Inlägg från: Anonym (45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (45)

    sonen kommer hem.

    Grattis!

    Men jag hoppas att din son känner dig väl om han ska flytta hem till dig på måndag. Hur pass bra relation har du och din son?

  • Anonym (45)
    Anonym (lycklig men ändå ledsen.) skrev 2014-09-19 22:34:35 följande:

    Jag har träffat honom mycket den senaste tiderna.

    Jag får både kramar å pussar när vi ses. Och vi har de roligt ihop.

    När jag väl träffar honom så har det vart med Soc å fosterförlädrarna då har Soc sagt att jag e hans mamma. Men jag vet inte om han förstår det.

    Men mina nära har sagt att jag måste ge de tid när han kommer hem.


    Det låter ju positivt att ni träffats mycket. Men har han inte fått besöka sitt nya hem någonting? Eller sova över hos dig nåt?
  • Anonym (45)
    Anonym (lycklig men ändå ledsen.) skrev 2014-09-19 22:49:32 följande:

    Ne han har inte fått det av Soc, vilket jag kan förstå till viss del han bor i Stockholms län och jag bor i Göteborg. Blir förlångt att köra honom hit för att träffad å sova över en natt. Men för hans del hade det vart bra.


    Nu ska du alldeles strax bli förälder på riktigt (igen). Det innebär att du ansvarar för ett liv. Du kommer att bära ditt barns öde i dina händer. Ditt barns liv kommer att formas av dina beslut.

    Föreställ dig ditt barns vanmakt, sorg och rädsla att skiljas från sin 'familj' på måndag. Han kommer att kastas in i det okända. Den (enda) som kan hjälpa honom är du! Det är upp till dig att göra någonting bra utav att han får komma hem.

    Hur ska du göra flytten hem bra för ditt barn?
Svar på tråden sonen kommer hem.