• Äldre 30 Aug 10:47
    7543 visningar
    240 svar
    240
    7543

    Några som vill hoppas ihop? Bim-7

    Hej tjejer!

    Jag har bim nästa helg. Tänkte testa på fredagen, vet inte om det är bim eller bim-1 då min cykel varierar på 27 eller 28 dagar.

    Mina ev. gravsymptom skulle vara att jag inte har några symptom. I vanliga fall mellan äl och mens har jag molvärk och jätteömma bröstvårtor. Nu känner jag knappt nånting, förutom på äl+5 då jag hade fruktansvärd molvärk den kvällen och sen inget mer. Det drar och stramar i livmodern då och då men ytterst lite. Någon annan som varit med om liknande och varit gravid?

    Vet att det redan finns liknande trådar men det var miljoners inlägg där och omöjligt att sätta sig in i det från början. ;)

  • Svar på tråden Några som vill hoppas ihop? Bim-7
  • Äldre 30 Aug 16:45
    #1

    *puffar*

  • Äldre 30 Aug 16:57
    #2

    Jag hänger gärna på! Håller med att trådarna har en miljon inlägg. Bim-13 för min del. Spännande! Då lär du veta snart barn sen innan?

  • Äldre 31 Aug 00:24
    #3

    Härligt :) Nej det är första! Vi försöker egentligen inte nu, men insåg att jag räknat fel på äl så vi myste mitt under äl. Jag slutade med p-plåster för två månader sen för att dem gav mig utslag. Och vi tyckte det var onödigt att byta till t ex p-piller när vi ändå planerat att börja försöka efter en utlandsresa i december :) Men för min del får det gärna bli tidigare! :D Sambon skulle inte ha nåt emot det heller.

    Hur länge har ni försökt? Första för er?

  • Äldre 31 Aug 11:09
    #4

    Hej!

    Jag hänger gärna på! :) Har bim på fredag 5/9. Har inte kunnat hålla mig utan testade igår kväll och tyckte mig ana ett svagt svagt streck. Men ska ge det ett par dagar till ;)

    Jag har en graviditet bakom mig, som dessvärre slutade i missfall tidigare i somras. Visserligen tidigt i graviditeten (v 9), och trots att man vet hur vanligt det är, men ändå tar det hårt på en. Men nu är vi på banan igen och hoppas att det tagit sig denna gången!

    Tycker mig ana lite samma symptom som sist, molvärk och trötthet. Då hade jag också perioder av ömma bröstvårtor, hunger och humörsvängningar, men det var lite längre fram.

    Håller tummarna för oss!!

  • Äldre 31 Aug 11:43
    #5

    Åh vad spännande :) Då har vi bim samtidigt! Jag ska försöka att inte testa mig innan fredag.

    Förstår att det måste vara jobbigt med ett missfall i bagaget. Men man får tänka att det finns en mening med allt. Förmodligen var det ju något fel :/ Vi hoppas på att du är gravid nu och att allt går vägen isåfall!

    Egentligen vågar jag inte riktigt hoppas på ett plus nu. Det känns som att så många försöker länge så varför skulle det funka för oss på andra "försöket". Men man vill ju så gärna!

    Ska du testa nåt mer innan bim eller tänkte du hålla dig? ;)

  • Äldre 31 Aug 11:49
    #6

    Jag hoppas gärna med er :) Jag har också Bim fredag 5/9... Känner av lite molvärk till och från och ömma bröst ibland men det har jag ibland under menscykeln ändå så vågar inte riktigt lita på de symptomen. Vi är på första försöket än så länge och med andra barnet. Vi har en son på fem år sedan tidigare.

    Håller tummarna för oss alla nu :)

  • Äldre 31 Aug 11:52
    #7

    Vad kul Kronan84 :) Tog det lång tid med första eller gick det på en gång?

    Vad har ni haft för prev.medel och när slutade ni med dem?

  • Äldre 31 Aug 11:59
    #8

    Jag är också gärna med här.

    Tror jag har BIM den 5/9. Hade ÄL fredag 13 dagar innan så det är det jag går efter. Har redan tjuvtestat såklart, är väldigt förkyld och har känt mig små gravid men det gör jag varje gång. Försökt över ett år nu, och ett ma under tiden i v 8.

    Har inget riktigt hopp att det ska vara nåt denna gång heller, men lite!

  • Äldre 31 Aug 12:03
    #9
    Liten till skrev 2014-08-31 11:59:06 följande:

    Jag är också gärna med här.

    Tror jag har BIM den 5/9. Hade ÄL fredag 13 dagar innan så det är det jag går efter. Har redan tjuvtestat såklart, är väldigt förkyld och har känt mig små gravid men det gör jag varje gång. Försökt över ett år nu, och ett ma under tiden i v 8.

    Har inget riktigt hopp att det ska vara nåt denna gång heller, men lite!


    Ja man säger ju att hoppet är det sista som lämnar ;) När ni försökt så länge hoppas man verkligen att det är eran tur nu! Jag kan bara föreställa mig hur det är att behöva bli besviken under ett års tid när mensen kommer varje månad :/ Jag har blivit knäpp redan nu, det enda jag tänker på och läser om på nätet är bebisrelaterat. Håller alla tummar och tår för er denna gång :) Ska du testa på fredag?
  • Äldre 31 Aug 12:37
    #10

    Har också BIM till helgen. Hakar gärna på. Tänkte testa tidigast på fredag.

Svar på tråden Några som vill hoppas ihop? Bim-7