• Anonym (Min man)
    Äldre 23 Jul 00:04
    62802 visningar
    88 svar
    88
    62802

    Jag hatar min man!

    Åhhhh måste skriva!! Känns som att mitt blod kokar!
    Jag hatar min jävla lata äckliga tråkiga man! Orkar inte mer. Vi har redan ett barn och är gravid nu men funderar jag allvarligt på att dra o lämna honom!!
    Han förpestar mitt liv känns det som! Han är till INGEN nytta alls! Fattar inte ens varför jag står ut med honom!! Ska försöka sammanfatta allt som är "fel" på honom. (Allt är ju egentligen fel på honom)

    1. Han är lat som faaan! Han kan ligga på soffan heeeela dagen utan att röra en fena.

    2. Han är äcklig/ ofräsch. När han kommer från jobbet stinker han värre än fan men det märker han inte. Han går raka vägen till soffan o lägger sig där med sina smutsiga stinkande kläder!
    Försöker påpeka ibland att "oj du luktar INTE gott, gå in o duscha". Vad svarar han då tror ni??? Jo han säger "vahh jag duschade ju iförrgår/för 2-3 dagar sen..."

    3. Han är LAT som fan, nämnde jag det? Han skiter i vårt barn. Han orkar aldrig göra något med barnet, stackaren har sommarlov och sitter instängt med sin tråkiga pappa hela dagarna. Jag försöker få ut barnet när jag är hemma och har tid men det är ändå förjävligt att pappan aldrig är med! Barnet kommer flera ggr per dag o ber pappa leka/spela något som det valt ut från sitt rum men han orkar ju inte, det är för ansträngande för honom att lyfta arslet från soffan!!!

    4. Han somnar på soffan och ligger där hela natten i sina äckliga svettiga kläder. HATAR att gå upp mitt i natten VARJE JÄVLA NATT och väcka honom o be honom lägga sig i sängen! Jag verkligen hatar det han gör så jag hatar mitt liv när jag varje natt går upp o står där i hundra år och försöker väcka honom. Sen blir han sur oxå när man väcker honom o ber honom byta om o gå till sängen. Ja då är det jag som är jobbig enligt honom!!!! Åååååh

    5. Han går aldrig ut, vill aldrig hitta på ngt med oss, och när man någon gång äntligen får honom att följa med oss på något så ändrar han sig när vi redan står påklädda och klara!! Det slutar med att vi alla stannar hemma eller jag o vårt barn går ut själva!

    6. Han bryr sig inte om något.
    Ex: om jag lämnar honom med vårt barn hemma 3-4 timmar så bryr han sig inte om ungen ätit eller ej. När jag kommer hem frågar jag honom "har NN ätit något? " då svarar han "Nää jag frågade om NN vill äta men NN sa nej" \|}%$+=¥$%#|<*+
    MEN DIN JÄVLA IDIOT BARN GLÖMMER BORT O ÄTA, du fattar väl själv att ungen måste äta efter 4-5 timmar?????!!?!!!

    Även när jag lämnar honom hemma med barnet så somnar han på den förbannade soffan o stackars barnet sitter själv och tittar på tecknat på tv när jag kmr hem.

    Han skiter i att stänga för gardiner/ persienner när det börjar bli mörkt ute. Vi har stora fönster där man ser in väldigt mycket och jag hatar att han bara ligger som en apa på soffan och skiter i att alla grannar ser rakt in i vårt hus på kvällarna!

    Ååååååååå de finns mycket mer tro mig men det är svårt och jobbigt att skriva från mobil så ja får fortsätta sen.. Om någon ens orkat läsa detta..

    Ahh några kanske undrar vf jag inte lämnat honom, ja det vet ja inte heller! Fattar inte om det är alla dessa gravidhormoner som får mig att bli så irriterad eller om det bara är så att jag helt enkelt hatar honom nuförtiden..
    Jag behöver honom inte ens! Det är ändå jag som lämnar på dagis, jobbar, kommer hem, hämtar från dagis, handlar, lagar mat, städar och tvättar. Så vad behöver jag honom till egentligen??? Han bara kväver mig ju!!!

