• Anonym (anony­m)
    Äldre 20 Sep 13:51
    5386 visningar
    29 svar
    29
    5386

    Berättelser

    Nån som har kärat ner sig i en upptagen?
    Nån som har varit upptagen och kärat ner sig i nån annan?

    Vill gärna veta hur de gick, blev ni tillsammans tillslut, va som hände, hur det hände, tankar och allt.

  • Svar på tråden Berättelser
  • Anonym (kärle­k)
    Äldre 20 Sep 15:30
    #1
    Anonym (anonym) skrev 2014-09-20 13:51:59 följande:

    Nån som har kärat ner sig i en upptagen?
    Nån som har varit upptagen och kärat ner sig i nån annan?

    Vill gärna veta hur de gick, blev ni tillsammans tillslut, va som hände, hur det hände, tankar och allt.


    jag träffade en upptagen man. vi hade till en början bara sex men sedan växte starka känslor fram mellan oss. vi är mycket kära i varandra. till slut lämnade han sin sambo och vi är nu ett par. det var ingen dans på rosor men det var värt väntan och mödan :)
  • Anonym (ensam­)
    Äldre 20 Sep 15:40
    #2

    Jag levde många år med en kille under olyckliga förhållanden, jag träffade en man som jag föll för fort och hårt. Han var singel men några kk som sysselsättning. Jag kunde inte vara en dag ifrån honom utan att känna mig tom och ensam. Jag hade under ett bra tag försökt lämna min dåvarande utan resultat men fick tillslut mod till mig när jag förstod att denna underbara man jag träffat ville vara med mig.

    När man lever olycklig i många år så faller ens självkänsla till botten så det tog ett tag innan jag förstod att denna snälla bra fina människa ville vara med mig. Sen att han har ett fruktansvärt tilltalade yttre gjorde att jag tvivlade ännu mer påvar han skulle vilja ha mig.

    Men jag lämnade i alla fall min kille och valde att satsa på denna nya. Idag har det gått ca ett år och jag trodde inte sådana lycka jag känner fanns.

    Det var det bästa beslut jag kunde göra och jag ångrar inget överhuvudtaget.

    Vi älskar varandra och lever ett starkt och stabilt liv.

  • Äldre 20 Sep 15:40
    #3

    Ja, jag kärade ned mig i en upptagen kvinna. Det var inte riktigt ömsesidigt, så det kom enbart till sex (dominans). Blev allt mer komplicerat över tid och gick åt helvete? ;-(

  • Äldre 20 Sep 17:12
    #4

    Båda var gifta. Jag skilde mig i princip direkt, inte han. Vi har fortfarande en tämligen olycklig och destruktiv relation. Han gör sina försök emellanåt att skilja sig men det går inte så bra.

  • Anonym (vänne­r)
    Äldre 22 Sep 15:29
    #5

    Jag träffade en gift kvinna för några år sedan. Vi var otrogna mot men kunde inte lämna. Det var jobbigt och svårt när starkare känslor växte fram. Vi bestämde oss för att avsluta det fysiska och istället hjälpa oss att stötta varandra som vänner.

    Vår relation har varit dramatisk. Vi har försökt med precis allting. Lämna våra partners. Påbörjat vänskapsförhållande som gick för långt efter ett tag och därför gjort slut för alltid några gånger. 

    Innerst inne har vi hela tiden vetat om att vi skulle få ett underbart liv tillsammans. Nu har vi insett att den vänskapliga kontakten ger det mesta som vi har saknat i våra tidigare liv. Många gånger har det känns sorgligt att vi inte fått chansen att för alltid leva med och nära varandra, men det här är gott nog :)

    Vi en väldigt stark vänskaplig kontakt. Träffas dagligen. Vår vänskap har gjort det lättare att klara av våra äktenskap. Visst finns det ibland lite för starkare känslor, men vi har valt att leva så här och vill inte leva utan varandra.

    Båda har berättat för våra respektive om otroheten och att vi fortfarande umgås..

    Jag hoppas och tror på en livslång vänskaplig relation.

  • Anonym (Fylle­Tyrre)
    Äldre 22 Sep 16:20
    #6

    Och vad säger era respektive om att ni var otrogna och fortfarande umgås?

  • Anonym (vänne­r)
    Äldre 22 Sep 16:38
    #7
    Anonym (FylleTyrre) skrev 2014-09-22 16:20:47 följande:

    Och vad säger era respektive om att ni var otrogna och fortfarande umgås?


    Självklart har allt varit väldigt uppslitande, men det var mycket värre innan vi träffades. Nu har det långsamt blivit bättre i båda våra äktenskap.
    Framförallt har den psykiska och fysiska misshandeln från deras sida har nästintill upphört.
  • Anonym (anony­m) Trådstartaren
    Äldre 23 Sep 16:02
    #8

    Tack för alla svar, hoppas på fler :)

    Jag har träffat en upptagen man med sambo sen flera år tillbaka och vet varken ut eller in just nu. Inte för att alla berättelser gör situationen bättre men känns ju bra med andra som har varit i samma sits

  • Anonym (Drabb­ad)
    Äldre 23 Sep 16:15
    #9

    Tycker det är otroligt lågt att kliva in i en otrohetsrelation. Vet man att den man träffar är upptagen borde man ha ryggrad att be den personen reda ut sin nuvarande relation först. Att bli sviken p.g.a. Ens partner träffar nån som inte behöver ta nått som helst ansvar för att få en "vardag" att gå i hop med barn, jobb, skola, lån, räkningar,etc. gör riktigt ont. Att kliva in i en låtsasbubbla och tro att inget kommer hända är också riktigt naivt. Väx upp i stället o ta ansvar för era relationer. Red ut dem eller avsluta och gå vidare...

  • Äldre 23 Sep 16:42
    #10
    Anonym (anonym) skrev 2014-09-23 16:02:58 följande:

    Tack för alla svar, hoppas på fler :)

    Jag har träffat en upptagen man med sambo sen flera år tillbaka och vet varken ut eller in just nu. Inte för att alla berättelser gör situationen bättre men känns ju bra med andra som har varit i samma sits


    Var det det som var syftet med din tråd ?

    Att få skriva av sig , få förståelse och medhåll , att det ska kännas bättre att höra att andra gjort samma saker som du , framgångssagor ?

    Iof kan jag förstå att det känns skönt med förståelse och medhåll , veta att andra gjort samma misstag. Men någonstans finns det väl en gnagande känsla eftersom du öht skrev denna tråd ?

    Om du hade varit helt nöjd med din situation så hade du antagligen inte skrivit den här tråden ? Men frågan är om medhåll , förståelse och framgångssagor kommer lösa ditt problem ?

    Efter att du loggat ut så är du fortfarande älskarinna och han lever fortfarande med sin sambo och du deltar fortfarande i hans otrohet.

    Är det det du vill ?

    Vill du vara älskarinna eller vill du ha ett riktigt förhållande ?

    Stör det dig att medverka i en otrohet eller är du ok med det ?

    Hur länge har du tänkt leva så ?
Svar på tråden Berättelser