• Äldre 21 Oct 10:27
    428 visningar
    4 svar
    4
    428

    Crème Brûlée?

    På alla recept står det portionsskålar, vad är skillnaden om man tar en större form istället?.


     
     
  • Svar på tråden Crème Brûlée?
  • Äldre 21 Oct 10:31
    #1
    Samunotis skrev 2014-10-21 10:27:20 följande:

    På alla recept står det portionsskålar, vad är skillnaden om man tar en större form istället?.


     
     
    Serveringen. Blir inte snyggt med en gemensam form
  • Äldre 21 Oct 10:35
    #2

    åhh nu blir jag så sugen på det!!!!!1
    julenstid.blogg.se


  • Äldre 21 Oct 10:41
    #3
    Kjell2 skrev 2014-10-21 10:31:19 följande:
    Serveringen. Blir inte snyggt med en gemensam form
    Helt klart. Det tar även längre tid att göra en stor än ett antal små, och det är lättare att förstöra en stor (bränd ovanpå, rinnig inuti). 
    The truth is, honey, I've enjoyed my life. I've had a hell of a good time
  • Äldre 21 Oct 16:41
    #4

    Tack för era svar!

    Då var det som jag trodde.

Svar på tråden Crème Brûlée?