• Äldre 20 Nov 21:18
    782 visningar
    3 svar
    3
    782

    olika typer av män

    De jämställda männen lever i en fin fantasi om att de gör något fint, han tror han är snäll, genusmedveten, mesig, rädd att något han gör ska ses som kvinnoförnedrande. uppfyller sällan hetetokvinnors sexuella preferenser. 

    De "svaga männen" trampar feminister ner på så fort de öppnar munnen. "Tyst du är en vit privilegierad man". Han har det dåligt eftersom han inte anses vara "manlig" och inte passar in i könsrollen. Jävligt drygt av feministerna att håna dessa svaga män.

    Den patriarkala mannen är smart nog att säga att feminism är bra, men skiter fullständigt i feminismen. Han tar för sig, pratar högt, dominant, tävlingsinriktad, tjänar pengar, attraktiv. En hunk alla feminister drägglar över med andra ord. Feminismen gör att han får färre manliga konkurranter. Den här typen av män gynnas mest av feminismen.

    Sen har vi den som både är svag och stöttar patriarkala strukturer. Röstar ofta på SD, luktar illa, lågutbildad, oattraktiv. Klagar på feminism och invandrare.

  • Svar på tråden olika typer av män
  • Alexan­dre Nayle
    Äldre 21 Nov 02:07
    #1

    Starta en blogg.

  • Äldre 21 Nov 02:43
    #2
    Alexandre Nayle skrev 2014-11-21 02:07:09 följande:

    Starta en blogg.


    jag har redan en blogg.
  • Äldre 21 Nov 03:22
    #3

    Och alla dessa fantastiska utsagor skulle stämma för att? Tror att någon ger sin egen tankevärld lite väl mycket kredit och auktoritet här.

Svar på tråden olika typer av män