• Anonym (Tveks­am-76)
    Äldre 23 Jun 09:57
    158501 visningar
    606 svar
    606
    158501

    Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..

    Såhär ligger det till. Vi har varit ihop i 21 år, har 3 barn under 15 år och har haft våra upp och nergångar genom livet som alla andra.
    Jag har gjort ett fruktansvärt misstag, under en nerperiod så var jag så dum och svag att jag sökte bekräftelse på annat håll och inledde en relation med en man på jobbet. VI träffades i smyg i ca 2 månader men hade endast sex 4-5 gånger. Jag mådde inte bra då och även om jag vet att det inte är någon undanflykt så gjorde jag saker sexuellt som jag egentligen inte gillar med denna mannen som jag nekat min egen man. Vet inte varför men det kändes inte fel då med honom även om jag inte njöt av det igentligen. Vi hade analsex två gånger tillsammans.
    Jag blev ertappad, eller rättare sagt erkände när min man blev misstänksam och vi har nu gått igenom ett helvete och har det fortfarande inte helt bra. Min man berättade för våra barn att "mamma varit med en annan man" trots att han inte ville det och följden har blivit att vår 14 åriga dotter knappt pratar med mig nu. Hon men även de två yngre har tagit sin pappas parti helt och hållet. 
    Nu till mitt dilema. Min man säger att han är beredd att förlåta mig och ge mig en andra chans, men endast på villkor att han får ha analsex med mig, som den "där andre" fick ha enligt honom. Får han inte det älskar inte jag honom och vill inte reparera det jag har förstört genom min otrohet. Enligt honom är det ett test för att se hur mycket jag är beredd att ställa saker tillrätta och vill offra för att rädda relationen. Vi har aldrig haft det och han säger att han kommer kunna komma över att jag haft sex med andra för det har han också haft innan vi träffades men inte att den andra har fått saker sexuellt som inte han har fått. Det är stöttestenen.
    Vad skall jag göra? 
    Neka och se hur familjen splittras, för jag är säker på att han menar allvar.
    Dricka mig full och släppa till?
    Acceptera att han har rätt och släppa till när vi åker på en "romantisk" weekend för att reda ut saker som vi har planerat?
    Jag skulle aldrig ha satt mig i denna situationen Gråter

  • Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..
  • Anonym (nej)
    Äldre 23 Jun 10:02
    #1

    nej nej du ska inte acceptera analsex om du inte vill ha det! Att du gjorde så med den andre har inte med saken att göra. Jag förstår att din man vill få det gjort för att du ska visa att du är seriös med er relation men han har ju fått allt om bakfoten. Det kommer inte reparera nånting, kanske tom förvärrar det saken om du inte vill ha analsex. 

    Hur kommer du känna dig efteråt? Varje gång ni ska h sex kommer du bli påmind om att du mer eller mindre blev "tvingad" till något du inte ville för att "bevisa" att du älskar honom. Du hör väl hur dumt det låter?

    Om min man sa nåt sånt till mig skulle jag tolka det som att han vill ha makt över mig, att jag ska tvingas underkasta mig hans vilja, vilket inte är något vi sysslar med i vår relation. Vi är jämlikar och det skulle jag inte känna längre, om jag gick med på något jag eg inte vill göra. 

  • Anonym (hmm)
    Äldre 23 Jun 10:03
    #2

    Tja det beror ju på. Vill du till alla pris fortsätta vara tillsammans med din man? Isåfall, så har du väl inte mycket val. Supa till och släppa till låter bra. Varför vill du INTE ha analsex med din man?

  • Äldre 23 Jun 10:03
    #3

    Jag hade aldrig i livet gått med på analsex!

  • Anonym (hmm)
    Äldre 23 Jun 10:04
    #4

    Det låter verkligen som en hemsk situation du har försatt dig i...
    Kan förstå att han känner sig extremt bortstött när du nekar honom nåt du gett nån annan.. Men om du inte njöt av det, kan du inte förklara det för din man? Att den handlingen är något du ångrar? Vill han verkligen tvinga dig att utföra sexuella handlingar mot din vilja?

  • Anonym (hm)
    Äldre 23 Jun 10:14
    #5

    Jag tycker inte att du bara ska gå mpå det men jag tror att det din man egentligen vill är att veta hur du kunde ha det med den andra mannen men inte med honom. Det kanske du borde fundera över, varför det är så...

  • Vitrys­k hockey­hjälte
    Äldre 23 Jun 10:19
    #6

    Tja, hur skulle du själv känna dig om det kom fram att din man gjort något (sexuellt eller inte spelar ingen roll egentligen) med en annan kvinna som du gärna gjort tillsammans med honom men som han förvägrat dig?

    Du ska inte ställa upp på något du inte vill göra, men det är nog bäst du accepterar att du gjort ett misstag och att det kanske inte går att reparera överhuvudtaget. Hade jag varit din man hade jag kastat ut dig omgående, analsex eller ej.


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Äldre 23 Jun 10:27
    #7
    +2

    Jag skulle reagera på samma sätt som din man: Har du gått med på saker med en annan man men inte gör det med din egen hade jag tagit det som bevis på att du inte tände sexuellt på mig. Jag hade lämnat dig direkt om du nekat. 

    Och du bör nog fråga dig om din nuvarande man är rätt för dig eftersom du inte ger honom det som du ger en annan man. 

    Att neka honom analsex och tro på en fortsättning är helt kört, där finns nog ingen tvekan.

  • Anonym (Sven)
    Äldre 23 Jun 10:28
    #8

    Du ska inte ha analsex med din man om du inte önskar det.


    Men du skal även förklara din man varför du inte vill ha analsex med honom, men villigt har analsex med en tillfällig älskare.


    Vänd på steken. Hur hade du haft det om du önskade något sexuellt från din man, som han inte ville ge dig, men gärna gav vilken som helst annan kvinna?

  • Äldre 23 Jun 10:33
    #9

    Varför tycks de alltid vara OK för en kvinna att ligga runt?
    råkade du som utförde detta, ramlade du på hans kuk eller?

    va ett "wild and crazy office sex" ?......du e sjuk!

  • Anonym (nej)
    Äldre 23 Jun 10:35
    #10

    TS skriver ju att hon gjorde saker med den andre mannen som om eg inte hade velat göra. Hon måste ha mått väldigt dåligt om det blev så. Ingenstans skriver TS att hon gillade det hon gjorde.

    Då borde hennes man, hur sårad han än är, förstå att analsex tillsammans inte löser ett dugg! Jag tycker också att hans ord om att han kanske kan förlåta henne om hon ställer upp på analsex låter otroligt omoget och märkligt. Tänker verkligen vuxna män så? Skulle allt lösas då, skulle alla hans känslor kring otroheten vara puts väck och allt skulle vara frid och fröjd igen?  Nån slags rättviseaspekt männen emellan? Tror inte det va?  

    TS möjligen har du inte förklarat för din man hur du upplevde analsexet med den andre, att du gjort nåt som du egentligen inte ville göra med honom heller. Då kanske han förstår hur orimlig tanken är att analsex är lösningen på problemet. Som jag skrev tidigare, troligen förvärrar det bara hela grejen. 

Svar på tråden Han kräver analsex för att förlåta ett snedsteg..