• Daniel12

    Personer ni stör er på..

    Ja även om man gärna vill kunna acceptera och respektera alla för dem de är, så finns det alltid personer eller personlighetstyper man stör sig eller retar sig på.

    Själv stör jag mig på:

    Pratkvarnar - personer son aldrig kan låta andra få en syl i vädret. Energitjuvar som bara pratar om sig själva och inte lyssnar på andra. Dessa tenderar att vara fullständigt distanslösa och lyssnar och visar empati endast när de känner att det kan gynna dem själva på något vis.

    Skitsnackare - De som snackar skit om andra i din närvaro, snackar skit om dig i din frånvaro. Dessa skvallerkärringar och förtalare försitter inte en chans att få racka ner på, skvallra om, eller förtala en annan människa. De kan vara underhållande att lyssna på, men inga personer man överhuvudtaget kan lita på.

    Vänstermänniskor som vill "rädda världen". Kanske i grunden sunda idealister, men deras naiva tro på allas absolut lika värde och att jordens resurser räcker till alla utan undantag, är mer pinsam än realistisk och konsekvent.

    Folk som blir aggressiva och hotfulla när de förlorar i en argumentation. De kan inte ta att de har fel eller att andra inte tycker som de, där orden tar slut, tar nävarna vid.

    Finns väl fler, men detta var några..

Svar på tråden Personer ni stör er på..