• Anonym (Hjälp­!)
    Äldre 11 Aug 13:47
    9599 visningar
    70 svar
    70
    9599

    Hur ska jag ta mig ur detta?

    Jag har en affär. Jag sviker min man på värsta sättet någonsin. Jag sviker mig själv på värsta sättet någonsin.
    Det här gick jag in i med fullt öppna ögon. Har aldrig varit otrogen förut, så jag visst egentligen inte vad jag gav mig in på.
    Vi har jobbat ihop en längre tid och han är en riktig flirtare. Han gillar tjejer och flirtar med alla.
    Han vill ha mig. Han fick mig.
    Varför jag till slut gav med mig är för att för första gången på länge fick jag känna passion och lycka. Jag har mått skit i 5 år, Han väckte upp mig. Han fick mig att känna.
    Jag blev totalt förälskad och förvirrad.
    Jag har haft riktigt dåligt samvete till och från men jag kan inte motstå. Jag tänker att nu ska jag bryta det här men jag kan inte!
    Han gör mig glad. Men även ledsen.
    Jag märker att jag vill ha mer än bara sex. Vad han vill vet jag inte, vi pratar inte så mycket, vi har passionerad sex. Jag vet att han behöver mig men inte lika mycket som jag behöver honom.
    Jag förstår ju att det här är en väldigt destruktiv väg att gå, och att jag borde avsluta det.
    Hjälp mig avsluta det. Hur ska jag kunna gå tillbaka till vänner när vi arbetar tillsammans? 
    Hur blir jag stark nog att bryta detta? Det är alltid på hans villkor, när han vill ses.
    Och jag vet att jag är en riktigt usel och äcklig människa som är otrogen. Tro mig ni kan inte trycka ner mig längre ner just nu.
    Jag vill må bra i mig själv, inte pga någon annan. Jag har dålig självkänsla och tror aldrig att jag duger.
    Gud, jag vill bara ta mig ur detta innan det exploderar rakt i ansiktet på mig.
    Snälla, har någon några erfarenheter hur man bryter med sin älskare? Råd?

  • Svar på tråden Hur ska jag ta mig ur detta?
  • Anonym (Hej)
    Äldre 11 Aug 14:14
    #1

    Hej

    Skriver inte för att trycka ner dig eller få dig att må sämre..

    Bestäm dig! Är det värt det? Har han inte sagt att ni ska gå ett steg längre så är det bara sex han är ute efter som du märker eftersom det bara år på hans villkor.

    Min första pojkvän var sådär.. (Vet inte om detta hör hit) men han ville bara ses när han hade lust/tid, jag var rätt ung (16) och det var min första kärlek. Vi var tillsammmans från och till i 6månader tills jag fick nog att bli behandlad som skit och att det aldrig blev bättre eller ett seriöst förhållanden.Hur j*vla ont det än gjorde så ville jag inte mer så jag bestämde mig att det var slut. Varför ska han bara vara nöjd och jag behöva undra och kämpa och ha 700 frågetecken om saker...

    Bestäm dig och berätta för din man. Kommer att vara jobbigt men ärlighet vara längst och du kommer komma över det.

  • Anonym (Ivve)
    Äldre 11 Aug 15:41
    #2

    Ganska uppenbart att han bara är ute efter att ligga, inget annat. Tråkigt att du sviker din man och din familj, men alla gör sina misstag. Det här kan dock inte fortsätta utan du har två val, bryt med den andra killen (kanske måste byta jobb) eller lämna din man. Han förtjänar inte det här.

  • Äldre 11 Aug 15:55
    #3

    Explodera rakt i ansiktet på dig kan det göra ändå oavsett om du avslutar med kollegan eller ej , så på så sätt är det lite försent att tänka om , skadan är redan skedd och kommer in försvinna av sig självt. Otroheter försvinner inte för att de grävs ner , har du tur så får din man aldrig reda på det har du otur får han reda på det ändå det kan du aldrig veta i förväg. Jag menar alla som blivit påkomna har väl oxå trott att det aldrig skulle hända ? Många otroheter kan komma fram många år efter att det är avslutat , andra kommer aldrig fram.

    Det enda sättet att försäkra sig om att bomben inte kommer brisera i framtiden är att låta den brisera nu under lite mer kontrollerade former . Dvs att du berättar för din man och tar konsekvenserna , pest eller kolera. Fast det antar jag att du som de flesta i din sits inte är så sugen på att göra ? Sen är det iof inte alla som vill veta , du kanske vet med dig vad din kille tycker tänker om det ?

    Ang hur du ska avsluta med din kollega finns det väl egentligen inte så många råd att ge dig , det handlar först och främst om att du först måste vilja det själv , så länge du vill fortsätta bedra din man kommer inga råd hjälpa , viljan måste nog finnas där först och ditt dilemma handlar kanske främst om att hitta den viljan ?

