• Anonym (Arg)

    Min man är en flörtig idiot och barnslig

    Min man är väldigt flörtig mot precis alla av kvinnokön. Han flörtar med kassörskan, mina vänninnor, min syster, min mamma och tom. med min mormor.

    Han är inte otrogen eller så, men jämt det här flörtandet. komplimanger, gentlemannagrejer och så jävla trevlig jämnt. Från snälla kommentarer till helt opassande saker som "vilken snygg figur du har fått!" efter att mamma gått ner 5kg från kanske fjorton ton.

    Dessutom går det hem med. Tjejer ler, han får gratis saker som olika sorters ost och skinka från delikatessdisken. Mamma älskar honom, syrran med. Futtiga komplimanger räcker för att bli älskad tydligen.

    När jag konfronterar honom med det här blånekar han och påstår att han inte alls flörtar, han är bara trevlig. När jag säger åt honom att ändra sig blir han som en tjurig tonåring som skall göra tvärtemot och pratar inte alls med någon tjej öht eller blir rentav otrevlig mot dem istället.

    Säger jag åt honom då blir han sådär jobbigt övertrevlig och flörtig istället, inget mellanting. Han är obstinat och vägrar bete sig normalt, och kan avfärda hela grejen med en puss i pannan och ett "Du är så söt när du är svartsjuk älskling!" vilket får mig att vilja strypmörda honom i sömnen.

    Snälla familjeliv, hjälp mig! Min man är en obstinat 30årig tonåring.

  • Svar på tråden Min man är en flörtig idiot och barnslig
  • Anonym (skärp dig)

    TS bör jobba på sin självkänsla / självförtroende då det verkar som att hon är en svartsjuk person som inte tål att han är trevlig med kvinnor över lag.

  • EttSuntLeverne

    Jag ser inte problemet? Får du inte ta del av gratisosten eller vad?

  • WhiteOleander

    Nej men gud har du en man som är riktigt trevlig och ger komplimanger till sin omgivning?! Och sedan har mage att bli grinig när hans fru skäller på honom för att han är trevlig?

    Styrkekramar till dig gumman, du ska nog lyckas ta dig ur det här!

  • Anonym (Lea)

    Han verkar ju flirta på ett gentlemannavis genom komplimanger och trevligt bemötande eftersom det går hem till och med hos din egen mamma. Vad är det som får dig att må dåligt av det? Blir du svartsjuk och osäker eller hur får hans beteende dig att må?

  • EttSuntLeverne
    Harmagedon skrev 2014-07-26 17:14:51 följande:

    Man får ju hoppas att han har några dåliga sidor också...


    Ja, typ som att laga maten och ta hand om alla hushållssysslorna. Då är det illa på riktigt!
  • Anonym (apan)

    Jag är precis som din man, förstår inte varför någon skulle störa sig på det.
    Att ha valt att bli sån är det bästa jag har gjort någonsin.

Svar på tråden Min man är en flörtig idiot och barnslig