tio meters håll typ

    Jag tycker iallafall att du har en perfekt åldersskillnad. Jag skulle också velat ha så nära till mina syskon.

  • Äldre 22 Jun 10:31

    Pingeming jag försöker verkligen passa på att jogga å sånt för när jag väl börjar må illa då är jag helt död. Förra grav låg jag i fosterställning på toan i tre månader typ. Brrr ser INTE fram emot det

  • Äldre 22 Jun 11:18

    Jag hade ju inte blivit av med min mammamage efter bebis så det är ingen skillnad typ

    nästa helg ska vi ha grillfest med några kompisar å jag vill helst inte berätta för alla där så tidigt. Men jag har ju verkligen tjatat om hur gott det ska bli att ÄNTLIGEN få dricka lite vin till (jag har ju varit gravid eller ammat de senaste tre sommrarna typ) så jag fattar inte hur jag ska kunna tacka nej utan att nån misstänker nåt.

  • Äldre 22 Jun 11:28
    3oyo skrev 2014-06-22 11:25:31 följande:
    Du får hälla alkoholfritt vin i en vanlig vinflaska med skruvkork.

    Förra helgen hällde jag över en alkoholfri öl i gubbens urdruckna öl. Vattentätt!



    Smart! Har ju ingen tom flaska dock å min man är inte så förtjust i alkohol...hmm... äh får väl köra annars på penicillin tricket...
  • Äldre 22 Jun 11:56

    Då känner vi nog ganska lika carolina01. Jag är också orolig för hur kroppen ska orka. Men skönt att nån mer joggar. Jag tror jag ska försöka göra det så länge jag bara orkar. De tidigare graviditeterna har jag typ slutat träna helt å gått upp jättemycket så det vill jag helst undvika denna gång.

  • Äldre 23 Jun 14:02
    3oyo skrev 2014-06-23 11:23:55 följande:
    Vi har två tjejer. Och alla man pratar med säger men när kommer gossen då? Blir lite irri på det där att det känns som om vi skaffar en trea är det för att få en grabb. För min del tar jag gärna en tredje tjej. Vi har ju allt då. Kläder, leksaker etc. Och jag tycker att det är roligt med tjejer. Nu har jag ju redan två så det spelar ju absolut ingen roll.



    Samma här. Har också två tjejer å det ända man fick höra efter tvåan var "jaha då blir det en trea också då så ni får en kille". Suck, som att man skulle skaffa ett barn till bara för att få ett visst kön. De få vi har berättat för nu har ju redan sagt "ja men nuu får det väl bli en pojke" så jag förstår ju va man kommer få höra det en å annan gång när man berättar för alla andra. För våran del spelar det verkligen ingen roll.
  • Äldre 23 Jun 14:05

    Pingeming min läkare sa att jag kunde både bada å ha sex om jag ville vid min blödning. Eftersom de kollat med vul å inte sett nåt konstigt va det ok menade de. Verkar va olika det där.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!