• Sockerpinglan

    iTrim pulverdiet och träning...

    Hej alla!
    Här är en som har en nioåring och en tioåring. Gravidkilona trodde jag skulle försvinna men de sitter fast som berget så nu är det dags att göra något åt det tänkte jag. Så i väntan på att "en vacker dag" ska komma så har jag precis börjat på iTrim. Någon mer som har börjat på deras diet nyligen? jag är på vecka två nu och är HUNGRIG!

    Försökte hitta inspirationsbloggar om just pulverdieter men jag hittade inga eller den jag hittade var så sjukt hurtig att jag pallade inte att läsa alla "åååå vad det går bra". Har börjat blogga lite själv för att berätta om hur jag upplever vardagen på riktigt, men det vore trevligt om vi är fler, för det är väl inte bara jag?

    (Vill ni läsa så finns den här: fromfatfab.blogg.se)


    Allt blir bra i slutändan, och är det inte bra - då är det inte slut än!
  • Svar på tråden iTrim pulverdiet och träning...
  • Lycka 1

    Fantastisk blogg!
    Du är väldigt bra på att skriva måste jag säga. Allvarligt på ett roligt sätt

    Jag går inte på Itrim men jag började med Slanka förra måndagen, är alltså på dag 13 idag. Det går jättebra måste jag säga men som du skrev i bloggen är det tråkigt att vara tråkig.
    Vi ligger nästan lika viktmässigt också!

  • Sockerpinglan

    Lycka 1, tack! Blev så less på alla hurtiga människor som inte möter något som helst motstånd eller som inte låtsas om det i alla fall!

    Jag har testat slanka också, och fördelen med dem är att de har många goda smaker i sitt sortiment! Har använt dem i flera år som ett komplement, till exempel när man inte har tid att äta, då kan man ta en shake istället.

    Hur tycker du att det går? Hur brukar du göra när du är hungrig?

    Jag håller med dig Tinnys lite också att jag blir mindre och mindre hungrig faktiskt. Idag var en sån där dag där jag satt och slösurfade på datorn hela förmiddagen och inte tänkte på att jag var hungrig eller att jag inte ätit frukost. Skön känsla att inte vara helt besatt av klockan och längta efter nästa shake!

    Vad har ni stött på för problem, eller fördelar, eller andra tankar kring att gå på pulver?


    Allt blir bra i slutändan, och är det inte bra - då är det inte slut än!
  • Tinnys

    Jag tycker att det är lätt med sopporna, går bra att träna. Det jag tycker är jobbigast är vardagsmotionen, att få till stegen. Snart är det dags att gå över på lcd ska bli skönt. Gick dagen bra för dig?

  • Sockerpinglan

    Jaaaa! Håller med! Att träna är bara att göra, men vardagsmotionen... Jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan vilket innebär att jag inte behöver gå utanför dörren ens. Vissa dagar kommer jag inte ens över 3000 steg! Medans andra dagar när jag inte jobbar hemma kan få ihop 15-20 000 steg utan att ens göra något extra typ!
    Borde ta lunchpromenader tänker jag. Jag har inte den goda vanan alls att vara ute och promenera, så det är lite trögt att komma igång, men nu när man äter shakes så tar ju själva ätandet ingen tid längre... Hm, jag utmanar mig själv att ta en promenad idag på lunchen!

    Annars så går det bättre och bättre, jag är till min egen oerhörda förvåning inte alls hungrig längre, eller jo, men inte alls på samma sätt och det är inge problem att glömma bort det då och då. Det är mer på en jämn nivå att man har vant sig vid känslan och det är ok!

    Fasen vad snygga vi kommer bli sen!!! Hur mycket väger du? Du behöver inte berätta om du inte vill, tänkte bara att det är kul att veta hur vi ligger till. Hur mycket har du gått ner sen du började? Jag vägde mig imorse på hemmavågen (kan itne låta bli, vill ha koll - det peppar mig) och då vägde jag 83,5 kg. Vägde in mig på iTrim för snart två veckor sedan på 87,8.


    Allt blir bra i slutändan, och är det inte bra - då är det inte slut än!
  • Lycka 1

    Godmorgn på er!
    Två veckor idag och dags för vägning, -5,1 kg och jag är supernöjd!

    Att ha en vana att ta en lunchpromenad skulle ju vara perfekt för dig Sockerpinglan. 30 min rask promenad kan ju göra mycket.

    Jag har det lite lättare med vardagsmotionen. Är mammaledig och promenerar minst en gång om dagen, sonen sover alltid ute i vagnen på dagen.
    Däremot skulle jag verkligen behöva komma igång med träning! Stärka koppen istället för att förlora en massa musker.
    Vet inte när jag ska få tid och ork till det bara, har fyra barn

  • Tinnys

    I morgon är det dags att gå över på lcd, ska bli skönt. Behöver känna lite andra smaker. Får fortfarande inte ihop vardagsmotionen mer än på helgerna även då jag försökt gå på lunchrasten. Nåja man kan inte ändra allt på en hång.

  • Lycka 1

    Vad innebär det att gå över på lcd? Vad får du lägga till då?

    Jag går ju på Slanka maxi nu och äter då 3 påsar om dagen.
    Sen när jag går över på kombi ska jag äta 3 påsar + ett mål mat.

  • Tinnys

    Itrims första del kallas rivstart och består 600 kcal per dag. Lcd består av 800 kcal per dag och det finns då andra soppor att välja på men även bars och varm mat (grytliknande). Detta ska man hålla på med i 9 veckor innan man byter ut en soppa mot riktig mat. I itrim äter man fyra gånger om dagen.

Svar på tråden iTrim pulverdiet och träning...