• HelionR

    Utvärderare

    Som Helion utvärderare kommer du att utvärdera all typ av service i butiker, restauranger, bilutställningshallar, ja listan bara fortsätter. Du kommer att få ett färdigt scenario att följa för varje utvärdering och därefter får du fylla i ett online frågeformulär.


    Du får bara utvalda jobb som du kan utföra i ditt område och som du har tid att slutföra. Vi söker dig vart du än bor i landet. Vilket innebär att även du som inte bor i en av de större städerna kan få en upplevelserik extra inkomst.


    Vi ska ha ett projekt om bil provkörning i hela Sverige.


    Tveka inte att besöka vår hemsida där du kan få mer information:


    www.helionresearch.com/evaluator/r/A_EliM_annonsera


    Det finns därför massor av möjligheter om du bor i något av följande län. Värmland, Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Kalmar, Kronobergs, Norrbotten, Västerbotten, Västra Götaland, Örebro, Södermanland, Jönkoping, Västmanlands, Västra Götaland, Uppsala, Östergötland samt region Skåne.


    Du får betalt för varje utvärdering som du gjort klart och till ett fast pris som du har accepterat innan du gjort utvärderingen klar. För varje butik får du betalt mellan ?15 till ?50 per utvärdering och utvärderingen tar ca 1 till 1 och en halv time att göra klar. Du får betalt en gång i månaden för de butiker du avslutat antingen via banktransfer eller via Paypal. Om Helion har bett dig göra ett inköp, får du ersättning för denna kostnad som överenskommits på förhand.

Svar på tråden Utvärderare