• cumsho­w
    Äldre 23 Nov 12:37
    9201 visningar
    27 svar
    27
    9201

    Porrfilm för tjejer

    Hej på er.

    Denna frågan är riktad lite mer till tjejer. ag äger ett porrfilms företag och vi producerar väldigt mycket med porrfilmer både i Sverige och utomlands. Och jag medverkar självklart också i porrfilmer, men vi försöker nu hitta porrfilmer som tjejer också vill se, vi har provat alla typer av tjejer och killar. Tjejer vad vill ni se i porrfilmer ?

    Tacksam ör svar )

  • Svar på tråden Porrfilm för tjejer
  • Anonym (Gladp­ack)
    Äldre 23 Nov 12:56
    #1

    Av alla trådar man läst måste denna ha enorm potential att bli bäst. Eller???

  • Anonym (tjej)
    Äldre 23 Nov 13:26
    #2

    Jag tittar enbart på amatörer som sysslar med fisting och grova leksaker och då menar jag grova leksaker men dom flesta filmer så är det männen som styr hur hårt eller mjukt det ska vara så det jag skulle vilja är att få se en sådan film där tjejen bestämmer och ger direktiv om hur hårt och djupt det ska vara samt hur hon vill bli knullas a riktiga grova dildos.

  • Anonym (En verkli­g skildr­ing med njutni­ng)
    Äldre 23 Nov 14:49
    #3

    Skulle också vilja se fokus på kvinnan (dock utan fisting). De flesta nu handlar om att kvinnan ska ge tillfredställelse och snurras runt som en docka utan vilja och sedan få sperma i ansiktet. Sjukt tråkigt och avtändande. Jag vill se samspel, en kvinna som njuter och faktiskt får orgasm. Inte ens det är med i porrfilmer alltid. Där är filmen slut när mannen sprutar.

  • Anonym (Tjej2­7)
    Äldre 23 Nov 14:53
    #4

    Precis, håller med dem som har svarat innan mig, vill också se tjejer som tar kommandot och som njuter på det sätt som killar hittills gör i porrfilmer. Jag är trött på att tjejen ska vara så försvarslös och svag i porrfilmer, vill se det motsatta.

  • Anonym (högse­xdrift­)
    Äldre 23 Nov 14:56
    #5

    Hade vart nice med mer passion, inte så typiskt "porrfilm" dvs fake orgasmer stön osv..vill ha de real deal som man kan relatera till :)

    Sen, jag vet inte om man får gå ut med de här men, om de går att svara, jag vill börja med vuxen filmer, hur går man tillväga?

  • cumsho­w
    Äldre 23 Nov 15:36
    #6

    Okej, tack för svaren gärna mer svar. :) Förstår att det saknas där kvinnor är dominanta mot män. Och fisting är mycket vi har spelat in men även där är killar dominanta. Skall verkligen se över detta. Kontakta mig via pmom du är ny fiken på att medverka i porrfilm :)

    Hu tycker ni killar skall vara i porrflmer ? Som jag bodybuilder eller mer vanliga i kroppen ? Stor liten kuk ?

  • Anonym (tjeje­n)
    Äldre 23 Nov 16:03
    #7
    +1

    Jag tycker inte att allt ska vara så tydligt fake eller skådespeleri. Det är mycket bättre när det känns mer "äkta" som någon sa tidigare. Jag gillar att se på amatör videos, just för att det är vanliga människor. Tjejen har inte massa smink som ser billigt ut, eller trashiga (förlåt) kläder. Det är härligt att se "vanliga" par som njuter av och med varandra, eftersom kvinnan inte blir som ett objekt eller vad man ska kalla det, som inte har något att säga till om. Just det är också en stor anledning till att jag gillar amatör videos. Som tjej är det inte så kul att kolla på en video där tjejen bara är till för mannens njutning. Har sett att det finns sånna videos som känns lite mer classy, om man får säga så, och dom tycker jag bättre om. när det kommer till icke amatör porr.

    Men det är ju individuellt, vad man gillar. Andra kanske går ingång på sånna kläder eller smink osv, men det här var bara som jag föredrar.

  • Anonym (Nä tvi)
    Äldre 23 Nov 16:05
    #8
    +1

    Fisting är ju bara vidrigt.

  • cumsho­w
    Äldre 23 Nov 17:14
    #9

    Ja vi har spelat in många amatör videos så klart. Man sr tydlig att dessa säljer bättre än pro porrfilmer om man säger så. Jag vet att det är många mammor där ute som vill medverka i porrfilmer. Och vissa hör av sig till mig så klart andra vågar inte riktigt ta det steget. Och dom kvinnor/tjejer som tar steget att ringa mig vill just vara med i amatör porrfilmer. Jag tror också att kvinnor vill se tex som jag då en bodybuilder med rätt så stor kuk eller hur tycker ni killar skall se ut i porrfilmer ?

  • Anonym (R, 28)
    Äldre 23 Nov 18:27
    #10

    Jag gillar bondage, dp, multiple creampie, bukkake, stora dildos, stora kukar, gangbangs med många män och en tjej, rape och gag.

Svar på tråden Porrfilm för tjejer