• Äldre 22 Jun 21:33
    26281 visningar
    481 svar
    481
    26281

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej! Undrar om det finns andra där ute som också väntar tvillingar i december-januari? Jag har bf 7 Jan.
    Vore trevligt att få kontakt med er och höra hur ni mår och hur det går :) och kanske kan vi följas åt.
    Hälsningar linda

  • Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015
  • Äldre 24 Jun 03:03
    #1

    Hej! Jag och min pojkvän var på gyn idag, visste att vi var i vecka 11 ungefär. Skulle inte dit för att göra ultraljud utan kolla lite annat (har "riktigt" ultraljud inbokat 30/6). Men hon gjorde iaf ett vaginalt ultraljud, höll på ganska länge innan hon sa något, eller det kändes som en evighet iaf;) sen frågade hon hur många ser ni? Ett frågade jag lite nervöst haha. Men det var ju två små rackare där inne :) beräknade till 11e januari!

    Nu har chocken lagt sig lite och vi är ju superglada såklart :)

    Jag har verkligen mått pyton, spytt flera gånger om dagen, mår illa heeeela tiden, migrän, halsbränna ja allt man kan tänka sig ungefär :p

    Sorry för långt och lite osammanhängande inlägg, ligger och har lite svårt att sova hihi :)

  • Äldre 25 Jun 09:36
    #2

    Hej!

    Jag är gravid med tvillingar (första barnet/en) och det kom som en chock då jag inte har det i släkten. Fick reda på det i vecka 7 då jag fick en blödning, är nu i vecka 14 och det har precis börjat sjunka in och man ser fram emot det. Självklart är man lite orolig hur det ska gå med 2 i början, speciellt när man inte har någon erfarenhet av barn, men det löser sig., 

    Hur kände ni när ni fick beskedet?

  • Äldre 26 Jun 07:31
    #3

    Åh vad spännande! Grattis får man säga :)

    Jag kan fortfarande få samma känsla i kroppen som när bm berättade att det ligger två små där inne, lite lätt panik blandat med överlycklighet! Hade ju inte haft en tanke på att det kunde vara 2 innan:)

    Detta är våra första barn också så omställningen att det ens skulle komma ett barn var ju ganska stor. Lite skrämmande är det allt, just att man inte vet något om hur det kommer vara eller hur man ska göra eller nåt. Men som sagt, det löser sig :)

    Hur har ni mått hittills i graviditeten?

  • Äldre 26 Jun 19:17
    #4

    Hej! :) grattis till er båda. Det är spännade och läskigt.. alla känslor på en gång. Jag mår bra,har inte kräkts en enda gång ännu. Haft lite ont i huvudet.

    Nu håller vi tummarna att allt ska gå bra ;)att dom små växer som dom ska.

    Nu går mitt huvud på högvarv.. funderar på vad man ska ha för vagn mm. Något ni har funderat på?

  • Äldre 26 Jun 22:06
    #5

    Vad skönt att du mår bra???? jag hoppas mitt illamående ska börja ge med sig snart.

    Längtar till måndag då vi ska på det "riktiga" ultraljudet och man får se dom igen:)

    Har också börjat fundera på vagn, det är ju som sagt mina första barn, så jag känner mig helt lost i denna djungel. Vill iaf ha en sån vagn där barnen ligger bredvid varandra och inte framför varandra :)

  • Äldre 26 Jun 22:07
    #6

    Oj dom där frågetecknena var inte meningen, jag gjorde en smiley ju :)

  • Äldre 27 Jun 09:34
    #7

    hur många veckor har ni gått?

    Jag har inte mått så illa, eller ja, illamående har jag haft men inte kräkningar. Har däremot till och från en hemsk huvudvärk så jag har varit sjukskriven i 2 veckor, men det börjar bli bättre. För övrigt så känner jag mig inte så gravid, förutom humörsvängningarna som består ;) magen växer på, har ni fått mage ännu?

  • Äldre 27 Jun 10:58
    #8

    Jag är i vecka 12, är så ledsen att det inte syns nånting på mig än. Vill få den där gulliga bebismagen! Men alla som jag säger det till säger: vänta du bara, tänk i slutet av graviditeten haha!:) så jag kommer nog få äta upp mina ord:P

    Jag är också sjukskriven, har ju mått så dåligt och kräks hela tiden. Det har vart som en lång maginfluensa i två månader, så nu väntar jag på att det ska bli bättre:)

    Har haft svårt att äta men de säger ju att barnen tar det de behöver som tur är:)

  • Äldre 27 Jun 14:53
    #9

    nej men vad kul att se fler! startade en likadan tråd några dagar innan. Vore kul om alla va i samma? Vi kan ju inte va hur många som helst som ska ha tvillingar. Får jag hänga på här? Eller hänvisa till den här tråden? Känner igen några =)

  • Äldre 27 Jun 19:24
    #10
    Sarahbf skrev 2014-06-27 10:58:27 följande:

    Jag är i vecka 12, är så ledsen att det inte syns nånting på mig än. Vill få den där gulliga bebismagen! Men alla som jag säger det till säger: vänta du bara, tänk i slutet av graviditeten haha!:) så jag kommer nog få äta upp mina ord:P

    Jag är också sjukskriven, har ju mått så dåligt och kräks hela tiden. Det har vart som en lång maginfluensa i två månader, så nu väntar jag på att det ska bli bättre:)

    Har haft svårt att äta men de säger ju att barnen tar det de behöver som tur är:)


    ok, då är vi nästan i samma trimester då =) inte så vanligt med tvilling föräldrar så det är kul att flera väntar =) vart bort du? Jag bor i sthlm. 

    Det "syntes" inte riktigt på mig i vecka 12, däremot var/är min mage så uppblåst att det ser ut som en gravidmage. 
    Måste fråga, har du/ni blivit förstoppade? jag har det sedan dag 1, inget funkar typ, väldigt jobbigt.

    Men inte kul att kräkas konstant heller, man undrar varför man inte har kräkts. Det sägs att det brukar bli värre med 2.

    Hhaha, ja du, jag bara försöker tänka mig in i hur stor man kommer att bli, magen kommer bli sååå stor, men det får gå =)
Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015