• Äldre 23 Nov 20:06
    3883 visningar
    7 svar
    7
    3883

    Fyller snart 45 - gravid!

    ninotchka skrev 2014-11-22 15:09:05 följande:

    Vi gjorde en IVF för nästan snart ett år sedan eftersom min man har för få spermier och när det inte fäste så struntade vi i nya försök eftersom det var en sådan jobbig process...dessutom har vi redan 5 barn tillsammans - dock inget gemensamt!

    Vi har inte haft något skydd - men hade ställt in oss på att det ändå inte gick...jag skulle tvärtom sätta tillbaka hormonspiralen den här månaden eftersom jag blir så ilsken utan :)

    Nu är jag i vecka 6. Stannar det kvar och blir friskt så är det en present. Om det händer något och det stannar av eller försvinner så sätter jag in min spiral igen.

    Just nu är jag mest orolig för om det är friskt, för att jag slutat med folsyra när vi slutade försöka , för att jag inte har tränat tillräckligt, för att jag har stressat för mycket, för att...!

    Hur som helst så känns det mest läskigt och att vi vill se tiden an förbi alla tester. Hade aldrig trott att det skulle bli någon mer graviditet för min del efter mina fyra...


    N
    Grattis!! Vilken överraskning!! Tror att det är meningen att ni ska ha ett gemensamt barn, annars hade det inte tagit sig.....mycket kan hända på resan, det är bara att hänga med och fr.o.m. får du ta hand om dig och försöka lita på att din kropp klarar det. Lycka till!!
Svar på tråden Fyller snart 45 - gravid!