    Om du nu vill avsluta med din kollega så krävs det nog att du bryter helt och hållet och avstår från att ha kontakt med honom helt under en lång tid , och då menar jag HELT , ingen kommunikation öht , lite som alkoholavvänjning, svårt att sluta supa om man hela tiden tar sig en liten slurk då och då , man måste släppa det helt och hållet och undvika att usätta sig för situtioner där det finns tillgängligt.

    Eftersom det handlar om en kollega så blir det kanske svårt att undvika all slags kontakt med varandra annat än att byta arbetsplats eller be om förflyttning ifall man jobbar i något större företag. Hur du löser det vet du nog bäst , men jag tror som sagt att det krävs noll kontakt för att du ska kunna bryta helt och inte återfalla titt som tätt.

    I slutändan blir det kanske ett val mellan ditt arbete eller din man , vilket av dem som är viktigast för dig vet bara du , men det kanske blir det pris du får betala för ditt "misstag" ?

  • Anonym (Väx upp)
    Äldre 11 Aug 18:59
    #4

    Vissa män blir aldrig män, vissa kvinnor blir alrdirg kvinnor. Läs ABC.

  • Anonym (Z)
    Äldre 11 Aug 19:26
    #5
    Anonym (Väx upp) skrev 2014-08-11 18:59:16 följande:

    Vissa män blir aldrig män, vissa kvinnor blir alrdirg kvinnor. Läs ABC.


    Du som kallar dig vuxen bör lära dig stava... ABC är en bra grej för dig.

    För övrigt så ska man säga till honom att "OK, det var ett snedsteg, men jag inser att jag gjort fel - jag vill inte att det här ska fortsätta"
  • Anonym (Asimo­varen)
    Äldre 11 Aug 19:38
    #6

    Skulle vilja veta lite mer, du skriver man, antar att du är gift? har ni barn?

    Vad kan/ska du göra är att gör slut med din man, om du ska berätta eller inte är lite granna vad du känner för honom, har ni varit ihop länge så bör han få veta sanningen annars är risken stor att han skuldbelägger sej själv, för så mycket empati bör du väl han för din man? eller ska man skriva fd.

    Har en känsla av att du inte kommer må bra framöver, än värre om du försöker att ljuga och hålla KK hemligt för din man

  • Anonym (S)
    Äldre 11 Aug 19:39
    #7

    Har inte så mycket att säga (just nu) TS men jag känner med dig och jag förstår att du har en väldigt tuff tid just nu. Har du bestämt dig för att bryta med älskaren?

  • Anonym (Hjälp­!) Trådstartaren
    Äldre 15 Aug 09:16
    #8

    Hej!

    Jag har varit bortrest på konferens så jag läste allt nu.

    Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Jag vill avsluta med honom totalt men vet inte om jag har styrkan.

    Jag önskar jag aldrig startat allt detta att jag aldrig blivit kär. Jag mår så djävla dåligt och jag vet att jag förtjänar det.

    Jag och min man har varit i 20 år och har tre underbara barn, kan inte fatta att jag riskerar allt det. Usch vilken hemsk och usel människa jag är!! Mitt hjärta gråter.

    Nu är det försent, skadan är redan gjord. Och för vad? En notorisk otrogen man som bara ser min kropp och aldrig mig.

    Vilken soppa jag satt mig i. Hur kunde jag?? :(

  • Anonym (Asimo­varen)
    Äldre 15 Aug 09:48
    #9

    TS, det enda som jag ser du kan göra är att, lugnt o sansat sätta dig ner med din man o lägga allt på bordet.

    Du verkar ha stora samvetskval över det du har gjort och jag tror att dit samvete kommer att äta upp dig om du inte är ärlig.

    Misstänker din man något, ser han på dej att du inte mår bra? Det värsta, märker era barn något?

    Du har målat in dig i ett hörn och du har ingen möjlighet att påverka hur det ska bli.

    Jag tror att om du ska ha en chans att kunna fortsätta ditt äktenskap måste du berätta för din man, kommer det fram "bakvägen" så är ert äktenskap slut!

  • Anonym (Hjälp­!) Trådstartaren
    Äldre 15 Aug 10:20
    #10
    Anonym (Asimovaren) skrev 2014-08-15 09:48:24 följande:

    TS, det enda som jag ser du kan göra är att, lugnt o sansat sätta dig ner med din man o lägga allt på bordet.

    Du verkar ha stora samvetskval över det du har gjort och jag tror att dit samvete kommer att äta upp dig om du inte är ärlig.

    Misstänker din man något, ser han på dej att du inte mår bra? Det värsta, märker era barn något?

    Du har målat in dig i ett hörn och du har ingen möjlighet att påverka hur det ska bli.

    Jag tror att om du ska ha en chans att kunna fortsätta ditt äktenskap måste du berätta för din man, kommer det fram "bakvägen" så är ert äktenskap slut!


    Min man märker ingenting och inte mina barn heller. Ja jag måste göra någonting. Ska sätta mig ner och fundera på vad jag egentligen vill med mitt liv.

    tack för svar!
Svar på tråden Hur ska jag ta mig ur detta?