• Lectin

    Pratsjuk 35+ försöker få en trea

    Jag: 37 år, två barn (snart 6 resp. 3,5 år), gift, har PCO och EDS och har haft lite stök med att få till nummer ett och två. Nu har jag däremot egen ägglossning så vi försöker på egen hand att få till en trea!

    Just nu: har förstås ingen uppenbar ägglossning den här månaden. Hade kanske eventuellt äl i helgen (17/8) men är osäker. Analyserar symtom för glatta livet och väntar ivrigt på att två veckor ska passera så att jag ändå kan få testa!

    Befinner du dig på något sånär samma plats i livet? Talk to me!

  • Svar på tråden Pratsjuk 35+ försöker få en trea
  • Miaomiao

    hej! vi är väldigt lika! jag är 36, gift, två barn (07 och 08), och försöker nu få en trea. Och min ÄL var just den 17/8, så vi har nog BIM väldigt nära. Har inga symtom än så länge.

  • Lectin

    Så kul! Jag har inte heller några direkta symtom.... Hugger och värker i tjejmagen idag men jag har goffat plommon i princip hela dagen så det kan ju vara det också!!

    Hur länge har ni försökt? Vi började i våras efter ett hoppsan som inte blev något mer än en överhoppad mens.

  • limegrön

    Då hoppar jag oxå med här då.. känner att jag kan identifiera mej med er lite..planerar oxå en trea som tydligen är svårare än jag trott. Är 33 år och har en 06a och en 08a. Tog ut min spiral i januari i år och har kört oskyddat sen dess men utan resultat.

    För två cyklar sedan hade jag alla "rätta" symptom på en grav. Men icke ble de nåt, mensen kom på dagen BIM. Blev mycket besviken. Denna gång hade Jag ÄL i lördags 16/8 och BIM blir 30/8. Vi lyckades få till det ett par ggr i helgen så nu hoppas jag på ett plus denna gång. Man vill ju gärna känna efter lite extra efter symptomer just nu även om det är väldigt tidigt. Har ju glömt hur det var de förra graviditeterna. Då blev jag på smällen direkt med båda och funderade i inte så mycket.

    Kul att få höra hur det går för er. Sitter ju lite i samma båt.

  • Lectin

    Då blir vi några som väntar och hoppas tillsammans! Jag tycker det känns lite lättare när man har några att få analysera symtom och räkna dagar med. ????

  • limegrön

    Ja men precis, sambon har ju tröttnat på mitt analyserande för längesen så behöver några likasinnade att ventilera med, haha.

  • Miaomiao

    Det här blir vårt första försök sedan vi slutade med p-piller. Missade ÄL två gånger pga resor, men nu hoppas jag att vi har lyckats pricka in ÄL. Här hugger det också i magen lite, men egentligen är det väl lite tidigt att känna symtom... ÄL+3 idag.

  • limegrön

    Då håller jag tummarna för dej oxå. Nu är det bara att ha is i magen och hoppas på det bästa. Men det är svårt att tänka på nåt annat. Nu under kvällen tycker jag det har molat väldigt intensivt i nedre regionerna.. äl +4 här. Så är ju rätt tidigt..

  • Lectin

    Är man obotlig optimist så kan ju molvärk och små hugg vara ägget som fäster in... Även om det är tidigt.

  • skrosa

    Hej, hoppar in här med är 36, har pcos, 2 barn -07 och -10, tog oss mer än 7 år att få första barnet blev en spontan grav till sist, barn nr 2 tog drygt 1 1/2 år spontant igen under utredningen...Vill ha en 3 men gubben har varit emot det, han blev ännu mer emot det förra året när vi fick ett tidigt MF som var en helt oplanerad grav, (trasigt gummi). Han har skyllt på att han är för gammal för fler men nu har hans bror fått, min syster ska ha och han har kompisar som är 40 + som ska ha och det har väl medverkat till att det äntligen har släpp och han säger att blir så blir så vi kör på för fullt :) Dock så tänker jag inte denna gång gå in så hårt för det utan jag är nöjd med de sötnosarna som jag har och en till är bara ett stort välkommet + <3

Svar på tråden Pratsjuk 35+ försöker få en trea