• miljömamma

    kostnad julklappar

    Hej! Snart är det ju jul. Hur mycket pengar lägger ni på ert barns julklappar och hur gammalt är barnet? Mina barn är 4 o 7 o jag o min sambo tänkte lägga mellan 300-500 kr per barn.

  • Svar på tråden kostnad julklappar
  • Kina79

    Barnen är 4½, 8½ och 10½ år gamla.
    Kommer nog att landa på ca 1000-1400 per barn skulle jag gissa på.


    Älskade prinsessor!! Tyra 2004-02-20 Ellen 2006-04-12 Agnes 2010-05-03
  • Flickan och kråkan

    7, 5,5 och 1,5 år kommer våra barn att vara vid jul. Vi brukar hålla oss runt 500/barn ungefär....drygt. 5-800:-. Inte så mycket till minsta.

  • Penida

    Har en snart 6-åring och en 7-åring. Hur mycket vi kommer lägga vet jag inte ännu, det beror på vad det blir och till vilket pris vi hittar saker. Omkring en tusenlapp var tänker jag men det kan bli mer eller mindre. Vi har inte kommit så långt i planeringen.


    Avskyr CIO-metoder
  • Alexi

    Vi har köpt de mesta julklapparna och landar på ca 800-1000 kr totalt. En stor på kvällen och strumpa på morgonen.

  • Natulcien

    Vi har bara ett barn och han är 4 år.
    Vi brukar inte fundera på kostnaden utan mer på vad han tycker är roligt att få och antalet klappar eftersom vi vill undvika att han överöses med paket.

    Hans första 4 jular fick han 1-2 paket av oss föräldrar eftersom vi vet att släktingar vill ge också. Och vi kommer nog att fortsätta på den linjen.
    Jag vill verkligen inte att han ska vänjas vid julklappsberg eftersom jag tycker att det är väldigt osunt.

  • Mrs Green

    Min dotter är 9 år och jag skulle gissa att vi köper saker/kläder för ca 1000 kr (utöver oss föräldrar får hon bara julklappar från mormor, så det blir inte så mycket totalt).

    Men sen är det ett par aktiviteter och en resa som vi ska göra tillsammans under vintern och våren och eftersom hon tycker det är så kul att öppna paket funderar jag på att göra paket av dem också. I så fall blir det över 6-7 000 kr, men de har vi ju tänkt göra ändå.

Svar på tråden kostnad julklappar