• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • Dimisi
    Edvina skrev 2014-09-06 12:04:06 följande:

    Vet att jag fått sitta framåtlutad i månader med de andra barnen.

    Mäta magen är vidrigt när man hamnar i ryggläge!!


    Då har du det nog lite värre än jag, för sitta framåtlutad känner jag inte igen. Det konstiga med mig är att jag vaknar ofta liggandes på rygg. Alltså verkar det som att jag vänder mig till ryggläge under natten, och då står jag tydligen ut. När jag vaknar vill jag gärna vända mig till sidan igen, men det känns ändå inte lika obehagligt då, som om jag skulle lägga mig på rygg i medvetet, vaket tillstånd.

    Jag är en sån som alltid har stark och tydlig puls i magen, oavsett om jag är gravid eller inte. Har du det oxå, Edvina?
  • Edvina

    Dimisi: Ja nu när du säger det så ja. Jag har aldrig tänkt på det så, men vet att jag har det. Tex kan man ju se att kläderna rör sig i takt med pulsen ibland om man ligger på rygg :)

  • Edvina

    Det känns att bebis är i en tillväxtfas just nu. Jag är så himla hungrig!! Jag är sugen på ost, gräddiga bakverk och massa annat gott. Jag har nästan fått tillbaka lite illamående när jag är hungrig, måste äta direkt på morgonen och när hungern sätter in. Någon som känner igen sig?

  • Stampe

    Edvina. Mitt är tvärtom nu. Slipper äntligen den hungern. Var också tvungen att äta bums jag gick upp innan och efter 3h var jag vrålhungrig igen. Åt jag inte då så mådde jag illa. Är så glad att det släppt nu.

  • Emms1984

    Edvina: Känner igen mig lite där ja. Tycker jag gjorde inte mycket annat än att äta igår :D Däremot är jag så fruktansvärt törstig hela tiden.

  • novin10

    Hej alla har inte varit här och skriva i tråden ja hittade ej, hur går de för er alla, ja själv e i v19 imon har tid hos ultraljud vi ska kolla hur barnet har där inne . Ja vill kolla på kön men min man e osäkert. Få se till imon e lite oroligt för hur ska de gå.kram alla

  • Waimea

    Det har varit tyst i tråden, är ni allesammans på Facebook? Jag är i v 25 nu och graviditeten är påtaglig. Rejält livat i magen nu.

  • Laura79

    Jag är inte på FB. Förstod aldrig riktigt hur man gick med i gruppen, var så många turer ;). Jag brukar kolla här lite då och då men det är sällan nån aktivitet. Jag går in i v 19 på onsdag. Nästa vecka är det RUL. Både spännande och nervöst.

    Novin10 hoppas UL gick bra!

  • novin10
    Laura79 skrev 2014-09-22 22:41:25 följande:

    Jag är inte på FB. Förstod aldrig riktigt hur man gick med i gruppen, var så många turer ;). Jag brukar kolla här lite då och då men det är sällan nån aktivitet. Jag går in i v 19 på onsdag. Nästa vecka är det RUL. Både spännande och nervöst.

    Novin10 hoppas UL gick bra!


    Det gick jätte bra, va oxå nervöst men när såg ja att barnet hjärta slår då va ja lugn. Så allt gick bra o va normalt tack o lov. Så till sist ja o min man kom överens ang kön, så de visade en liten pojke. Hoppas de ska gå bra för dig mig:mvh
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!