• Äldre 9 Aug 17:00
    34965 visningar
    873 svar
    873
    34965

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Vi har fått nån form av städpanik här och hyrt container för att slänga och rensa innan.

  • Äldre 9 Aug 22:55
    Emms1984 skrev 2014-08-09 22:02:47 följande:

    Mår rätt så dåligt just nu, illamåendet är tillbaka, trött och yr. Vet ju att det kan komma igen men trodde inte det skulle komma tillbaka redan. Gick in i vecka 19 idag (18+0). Känner inte av bebisen så mycket som jag gjorde med de andra två vid denna tid men alla graviditeter är ju olika :) På måndag är det äntligen dags för rul och som vi längtar efter att få se plutten igen eller :) Hur mår ni andra?


    Så härligt rul! Jag går in v 16 imorn så jag har en bit kvar tills dess men har fullt upp så tiden lär gå fort. Jag kan också känna av illamående, framförallt på nätter eller annars när jag inte ätit på länge. Ska bli spännande att se när jag börjar känna bebi, kände runt v 19 med första och 22 med andra. Men den första var vild i magen och den andra var super lugn, de är helt tvärtom idag.
  • Äldre 14 Aug 17:57

    Mullemeck; lider med er!! Håller tummarna hårt att allt är bra!!

    Själv känns det som jag har sammandragningar redan, i v 16, funderar på att ringa bm och prata med dem om det. Känns inte riktigt bra, blir orolig av det.

  • Äldre 15 Aug 10:03

    Mullemeck; många kramar till er!! Helt ofattbart!!

  • Äldre 1 Sep 18:44

    Blev flyttad några dagar nu på rul och har fått bf 5 feb. Ingen linslus för oss denna gången så vi fick inte se ansiktet.

  • Äldre 1 Oct 08:35

    Jag är i v 22 nu och har gått upp 10kg, hemskt!!

  • Äldre 1 Oct 16:25

    Lancelot; har gått upp 12 och 15 med de andra , hoppas att det lugnar sig.

    Fler som är sjukt trötta?! Jag är så trött jämt stt jag snart blir tokig.

  • Äldre 1 Oct 22:00

    Stampe; hoppas vikten håller sig stabil för dig! Tänkte ringa och kolla mina värden en dag för det känns konstigt att vara så trött.

    Mysigt att lyssna på hjärtat! Det ska vi göra nästa torsdag. Ser fram emot det!!

  • Äldre 20 Oct 16:39

    Har jätte lågt blodtryck, armarna domnar i princip direkt om jag har dem över huvudet och mitt magmått är stooort. Känner mig lite orolig över båda sakerna.

    Har fått tid hos aurora-bm för att lägga upp en plan för kejsarsnitt.

  • Äldre 3 Dec 13:12

    Vem startade gruppen på fb och är den hemlig?! Vill inte att hela fb ska veta att vi väntar en till.

  • Äldre 5 Dec 21:25
    Dimisi skrev 2014-12-03 23:18:48 följande:

    Gruppen på fb är hemlig och dold. Ingen kan hitta den. Men, Numberthree, det borde väl synas på dig nu att du väntar barn? Vi som hänger i fb-gruppen har 1-2 månader kvar bara. En tjej har lite längre tid kvar, för hon var inte så långt gången som hon först trodde.

    Om du letar bakåt i denna tråden så ser du nog vem som startade gruppen. Vi kallade den recept-bok eller något liknande i början. Skriv ett pm till henne, så kan hon nog lägga till dig, om hon får veta vad du heter på fb.


    Jag är i v 32 så visst syns det men jag har många på min fb som jag inte direkt pratar med. Lite roligt att bara ploppa upp med en bild med en bebis sen. Vi bor inte i en stad vi har växt upp i så vi lever ett helt annat liv än många vänner mycket pga vår handikappade sitter också. Jag kikar tillbaka i tråden här!
  • Äldre 17 Dec 22:56

    Jag heter Annica Hammarbäck om nån kan hjälpa mig in i hemliga tråden på fb. Jag har brudklänning på mig på min bild.

    Fan tjejer imorn ska vi ha begravning för vår äldsta tjej som gick bort den 6e dec helt utan förvarning. Världens piggaste tjej (visserligen med cp och ep men frisk som bara den trots funktionshinder). Det är helt ofattbart, vårt hjärta bara 6,5 år.

  • Äldre 1 Jan 15:14

    Pingeming: är det du som har massa träningsbilder? Har missat ditt meddelande här och eftersom jag fått en del knepiga vänförfrågningar på sistone så har jag nog klickat bort din. Testa igen.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!