• Anonym (Oskulden)

    Varför berättade hon att jag är oskuld?

    Är en kille som är 29 år och aldrig haft sex. Nu har jag träffat en tjej bland bekantskapskretsen och hon verkar lite intresserad och vi har haft några träffar. Under en träff började hon helt plötsligt berätta att hon inte haft en kille på över ett år och hon var glad att hon dejtade mig. Så undrade hon om mig och jag kunde inte ljuga utan sa som det var. Hon blev riktigt paff och så pratade vi lite kring det. Men nu har jag hört av andra jag känner att hon berättat att jag var oskuld och jag blev närmast förkrossad. För mig har det jättejobbigt och har skämts nåt otroligt för det och knappt någon annan vet om det. Hur kan hon svika det förtroendet? Varför berättar man sånt för andra över huvudtaget? Förstår man inte hur känsligt det kan vara?

    Jag är osäker på om jag kan gå vidare med henne nu men vill inte fatta beslut än. Vad säger ni? Varför gjorde hon så?

  • Svar på tråden Varför berättade hon att jag är oskuld?
  • Anonym (*)

    Ja, du. Antingen är hon väldigt okänslig eller bara dum i huvudet. Vilket som, så dumpa henne. Du förtjänar någon bättre.

  • Anonym (x)

    Respektlöst. Säger också dumpa. Du ska inte skämmas. Gud vad skönt att träffa en kille som är oskuld och inte har en massa bagage!

  • MxMeNow

    Men fy vad omtänksamt och respektlöst!

    Hon kanske ventilerade tankat med en vän hon trodde hon kunde lita på som svek henned förtroende. Jag skulle fråga henne, och förklara att jag kände mig sviken. Är hon vettig och om det var ett misstag att det kom ut ber hon om ursäkt och ångrat sig.

  • Anonym (Oskulden)

    Nej jag har iinte ens pratat med henne efteråt. Känner mig för arg och kränkt. Tanken på att hon berättat för andra är nästan outhärdlig. Nej, jag vet att jag inte ska skämmas för att jag är oskuld men om ni var det i samma alder skulle ni förstå vad jag menade.

  • mr me

    Hon är kvinna, det räcker som förklaring. I vissa avseenden är kvinnor, i princip undantagslöst alla kvinnor, väldigt känslokalla och extremt ego. Reflektioner kring hur det känns för dig när hon går runt och berättar för alla om att du är oskuld är nog väldigt långt bort för hennes del. Kvinnor är i stor utsträckning känslostyrda och har en enorm kapacitet för empati, men den begränsas till det egna känslolivet och sådant som är "tangerbart" för kvinnor som grupp. Manlig sexualitet hör inte dit.

    Det var oerhört korkat av dig att berätta för henne att du är oskuld, och då menar jag det som en kille till en annan och inte för att "trycka ned" dig.

    Nu har du i alla fall lärt dig den läxan och lär inte göra om det. Du har ingen skyldighet att berätta om dina sexuella erfarenheter. Dra till med en vit lögn nästa gång frågan kommer upp. Säg något om att du inte är så jätteerfaren, inte varit med så många, att du hade en tjej ett tag som det tog lång tid för dig att komma över eller något ditåt.

    Ärlighet lönar sig inte alla gånger när man träffar en tjej. I synnerhet inte i början. Men det är du ju smärtsamt medveten om nu, så det behöver knappast påpekas igen...

  • Anonym (Tjej)

    Det kan inte vara så enkelt som att hon berättade det för en vännina för att hon tyckte det var fint men blev nervös och det sen spred sig på ett sätt hon inte trodde det skulle göra? Tjejer har en stoooor brist och det är att vi pratar om typ allt med vissa utvalda vänner men att det ibland slår tillbaka. Prata med henne om det?

  • Anonym (Oskulden)
    Anonym (Tjej) skrev 2014-07-29 12:46:57 följande:

    Det kan inte vara så enkelt som att hon berättade det för en vännina för att hon tyckte det var fint men blev nervös och det sen spred sig på ett sätt hon inte trodde det skulle göra? Tjejer har en stoooor brist och det är att vi pratar om typ allt med vissa utvalda vänner men att det ibland slår tillbaka. Prata med henne om det?


    Jo jag tror inte hon menade att håna mig, hon kanske tyckte det var fint, eller bara kul. Men varför måste hon berätta det för andra? Förstår man inte hur känsligt det kan vara??
  • Anonym (förstår)

    Jag hade inte ljugit om det hädanefter som mr me skrev. För min del tål jag ej folk som ljuger så starkt av dig att du var ärlig.men svinigt av henne och berätta vidare det för andra. saker som andra berättar i förtroende ska enligt mig ej berättas vidare så jag hade inte kunnat lita på henne i framtiden. du gör ju det som känns bäst för dig men jag hade varit vaksam. men som andra skriver så kan det varit så att hon pratat i förtroende till en väninna men ja hon skulle ju inte ens gjort det 

Svar på tråden Varför berättade hon att jag är oskuld?