Socker är onyttigt - Varför inte ta bort den totalt?
Vad är socker bra för? Ingenting va?
Så varför fortsätta lägga på socker i pasta, ris och annat?
Eller visst. I kanske bakelser kan den fortfarande innehålla lite socker. Fast jag skulle nog föredra att ta bort den totalt egentligen. Eller åtminstonen minska den?
Liksom, varför exempelvis lägga väldigt mycket socker i pastan?
Varför ha mycket socker i pizzadeg/pizzabrödet?
Jag brukar ibland filosofera hur världen skulle ha varit utan någon alkohol, narkotika och socker. Eller tja, det sistnämnda kanske ändå kan existera. Men att kanske minska den som sagt. Att inte lägga den så mycket socker i pastan eller andra varor.
Det är liten rolig fantasi. Fast ibland önska man att den vore sann.
Men vad tycker ni?
arför lägg så mycket socker i matvaror?
Vad är socker bra för?
Behöver människan socker överhuvudtaget?
Skulle vi kunna leva utan det?
Skulle vi bli mer friskare om den försvann?
BONUS - Hur tror ni det skulle blivit om vi inte hade tobak, narkotika och alkohol? Bättre värld?