• nassu

    Någon annan från Finland som är gravid i första trimestern?

    Någon annan från Finland som är gravid i första trimestern? Jag är i v.6+5 idag och har haft blödningar allt sedan jag plussat. Har varit på två VUL där allt sett bra ut. Igår fick vi se hjärta slå! Om allt går bra får vi ett syskon i juni! Äntligen efter 2 år av försök och ett misslyckat ivf.

  • Svar på tråden Någon annan från Finland som är gravid i första trimestern?
  • Söpöliini

    Jag bor i Helsingfors. :) Jag har hittills haft en väldigt lätt graviditet, inga blödningar och inget illamående. Hann redan bli rädd att graviditeten avstannat så jag gjorde ett till graviditetstest och fick en mycket starkt +.

    Skönt för dig att ha fått göra vul, jag längtar efter att få gå på första ultraljudet. När ska du på inskrivningssamtalet? Jag fick tid 10.11.

  • nassu

    Jag ska ringa imorgon för att få tid. Vilken ålder är ert äldre syskon ? Vi har en 6årig son. Har ni berättat redan eller när har ni tänkt? Jag hoppas verklige n att allt går bra. Vår son har väntat såå länge på syskon.

  • Söpöliini

    Jag är 25 år, studerar för tillfället på yrkeshögskola. Vi har inte berättat ännu för nån egentligen, förutom två studiekompisar som fick veta genast. Jag vill vänta till första ultra innan jag berättar åt familjen.
    Hur ha ni gjort?

  • nassu

    Vi har berättat åt vår famillj. De visste om att vi höll på med IVF så vi har pratat öppet om det iom. att vi oxå behövt barnvakt då vi åkt upp till Oulu för Ivf besöken. Så båda våra familjer vet och två av mina vänner. Åt resten vill vi inte berätta förrän 12v eftersom det varit komplikationer med blöfningarna. MEN är aningen problem hur jag ska göra på jobbet... har ju varit sjukskriven.. blir 3v om jag kan fara tillbaka nästa måndag. Och de funderar ju där varför jag varit borta... har ångest hur jag ska göra... Jag brukar nämligen vara rätt öppen och berätta om allt möjligt.. men känns inte jättekul att berätta att man är gravid och så får man sedan missfall :/ Hur skulle du ha gjort ?

    Vad studerar du förrästen ? Hinner du blir klar förrän bebis kommer ?

Svar på tråden Någon annan från Finland som är gravid i första trimestern?