  • Svar på tråden Jag hatar min man!
  • Anonym (.)
    Äldre 23 Jul 00:13
    #1

    Tja, lämna låter ju som en bra ide. Jag förstår bara inte varför du måste flytta honom från soffan varje natt. Låt honom ligga där.

  • Äldre 23 Jul 00:15
    #2

    Ja du, låter ju inte så roligt. Men det värsta är väl att han låter barnet vara inne hela tiden. Hur gammalt är barnet?

    Har du möjlighet att sticka??

  • Äldre 23 Jul 00:17
    #3

    Men om han nu är så äcklig varför inte låta honom sova kvar i soffan?

    Om han inte är en bra make och bra pappa. Varför stanna kvar i förhållandet?
    Stannar du kvar för att du är gravid? Eller är det dina hormoner som gör dig lätt irriterad?

  • Äldre 23 Jul 00:25
    #4

    Sälj soffan.

  • Anonym (inte ett rätt)
    Äldre 23 Jul 00:28
    #5
    +1

    Med tanke på vilken ofräsch skitgris du beskriver honom som, så är jag förvånad över att du är gravid.

  • Anonym (Fluff­en)
    Äldre 23 Jul 00:35
    #6

    Först och främst skulle jag inte gå och hämta honom i soffan mitt i natten och be honom flytta sig till sängen.. dels för att jag inte skulle vilja ha honom där om han inte vill det och dels för att vuxna människor tenderar att avsky sådana tillsägelser. 

    Vidare undrar jag om du har pratat med honom om allt du tänker/känner? Vad är det som gör att han är "lat"? Har han alltid varit det eller har det kommit på senare tid.. isf tänker jag att det skulle kunna vara någon form av depression han går igenom. 


    Har ni testat parterapi? Eller för all del egen terapi för din skull? Säger inte att det är dig det är fel på, men jag vet att åtminstone min terapeut ger mig många bra tips för hur jag ska hantera många olika situationer i livet.. missnöje med min partner bland annat. :) Hoppas det löser sig för dig!

  • Anonym (oh well)
    Äldre 23 Jul 00:42
    #7

    Din man är en lat gris, du tål honom inte, han skiter i ert barn och då kände du  att just därför var det en väldigt bra idé att skaffa ett barn till med jättebebisen Orvar? Ja, vad ska man säga? 

  • Anonym (hm)
    Äldre 23 Jul 00:44
    #8

    Ibland undrar jag hur man tänker när man skaffar barn med en sådan.... Han var inte sådan då....brukar det heta. Antingen lämnar man en urusel relation eller så gillar man läget helt enkelt. Som man ligger får man bädda.

  • Anonym (du)
    Äldre 23 Jul 00:52
    #9

    du behöver honom för pengarnaFlört
    inget nytt under solen med det....

    O han behöver dig för, nån som ska passa upp honom och så behöver han sex med någon... denna någon var du

    Ni  båda behöver varandra för att yngla till medelsvenson 2 ungar...

    inom några år har ni delat på er och bråkar som faen om ungarna,

    Du har ny, det är enkelt.. sära på benen och säg smile!
    Han får runka i sin ensamhet till han finner någon ny att doppa gott i.. då blir det väsen på dig, för hans nya konkurrerar om barnens kärlek.. samtidigt som du vaggar med tredje ungen på jäs...

  • Anonym (Först­a på väg)
    Äldre 23 Jul 00:52
    #10

    Jag håller med "Fluffen" med att prata med honom och sök egen hjälp. Få honom att förstår att det är allvar och låt en terapeut hjälpa dig med dina tankar.

    Jag har själv varit i en bubbla där jag bara såg fel och va irriterad på karln. (Innan graviditet). Det som hjälpte konstigt nog va att prata med honom, inget jag absolut inte trodde skulle funka. Jag själv hade grävt mig ner i allt förmycket och va ofta ledsen så jag tog kontakt med kgt-läkare. Och nu mår jag bättre än aldrig förr! Efter plusset vände min karl ännu mer, enbart hjälpsam och förstående. Lycka till!

Svar på tråden Jag hatar min man!