• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • Mifuna

    Jag beklagar verkligen det bemötande du fick och att du överhuvudtaget var tvungen att genomleva det här. Jag har själv blivit tvungen att avbryta n graviditet i v.20 på grund av för lite fostervatten. Det var ett hemskt beslut att behöva ta och n upplevelse jag inte vill vara med om igen. Barnmorskan vi hade under själva "förlossningen" var jättegullig men kuratorn vi fick träffa efteråt var helt värdelös..Det första hon sa när vi kom dit var att tiden läker alla sår. Må så vara att det är så men det var verkligen inte det vi behövde höra just då. Nä hoppas verkligen ni får en bra kurator att prata med

  • Stampe

    Jag tycker verkligen att du ska skicka ett brev till verksamhetschefen när du har ork till det. Ingen får bli behandlad så. Jag lider såå med er! Kram

  • Stampe

    Då har vi varit på ulj idag igen. Hjärtat såg bra ut på lilla knodden men h*n låg lika dant som i fredags. Armarna upp och händerna vid ansiktet. Så inga jättebra bilder på h*n. Denna gång var inte benen i vägen för att se könet men där låg navelsträngen i stället ;) Bm sa jag ska se tre streck om det är en flicka men jag vet ju inte om där är en snopp bakom strängen... haha Ja bara att vänta och se.. det har vi ju gjort med dem två andra :)

  • Numberthree

    Blev flyttad några dagar nu på rul och har fått bf 5 feb. Ingen linslus för oss denna gången så vi fick inte se ansiktet.

  • Emms1984

    Mullemeck: Fy vilket bemötande. Önskar er all lycka till i framtiden. Skönt att ni har en kurator som hjälper er igenom detta. Massvis med kramar.

  • Emms1984

    Har inte mycket att skriva heller. Går in i vecka 22 idag och det är full fart i magen. En otroligt skön känsla. Har dock haft lite ont nere i magen både igår och idag men framförallt igår. Hoppas det ger med sig nu. Magen växer mycket med men folk har inte ännu vågat fråga om vi väntar en till ;) Har lite mycket nu när termin 4 startade igår. Nu är det dags att få ihop allt pusslande med lämning och hämtningar, arbete och skola. Inte lätt alltid.

  • Laura79

    Jag går in i vecka 16 imorgon. Känns som om tiden står stilla, det händer absolut inget alls och det är en evighet kvar till RUL den 2 okt. Började jobba igår efter semestern. Bestämde mig för att inget säga. Folk får fråga om dom undrar. Måste berätta för chefen förr eller senare så klart men jag avvaktar.

    Just nu är jag mest trött på min man. Tycker han är så sjukt oengagerad.

  • Unbroken

    Även jag går in i vecka 22 idag Så spännande trots att man gjort det förr. Tycker det är häftigt att kunna dela upplevelsen med barnen. Min äldsta är jätteglad och vill gärna pussa på magen och "hälsa" på bebisen. Min yngsta förstår nog inte riktigt. Insisterar dock på att lillebror ska heta Isabelle - några alternativ finns inte...

  • Stampe
    Laura79 skrev 2014-09-02 09:04:17 följande:

    Jag går in i vecka 16 imorgon. Känns som om tiden står stilla, det händer absolut inget alls och det är en evighet kvar till RUL den 2 okt. Började jobba igår efter semestern. Bestämde mig för att inget säga. Folk får fråga om dom undrar. Måste berätta för chefen förr eller senare så klart men jag avvaktar.

    Just nu är jag mest trött på min man. Tycker han är så sjukt oengagerad.


    Kan känna igen det med våra två andra graviditeter. Kändes som att han var oengagerad. Absolut inte att han inte var det men tror han bar lite räddare el ngt dem ggrn. Nu är vi 10år äldre än sist och min man är 39år. Han är mer engagerad denna gången än dem andra men lika välkomna graviditeter alla 3. Tror det handlar lite om en mognas grej. Samtidigt tror jag dem tycker det är lite läskigt ibland. Vi får en relation till bebisen och älskar den så fort vi kissat på ett grav test medans pappornas relation till bebisen startar först när barnet föds.
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!