Inlägg från: Numberthree |Visa alla inlägg
  • Numberthree

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Ellen Dellen skrev 2014-07-22 10:36:55 följande:

    Jag ska göra på måndag och då är jag i v 12+3. Tog plodprovet när jag var i v 10+0. Men det är Ju inte exakt... Undra hur mycket några dagar påverkar resultatet?! Om jag var i v 9+4 egentligen tex?!


    Jag var på första besöket i 9+4 och fick inte lämna blodprov för det skulle vara för tidigt sa dem så vi åkte 20 mil tor i onödan.
  • Numberthree

    Här är bild på vår busunge! Sprallade som bara den där inne, alla mått såg jätte bra ut på kub så nu väntar jag bara på blodprovet. Det var det som felade sist för oss så vi fick göra fvp.

  • Numberthree

    Är i v 12+5 idag och har fått en del bruna flytningar och mår riktigt kass. Är så åksjuk att jag känner mig svimfärdig. Usch va jobbigt det är! Känner mig ledsen och orolig trots att bebis Sprallade runt som bara den i onsdags på ul.

  • Numberthree

    Fick svar på kub igår och det såg fantastiskt bra ut! Känns jätte skönt! Mitt illamående är i princip borta och jag tror nog att energin dagtid är betydligt bättre. Orkar röja och slänga, ett måste innan bebi kommer. Och med tanke på att vi inte slängt skit på typ 9 år så har vi en del att gå igenom. Ja jag är en av de som har sjukt svårt att slänga.

  • Numberthree
    Loncelot skrev 2014-07-31 19:30:08 följande:
    Skönt, svårt när det är i Chile dom har ju inte samma rättigheter och hjälp som vi har här, hoppas också hon ska ta sig igenom detta, hon fick missfall med barnet innan detta och hon är snart 40 så risken vart ju verkligheten., så hon har tagit detta väldigt hårt.
    Visa dem denna dikten så snart som möjligt. Jag fick den väldigt tidigt när jag fött min gravt cp-skadade flicka. Den hade jag sen med mig i bakhuvudet. Det är en enorm sorg att få ett barn som inte är som andra men efter ett tag börjar man se det fina och det som gör just detta barn unikt. <3

    Jag blir ofta ombedd att beskriva hur det känns att leva med ett barn med funktionshinder - att försöka hjälpa människor som inte har gjort denna unika erfarenhet att förstå, att föreställa sig hur det skulle kännas. Det är så här...

    När du väntar barn är det som att planera en fantastisk semesterresa - till Italien. Du köper en bunt guideböcker och lägger upp en underbar rutt: Colosseum. Michelangelos David. Gondolerna i Venedig. Du kanske lär dig några användbara fraser på italienska. Allt är väldigt spännande.

    Efter månader av ivrig förväntan kommer äntligen den stora dagen. Du packar väskorna och ger dig iväg. Flera timmar senare landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger: "Välkommen till Holland."

    "Holland?!?" säger du. "Vad menar du med Holland?? Jag bokade en resa till Italien! Jag skulle vara i Italien. Hela mitt liv har jag drömt om att åka till Italien."

    Men flygrutten har ändrats. De har landat i Holland och där måste du stanna.

    Det väsentliga här är följande: De har inte tagit dig till en förfärlig, vidrig, snuskig plats, full av farsoter, hungersnöd och sjukdomar. Det är bara en annorlunda plats.

    Så du måste bege dig ut och köpa nya guideböcker. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Och du kommer att möta en helt ny folkgrupp som du egentligen aldrig skulle ha mött.

    Det är bara en annorlunda plats. Det är lägre tempo än i Italien, mindre tjusigt än i Italien. Men efter att du varit där ett tag tar du ett djupt andetag, ser dig omkring... och upptäcker att Holland har väderkvarnar... och Holland har tulpaner. Holland har till och med verk av Rembrandt.

    Men alla du känner är upptagna med att resa till och från Italien... och alla skryter de om vilken härlig tid de hade där. Och i resten av ditt liv kommer du att säga "Ja, det var dit jag skulle åkt. Det var vad jag hade planerat".

    Och den smärtan kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin att försvinna... därför att förlusten av den drömmen är en mycket, mycket betydande förlust.

    Men...om du ägnar ditt liv åt att sörja över att du aldrig kom till Italien, kommer du aldrig att kunna glädjas åt det mycket speciella, det väldigt härliga... med Holland.
  • Numberthree

    Mullemeck; vi fick 1:21 med vår minsta tjeja för ds på blodprovet och vi gjorde fvp. Det var en frisk liten tjej vi väntade!!! Det är bra odds trots allt, tänk att du har 67 lotter i en skål där en är nit, inte så stor chans att ta nitlotten eller hur <3

  • Numberthree

    Hur ont kan man ha i ligamenten, alltså upphängningen av bebis så att säga. Jag hade ont i kanterna i natt så jag inte kunde hosta.

  • Numberthree

    Hur ont kan man ha i ligamenten, alltså upphängningen av bebis så att säga. Jag hade ont i kanterna i natt så jag inte kunde hosta.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!