• Anonym (Usele­ssname­)
    Äldre 1 Aug 14:38
    1243 visningar
    26 svar
    26
    1243

    hjälp..

    Hej, jag vill ha andra ögon i det hela.
    För lite mer än ett år sedan separerade jag och mamman till vårt barn. Ett halvår senare träffad ja en tjej som jag direkt började gilla, min dotter föll för henne direkt.
    Allt gick ganska snabbt så tre månader efter vi träffats valde vi att flytt tillsammans eftersom vi ändå var med varandra konstant.
    När v flyttade ihop så började vi bråka en del om att jsg ville spendera lite ensamtid med henne ibland och att vi inte gjort de på länge. Jag vill inte ha vänner och familj runtomkring mih hela tiden.
    hon kunde inte förstå så då blev de att vi bråkade om de ett par gånger. Eller ja i typ två veckor. Samma gnabb om och om igen. Men det var bara de.
    Hon hade planerad semeste redan innan vi träffades och skulle åka nu förra onsdagen o då kom vi fram till att när hon kommer hem glömmer vi allt bråk o skiter i de o får välja att anpassa oss båda lite mer. För vi älskade varandra o vil att vi ska fortsätta att ha ett förhållande. När hon kommer hem på måndagen så säger hon att hon inte älskar mig på samma vis längre, och att vi ska göra slut. Ledsen som jag blir försöker jag få hrnne att ge oss en chans till. Men hon säger att hon inte vill och vet att det inte kommer fungera.
    jag har sagt till henne att om något hänt när hon va på festivalen så kunde hon säga de för då hade jag mått bättre, så ja tror inte hon gjort något.

    men jag vill få henne att förstå att jag hsr tagit in henne i mitt liv, i mitt barns liv, egentligen för snabbt men jag känner flr henne som jag aldrig kännt för någon annan.. och att hon ska ge oss en chans.
    hur kan känslor bara försvinna på en helg.. hur kan viljan att försöka bara försvinna?
    Vad ska jag göra, ska jag agera som vanligt när hon är hemma. Eller ska jag försöka prata med henne mer, trots att hon blir arg varje gång jag försöker prata med henne.

    jag förstå inte hur man kan gå från att tycka om någon så mycket att man vill bo med personen till att man absolut inte ens vill försöka hitta dedär som saknas.

  • Svar på tråden hjälp..
  • nov
    Äldre 1 Aug 14:43
    #1

    Kanske blev hon less på allt bråk? Det finns ju de som inte orkar bråka, vill ta den enkla vägen eller nåt. Och så finns ju de som vill lösa det som står i vägen, jag är bl.a. en sån som vill lösa det som finns i vägen. Och det verkar som att du också är det, därför förstår jag dig att du vill försöka prata med henne och lösa det här.

    Kanske behöver hon själv lite andrum? Eller så gick det för fort för henne med? Bara lite tankar.

  • Anonym (hm)
    Äldre 1 Aug 14:44
    #2

    Tror faktiskt inte att hennes känslor försvinner över en helg, det är nog snarare något som växer fram. Ni bodde samman en kort tid och det fungerade inte tillsammans något du märkt men också hon. Jag tror inte alls det har med denna festivalen att göra utan hon har kommit fram till att det helt enkelt inte funkar er emellan. Det är väl då bättre att det tar slut tidigt än att det gör det om något år med otals extra bråkstunder.
    Du säger ju själv att det inte varit friktionsfritt.

  • Anonym (Usele­ssname­) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 16:17
    #3

    Nej vi har bråkat ynder en viss period, dock inte om allt. Utan om en enkel sak. För att vi båda är så envisa.

    Jag känner att för 3 veckor sen när vi flyttade ihop så borde hon ha älskat mig tillräckligt föe att flytta ihop med mig, jag har en dotter på 3 år som också är med i bilden.

    Igår tillexempel hade vi en dag alla tre, vi lagade matn bakade. O när dottern lagt sig kom hon o la sig på mitt bröst framför tvn. Vi gick o la oss o somnade som att allt var som vanligt. Men så fort jag råkade dra upp de idag så blev hon arg o stack hemifrån.

    Finns det något jag kan säga för att hon ska ge oss den chans vi förtjänar.. för oavsett om vi inte varit tillsammans så länge så har jag hafy långa förhållande. O så som jag känner för henne har jag aldrig känt för någon annan. Jag vet att igår mådde hon bra och hade kul med mig o kände att allt kändes bra. Men kan den "älska " känslan bara försvinna på en dag? När hon åkte så sa hon ändå att jag aldrig skulle tvivla på hennes kärlek för mig.. o de säger hon att hon menade.

