• Fjorgyn

    Kan det vara tvillingar?

    För 3 veckor sen så plussade jag och min sambo ett svagt streck, för 2 veckor sen gjorde vi VUL men barnmorskan hade svårt att hitta lillen och fick kalla ner en specialist på ultraljud som var väldigt stressad, men fick då snabbt bestämt det till 5+0.

    Under dessa 2 veckor har jag haft hemska smärtor i bäcken och rygg, mina bröst har redan växt ur mina största bhar och jag har haft två stycken nidblödningar samt även hunnit vara hos en sjukgymnast som sa att det troligast verkade vara foglossning, även om det är ovanligt så kan det hända så har redan nu gravidbälte. Är väldigt illamående och väldigt känslig för lukter, kan t.ex inte gå på fruktavdelningen i matbutiken utan att kväljningarna tar över. Samt en kula på magen som ser ut som en gravidmage.

    Idag var jag in på ett ytterligare VUL där de hade svårt att hitta det lilla bäret, men när det gjorde det så mätte dom de och sa att jag var i v 6+0. Min mormor var tvilling, min mamma har väntat trillingar men förlorade dom en och en och även varit gravid med tvillingar som hon förlorat.

    Kan det vara två? När har ni upptäckt era tvillingar och vad för graviditetssymptom hade ni och när började det? Någon annan som haft ovanligt tidig foglossning?

  • Svar på tråden Kan det vara tvillingar?
  • Jag är bara jag

    Kan inte gå in på det övriga ,men nidblödning om den infaller är före BIM,d.v.s runt dag 7 efter äl-inte så långt gången som du är. Så de småblödningar du haft är nåt annat.

  • Fjorgyn

    Ska stå blödningar bara, har lagt in nidblödningar i autocorrect så missade att det ändrats.

  • Jag är bara jag

    Aha,men småblödningar tidigt är vanligt och oftast ofarligt. Om du vill veta om det är två så gör VUL.9-då syns det ordentligt.

  • Camilla85ify

    Jag har fått veta idag att jag väntar tvillingar, har 3 "vanliga" födslar sedan innan. Är i vecka 10 med tvillingarna och har haft nästan dubbelt så starka "gravidsymptom"  nu än med de vanliga graviditeterna, en liten mellanblödning, samt extremt ont i ligamenten. Annars inget annat =)

Svar på tråden Kan det vara tvillingar?