• Anonym (H)

    Vill/orkar inte curla min man längre :(

    Jag tänker ADD. Mitt ex har troligtvis det, eller jag är helt säker men han själv sparkar bakut så fort man nämner nåt om det. 45 år och får ingenting gjort! Jo, om det är roligt, såsom att lyssna på hårdrock, dricka alkohol och laga bilar. Nu har jag precis lagt cirka 25 timmar på att hjälpa honom packa inför en flytt, och flyttstäda ett hus som i princip inte blivit städat på 9 år. Under tiden har han yrat runt och fått mycket lite gjort, pratat, åkt på ärenden bara för att slippa vara där och behöva göra något. En mästare på att få andra att göra jobbet åt honom, sen om det är medvetet vet jag inte, men det är ju så det blir när det finns en deadline och han själv inte kommer till skott.

    Under våra år tillsammans har jag tjatat och tjatat, gör så här, gör inte så här etc. Är så trött på det. Gjorde slut för att jag inte klarade av hans oförmåga att ta något som helst ansvar, men det var ett par år sen och jag är fortfarande med och curlar...

    Hur är din man annars att ta ansvar? Kan han laga och planera mat? Betalar han räkningar och i så fall gör han det i tid? Tar han hand om sin egna hälsa förutom gymmandet?

    Alltså, som nån skrev, att behöva curla en man gör att kärleken dör. Mitt ex är mitt livs stora kärlek egentligen, men att ha ett liv tillsammans med honom gör att jag inte får en lugn stund, det är som att ha en lat 14-åring i hushållet.

Svar på tråden Vill/orkar inte curla min man längre :(