    Jag är beredd att bara låta henne vara. Men ska jag leva på som vanligt med henne, eller ska jag ta avstånd själv.

    Hur dumt de än låter så älskar jag ju henne och de känns bra när hon kramar mig. Pussar tillbaka mär ja pussar henne. Lägger sig o somnar på mitt bröst. För att hon vill o inte bara för att jag vill.

    Hon säger att hon inte vet varför hon inte vill försöka.. men de måste man väl ändå veta?

  • Anonym (Usele­ssname­) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 16:19
    #4

    Och ho säger att det inte beor på varken mig eller vårat bråkande.

    Jag ha sagt att jag mår bättre om hon berättar hela sanningen.. för då kan jag få ett ordentligt avslut.. borde man inte berätta då? r

  • Anonym (hm)
    Äldre 1 Aug 16:30
    #5

    Det kan ju vara något som vuxit fram inom henne en tid men att hon väljer att tiga om det fram tills dess att hon är säker över sitt beslut. Alla är vi ju olika som individer. Har du inte fått ett avslut när hon faktiskt säger att det inte beror på dig som person utan underförstått ett issue hon har själv på något vis. Vidare att det heller ej beror på att ni bråkat lite. Allt tyder på att hon inte känner att ni passar samman. Tror inte heller att hon träffat någon på festivalen utan att hon vill bryta upp.
    Om detta är sanningen så har du ju fått den, om du inte accepterar hennes sanning utan kräver en sanning du kan acceptera så blir det ju konstigt värre. Du har fått ett avslut.

  • Anonym (Usele­ssname­) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 16:38
    #6

    Aa fasr jag välje att lita på att hon inte gjort något. Hela tiden får jag saker som säger emot som hon gör. Telefonen har helt plötsligt fått pinlås , den följer med var hon än går. Hon säger hela tiden att jsg är för snäll.

    Jag litar på henne o tror på de när hon säger att unget har hänt.

    Men vad jag inte förståe är när ja frågar henne hur länge hon känt så så säger hon att över helgen har hon tänkt . Inte innan dess för då va de bra.

    Så ja ska släppa de? Jag ska ge upp om allt hopp jag har?

  • Anonym (hm)
    Äldre 1 Aug 16:58
    #7

    Har man inte lite väl stort kontrollbehov om man söker kolla partners mobiltelefon? Det är en tanke som slår mig spontant, det är ju det sista stället jag skulle kolla på. Eller rättare sagt jag skulle aldrig kolla någons telefon eller mail det är integritetskränkande. Om du har sådana behov kan jag ju mer förstå om hon drar sig undan för vem vill bli kontrollerad... Samtidigt säger du att du väljer att lita på henne, är inte det lite motsägelsefullt?

  • Anonym (Usele­ssname­) Trådstartaren
    Äldre 1 Aug 17:15
    #8

    Skulle aldrig få för mig att koll i hennes telefon.. någonsin. Att jag ser när hon sitter bradvid mig i soffan eller ligger i mitt knä att hon har kodlås är knappast att ha ett kontrollbehov? Så jo jag litar på henne. Till 100%. Är inte de sortens kille. Dessutom skulle de förstöra mer än de gjort nytta.

    Ber om rå vad jag ska göra för att få henne att förstå att vi är värda en chans.. istöllet bara för att ge upp allt utan att försöka.d

  • Anonym (hm)
    Äldre 1 Aug 17:44
    #9

    OK tolkade det med pin koden att du inte kom in i hennes telefon.

    Du vill ha ett förhållande men av allt att döma vill inte hon det samma, då blir det svårt att kämpa vidare....just nu i vart fall. Ge henne andrum och ge dig på det på nytt om någon månad då hon fått distans.

  • nov
    Äldre 1 Aug 19:15
    #10
    Anonym (Uselessname) skrev 2014-08-01 17:15:17 följande:

    Ber om rå vad jag ska göra för att få henne att förstå att vi är värda en chans.. istöllet bara för att ge upp allt utan att försöka.d


    Har du sagt det här för henne?
    Vet hon hur mycket du är villig att försöka? Hon kanske är så pass ung att hon hellre ger upp och försöker hitta någon ny istället för att lösa problem som finns framför? Bara tankar jag får upp.

    När hon blir arg så be henne lyssna på dig, och säg att du gärna vill lyssna på henne. Jag tror dock du redan försökt, men försök igen. Och kom ihåg att inte ta bråk framför din dotter :)

    Måste bara klargöra, bråkar ni om att du vill spendera tid med henne men hon inte vill? Dvs du vill umgås bara ni två men det vill inte hon? Eller är det om nåt helt annat?
Svar på tråden hjälp..