• Celines Essence

    Gillar ni att mysa med en slak kuk ?

    Gillar ni kvinnor att mysa med, och smeka, eran partners slaka kuk, eller gillar ni bara det om den är hård ?
    Om ni gillar att hålla på med den slak, är det bara för att ni vill att den ska växa/hårdna ?
    Så klart är den häftigast och skönast i rest läge, men jag tycker det är något fint med den slak också Det blir intimt och nära att mysa med den då...på ett annat sätt. Oftast blir det ju efter att man haft sex mer eller mindre nyligen.
    Ni män, gillar ni det ? känner ni något speciellt för det ?


    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Svar på tråden Gillar ni att mysa med en slak kuk ?
  • Celines Essence
    Tines skrev 2014-11-18 20:38:11 följande:

    Say what?????????

    Finns det inga porrsidor som är mer lämplig än familjeliv???


    Oj! Tycker du att det är så porrigt med slaka kukar! Då skulle jag råda dig att logga ut så snabbt du bara kan, för det finns många andra hemska trådar här där man skriver om saker man gillar med sex...
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Kereza

    Jag tycker det är mysigt. Efter sex, särskilt, faktiskt, när den går från stenhård till "bara" stor och varm och svullen, tills den är helt slak. Det är...ja...det är Mysigt! Tycker jag.

  • Alexandre Nayle

    Om avsikten är att den ska bli hård - ja! Men efter själva sexandet...vad är poängen? Då är det ju liksom finito, vi ses en annan gång...

  • Anonym (dab)

    Jag (kille) har en dröm om att bli avsugen med slak kuk. Vet inte hur det ska gå till bara.

  • Celines Essence
    Anonym (dab) skrev 2014-11-18 21:11:59 följande:

    Jag (kille) har en dröm om att bli avsugen med slak kuk. Vet inte hur det ska gå till bara.


    Jag har hört att det kan funka vid samtidig prostatastimulering. Har dock inte varit med om det själv... än...
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Kolibri12
    Ja. Men jag måste nog erkänna att jag skulle bli besviken om den förblir lika mjuk och slak trots min "uppvaktning". Inte av någon prestationshets (lite dåDrömmer) men själv blir jag ju sugen...Nu när jag tänker efter finns en risk att kuken blir avsexualiserad om jag skulle hålla på och gosa med den utan någon som helst koppling till sex. Det kanske låter konstigt men kanske någon förstår vad jag menar.
  • Celines Essence
    Kolibri12 skrev 2014-11-18 21:40:07 följande:

    Ja. Men jag måste nog erkänna att jag skulle bli besviken om den förblir lika mjuk och slak trots min "uppvaktning". Inte av någon prestationshets (lite då) men själv blir jag ju sugen...Nu när jag tänker efter finns en risk att kuken blir avsexualiserad om jag skulle hålla på och gosa med den utan någon som helst koppling till sex. Det kanske låter konstigt men kanske någon förstår vad jag menar.


    Jo jag förstår, men jag tänker allra mest på när man haft sex nyligen och ligger kvar i sängen. Lite mysigt om den halvväxer fast den knappt orkar . Jag rör ju den inte för att jag vill att den ska växa då.

    Det är ju inte så att jag vill känna den slak i "tid och otid". Allt som oftast reser den ju sig och det är ju oslagbart, men det är en speciell intimitet i det där myset för mig... Då man kan prata om sex (det gör man ju inte direkt under själva akten) så vi lär liksom känna varandras kroppar på ett annat sätt.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
Svar på tråden Gillar ni att mysa med en slak kuk ?