Inlägg från: pingeming |Visa alla inlägg
  • pingeming

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Förrsten välkommen Michelle 341, hoppas det kommer funka bra för dig! Jag mådde inte dåligt alls med grabben så man behöver inte må illa för att det ska vara bra, med dottern mådde jag pyton till v 25 ungefär och nu var jag dålig dom första 10 (?) veckorna typ så är ju jätte olika :)

    Hoppas verkligen det kommer rulla på för dig och även er alla andra!

  • pingeming

    Jag hade också en mage då så klart det är bebis! :)

    Förvisso har den blivit mer rund och fin nu än den var i början :p

  • pingeming
    Michelle 341 skrev 2014-08-15 22:46:59 följande:

    Man brukar ju må mindre illa med pojkar och de stämde på mig, kräkte som fan med dottern men hade bara morgonillamående med pojken.

    Men att inte må illa alls?!

    Enda symptomen jag har är känslig näsa, humörsvängningar och dålig sexlust. Symptom jag å andra sidan aldrig upplevt med dom andra två... skumt!


    Har med hört detta och det har ju stämt på dom 2 första fast var inte dålig alls med pojken :p nu har jag ju ändå mått illa men har kunna genomlida det, kanske kan ha att göra med att den första inte har samma 'biologiska' pappa som dom andra? :s Är ändå helt 100 på en kille denna gången :)
  • pingeming

    Tack så mycket stampe :)

    Tanke på min längd (160) och inget extra hull så känns 4 kilos klumpar rätt mycket och jag får också bara mage.

    Efter mycket ändrade i datumet 20 september till 1 oktober så sattes datumet till slut 22 september på första barnet men han kom 8 oktober efter igångsättning (14 timmar) slutade med akut snitt (vriden pannbjudning), vägde 4205. Dottern sattes datum 10 september den 12 september gick vattnet kvart över 2 hemma och 5 i 4 föddes hon vaginalt, kom som en raket så när dom sa att hon vägde 4045 fick jag en chock (låg inne i förlossnings salen drygt 20 min) :s

    Undra hur denna förlossningen blir :p

    Någon mer som vill dela med sig om hur era skatter kom ut? :)

  • pingeming
    Emms1984 skrev 2014-08-18 11:21:35 följande:

    Nr 1 kom v 38+0 med akut snitt då vi hade ett planerat snitt pga säte men hon ville ut tidigare och jag vaknade av att vattnet gick den 1 januari.

    Nr 2 kom på  BF men fy vilken tuff förlossning. Fick problem med njuren så de valde att sätta igång mig. Först tog de vattnet men det satte inte igång några värkar (hade inga värkar med första heller trots att det tog många timmar innan det blev snitt) så jag fick värkstimulerande dropp som gjorde att var 30 sekund hade jag värkar i 14 timmar. Dem kunde inte förklara varför jag fick de så tätt. Sedan var det krystvärkar i 2 timmar som slutade med att Nathalie fastnade så rätt var det var, var rummet fyllt med ca 10 personer allt från förlossningspersonal till barnläkare med respirator. När de väl lyckades dra ut henne trots att bm bara hade lite tag om huvudet (de ca 2 cm som kom ut när jag krysta) var hon väldigt blå och livlös. Som tur var så slutade allt bra men om jag ska vara ärlig så efter den förlossningen har jag en enorm rädsla inför denna och får panik och ångest bara av att tänka på det. Att det var personalbrist så min man fick springa runt och larma då vi bara hade en bm hos oss som inte våga släppa det lilla grepp han hade gjorde det inte bättre.

    Michella 341: Hade det rätt tidigt med minns dock inte veckan men det har blivit mer nu.


    Usch vilka skräck förlossningar då, hoppas det kommer gå bättre denna gången :)
  • pingeming
    Michelle 341 skrev 2014-08-18 17:25:27 följande:

    är bara i v. 8 men magen har redan börjat växa :)

    2 v mellan bilderna.


    Det går fort när den börjar växa, men jätte fin mage :)
  • pingeming
    Michelle 341 skrev 2014-08-18 17:25:27 följande:

    är bara i v. 8 men magen har redan börjat växa :)

    2 v mellan bilderna.


    Det går fort när den börjar växa, men jätte fin mage :)
  • pingeming

    Sök nu på Januari-Februari bebisar 2015 så får vi se om det går :)

    Är en nalle som bild och jag heter My som är admin

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!