• Äldre 19 Sep 23:40
    13339 visningar
    235 svar
    235
    13339

    Någon som ruvar i Stockholm?

    Nu har två fina 4-celliga ägg flyttat in i min livmoder! Måste erkänna att jag var nervös när vi skulle vara på Sophiahemmet. Samma läkare har följt oss på alla besök denna gång, och det tycker jag är bra. Att inte ha för många olika läkare. Det blev 7 befruktade av 8 ägg, varav 2 var 4-celliga fina. De övriga 5 fortsätter de odla ihop om att de ska bli blastocyster. Inget var fint nog att frysa idag. Det vore roligt om det blev så, en liten liten smula hopp har jag då de odlar vidare så många ägg. Läkaren syntes verka väldigt nöjd med resultatet hittills och det är faktiskt jag också. Sist var december 2012 och då blev det 12 ägg och ett barn.

    Någon mer som ruvar och bor i Stockholm?

  • Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?
  • Äldre 19 Sep 23:45
    #1

    Jo jag, har snart testdag! Väldigt nervöst

  • Äldre 20 Sep 00:27
    #2

    Spännande! Vilken klinik? Hur många försök? Vi fick barn efter 3 försök. Nu försöker vi få syskon och är på försök 1.

  • Äldre 21 Sep 09:56
    #3

    Vi har också syskonförsök och Testdag här i slutet av veckan. Första barnet icsi, med tre försök med ett enda embryo som resulterade i barn 2012 :)

  • Äldre 21 Sep 21:57
    #4

    Vad roligt! Vi fick barn genom IVF i augusti 2013. Ett försök på Huddinge som resulterade i 4 ägg varav 3 befruktade. Ett fint tillbaka till mig. Nästa försök på Sohiahemmet resulterade i 6 ägg varav 4 befruktade. Två fina tillbaka till mig. Tredje försöket på Sophiahemmet resulterade i 12 ägg varav 7 befruktade. Två fina tillbaka till mig. Ett barn.

    Fjärde försöket på Sophiahemmet resulterade i 8 ägg varav 7 befruktade. Två fina tillbaka till mig. Resterande fem odlas vidare. I nuläget var inget så fint att det kunde frysas dag två. Nu är jag på RD 2.

  • Äldre 23 Sep 17:08
    #5

    Jag ruvar inte längre :( hoppas det går bättre för er, jaghoppar ur tråden.

  • Äldre 23 Sep 22:17
    #6

    Trist bättre lycka nästa gång.

  • Äldre 25 Sep 16:16
    #7

    Hej där!
    Jag ruvar för fullt, RD6 idag. På jobbet kan jag glömma bort det helt, annars är det många tankar som snurrar... 
    Försöker låta bli att googla fakta och symtom men det är ju omöjligt! Fick brev från vår klinik att vi fick en bastocyst till frysen så det var ju positivt!

    Hur är det nu, om man misslyckas med en IVF så måste man vänta en cykel och sedan kan man göra stimulerad eller ostimulerad FET efter det? Och om det försöket blir ostimulerat så kan man köra på med IVF i nästa cykel? 

  • Äldre 25 Sep 22:47
    #8

    RD 6 även jag. Misslyckas man så kan man köra i nästa cykel. Jag gjorde det vilket resulterade i ett barn på dryga året. Men det är lite olika från klinik till klinik.

  • Äldre 27 Sep 11:56
    #9
    Stockholmsmilen skrev 2014-09-25 22:47:01 följande:

    RD 6 även jag. Misslyckas man så kan man köra i nästa cykel. Jag gjorde det vilket resulterade i ett barn på dryga året. Men det är lite olika från klinik till klinik.


    Håller tummarna för oss! 
    Låter ju skönt om man kan köra på direkt. Gjorde du FET i ostimulerad cykel?
  • Äldre 27 Sep 15:55
    #10

    Nope en hel IVF korta protokollet. Testade negativt igår ikväll på RD 7, idag RD 8 börjar jag blöda. Så tidigt. Förra gången när jag lyckades så testade jag svagt svagt redan på kvällen på RD 7. Men det var så subtilt att det var svårt att se. RD 7 är den första dagen ÄL- sprutan gått ur kroppen och det finns uppenbarligen de som testat positivt så tidigt. Men det kan komma långt senare också. Men nu när det börjar blöda så tidigt då tappar jag ju hoppet totalt.

Svar på tråden Någon som ruvar i Stockholm?