• Anonym (Ledsen)

    Kolla bilden och säg mig, ÄR DEM SMÅ!?

    Hej. Jag har alltid gillat hur jag ser ut tycker att allting sitter perfekt då jag är smal och kort men min sambo har alltid klagat på mina bröst att dem ser små ut och borde träna dem eller operera dem. IDAG kommer han och säger "har nog pengar för att du ska operera brösten ska vi gå ditt och boka tid /prata med någon så vi känner oss säkra på att det inte blir något fel?" Vad är det han säger vadå vi .. Ingen vi det är JAG som ska bestämma är så deprimerad . Säg sanningen nu ÄR DEM SMÅ ?!

  • Svar på tråden Kolla bilden och säg mig, ÄR DEM SMÅ!?
  • Anonym (eh)

    va, hur veta ? du får ju ta en bild på de så man ser de tillsammans med överkroppen så att säga -utan plagg ivägen

    för spela roll vad han tycker ! fyfan för såna män. fördjävligt rent ut sagt. säg till han att använda pengarna för en kukförstoring!

  • Nyfiken gul

    hälsa honom att vill han ha Pamela Andersson så är hon singel , använd pengarna till en flygbiljett till LA. 

    Sen tar du din väska och går. 

    Och ja - jag menar det! 


    Alexander -98- Isaac -00- Victor -08-
  • Anonym (svårt)

    Det är svårt att avgöra på den bilden eftersom man bara ser ovanifrån och närbild. En på lite avstånd så man kan se bröstkorgen midjan skulle göra en bedömning lättare. 

    Oavsett så har din kille ingen som helst rätt att bestämma något sådant åt dig, det är bara DU som ska fatta ett sådant beslut. Duger du inte för honom, dumpa fanskapet så får han väl leta efter någon med större tuttar.. bröstop är inget litet ingrepp.. Hur trivdes du med dem innan han sade någonting??

  • Anonym (i)

    Nej.

    Men din man är en idiot.
    Han borde acceptera dig som du är.
    Säg att du ska överväga en bröstoperation efter att han gjort en kukoperation.
    Sånt här gör mig förbannad, det handlar bara om honom och han gör dig ledsen, när han borde göra dig glad.
    Det är inget fel på dina bröst, dom ser jättefina ut såvitt jag kan se och det finns verkligen ingen anledning att operera dom.

  • Anonym (Wildrat)

    Jag tror att de är alldeles lagom till din kropp. Trivs DU med dem spelar det ingen roll hur stora de är. Gör ingen bröstförstoring för att din kille vill att ducka ha större, är han inte nöjd med dig så gör slut med puckot och hitta en som gillar dig som du är.

    En sak du behöver veta om bröstoperation är att den behöver göras om senare. De håller 10-15 år max, sen behöver man operera igen. En bröstoperation är alltså ingen engångskostnad, har du råd att bekosta den själv om killen inte är ihop med dig längre?

  • Anonym (Tameshiwari)

    ......

    Låt inte din kåta pojkvän förstöra ditt självförtroende, självkänsla och självbild! DU ska inte behöva gå igenom någon operation bara för att han inte är nöjd med din kropp! Du är nöjd med din kropp!

    Det är enkelt, han accepterar inte dig för den du är..

    För att svara på din fråga, jag tycker inte att de är små. Jag tycker att de ser bra ut på dig. Dessutom spelar det inte så stor roll för mig ändå. Jag blir förälskad i en tjejs personlighet och inte i en tjejs bröst..

  • Rakad Apa

    Dom är alldeles lagom.


    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
Svar på tråden Kolla bilden och säg mig, ÄR DEM SMÅ!?